Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  01:30:07

Οικονόμου για rapid test: Οι εμβολιασμένοι θα τα πληρώνουν εάν αποφασιστούν για τις γιορτές

«Όχι» σε lockdown είπε εκ νέου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου προαναγγέλλοντας πάντως ότι όπου το rapid test είναι υποχρεωτικό θα το πληρώνουν οι πολίτες από την τσέπη τους.

«Εάν κριθεί απαραίτητο να τεθεί σε εφαρμογή αυτό το μετρό, θα το επιβαρύνεται ο πολίτης που θα χρειαστεί να επισκεφθεί χώρους όπου θα πρέπει να προσκομίσει τεστ», είπε χαρακτηριστικά.

Όχι σε κλείσιμο σχολείων - Ανοιχτά τα νέα μέτρα

Επίσης ο κ. Οικονόμου τόνισε:

Για νέα μέτρα: Σημειακές παρεμβάσεις σε ό,τι αφορά τους ελέγχους όπου κριθεί αναγκαίο θα γίνουν και θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα αφού η επιτροπή συνεδριάζει και γνωμοδότηση. Η κατάσταση με την Όμικρον είναι δυναμική παρακολουθούμε την εξέλιξη της και ότι γίνεται σε όλη την Ευρώπη και αναλόγως θα αντιδράσουμε έτσι ώστε να θωρακίσουμε την χώρα μας από την εκτεταμένη διασπορά.

Για κλείσιμο σχολείων: δεν υπάρχει τέτοια εισήγηση από την επιτροπή. Τα πρωτόκολλα λειτούργησαν πάρα πολύ αποτελεσματικά, έχουμε μείωση των κρουσμάτων σε ό,τι αφορά τα σχολεία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline