Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  16:45:02

Κιλιτσντάρογλου: Στην Ελλάδα ο βασικός μισθός είναι σχεδόν 3 φορές μεγαλύτερος απ' την Τουρκία - Ποιος είναι εξαθλιωμένος;

Πυρά Κιλιτσντάρογλου κατά Ερντογάν - «Πώς γίνεται να μιλάνε για εξαθλίωση των Ελλήνων που λαμβάνουν σχεδόν τριπλάσιους μισθούς από τους Τούρκους εργαζόμενους».

Την ώρα που καταρρέει η τουρκική οικονομία και το τουρκικό νόμισμα συνεχίζει να υφίσταται τη μια πτώση ρεκόρ μετά την άλλη, ο πρόεδρος του τουρκικού Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, κατηγορεί την κυβέρνηση του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για «εξαθλίωση».

Με αιχμή τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Άμυνας Χουλουσί Ακάρ πως κακώς εξοπλίζεται η Ελλάδα ενώ βρίσκεται σε κρίση και έχει χρεοκοπήσει, ο Κιλιντσάρογλου διερωτήθηκε πώς γίνεται να μιλάνε για εξαθλίωση των Ελλήνων που λαμβάνουν τριπλάσιους μισθούς από τους Τούρκους εργαζόμενους.

«Μέχρι εχθές έλεγαν από την κυβέρνηση του Ερντογάν "Στην εξαθλίωση η Ελλάδα. Καταστράφηκε. Η Ελλάδα χρεοκόπησε. Ο βασικός μισθός στην Ελλάδα είναι 2,7 φορές πιο πάνω από την Τουρκία. Δηλαδή σχεδόν τριπλάσιος. Ποιος ζει στην εξαθλίωση;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κιλιτσντάρογλου. Συγκεκριμένα τα 210 δολάρια στην Τουρκία, ενώ στην Ελλάδα στα 680 ευρώ, κοντά στα 700 δολλάρια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline