Τετάρτη 18 Μαϊου 2022  02:58:26

Πρόστιμο 70.000 ευρώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για απαξιωτικές δηλώσεις του

Η EuroLeague ανακοίνωσε ότι επέβαλε πρόστιμο ύψους 70.000 ευρώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο λόγω σχολίων του που θεωρήθηκαν επιθετικά για την διοργάνωση.


Με πρόστιμο ύψους 70.000 ευρώ τιμώρησε η EuroLeague Basketball τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, η τιμωρία επιβλήθηκε επειδή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε δηλώσεις που κρίθηκαν ως επιθετικές για την διοργάνωση.

Η EuroLeague Basketball είχε ξεκινήσει έρευνα εδώ και μερικές εβδομάδες έπειτα από κάποια σχόλια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα social media που υπέπεσαν στη αντίληψή της, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να επιβάλλει την συγκεκριμένη ποινή.

Η ανακοίνωση της EuroLeague αναφέρει:

"Ο Ανεξάρτητος Πειθαρχικός Δικαστής της EuroLeague εξέδωσε την παρακάτω απόφαση:
Ο κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος, άτομο που συνδέεται με τον Παναθηναϊκό, τιμωρείται με πρόστιμο ύψους 70.000 ευρώ για δηλώσεις που αποδείχθηκαν επιθετικές για τις διοργανώσεις της EuroLeague Basketball και τις διοικούσες αρχές, (σύμφωνα με το άρθρο 24.1) του πειθαρχικού κώδικα της EuroLeague".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline