Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  16:02:46

Μήνυση Σκυλακάκη για δημοσίευμα που τον εμπλέκει με πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης με ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ αναφέρει ότι δεν έχει ουδεμία σχέση με το εν λόγω δημοσίευμα, το οποίο είναι παντελώς ανυπόστατο και παραπλανητικό.

Σχετικά με «διαφήμιση» που διακινείται τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο με τη μορφή δημοσιογραφικού άρθρου, σύμφωνα με την οποία ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Θόδωρος Σκυλακάκης εμφανίζεται να «ανακοινώνει» νέα τεχνική πλουτισμού μέσω γνωστής κωδικοποιημένης πλατφόρμας ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, διευκρινίζεται αρμοδίως ότι ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών δεν έχει ουδεμία σχέση με το εν λόγω δημοσίευμα, το οποίο είναι παντελώς ανυπόστατο και παραπλανητικό, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

Ήδη, με κατάθεση μήνυσης στην υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, έχουν κινηθεί οι νομικές διαδικασίες ώστε να εντοπιστεί η πηγή του δημοσιεύματος και να επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις στους υπεύθυνους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline