Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  22:09:23

ιώργος Τράγκας: Στα δικαστήρια τρίτη σύζυγος και τα δύο παιδιά του, με το Δημόσιο να καραδοκεί για μεγάλα έσοδα

Η περιουσία του Γιώργου Τράγκα περιλαμβάνει τουλάχιστον 12 ακίνητα μεγάλης αξίας σε Ελλάδα, Γαλλία και ΗΠΑ. Πλέον οι κληρονόμοι του έχουν επιδοθεί σε μια άγρια μάχη για τη διεκδίκηση της ενώ τώρα, εμφανίστηκε και τέταρτος δικαιούχος.

Ο Γιώργος Τράγκας δεν έχει συντάξει διαθήκη με αποτέλεσμα η χήρα και οι δυο του γιοι να διεκδικούν ο καθένας για λογαριασμό του την περιουσία. Την ίδια στιγμή, στη μάχη της τεράστιας κληρονομιάς μπαίνει, σύμφωνα με την εφημερίδα ONtime, και τέταρτος δικαιούχος που απ' ότι φαίνεται διεκδικεί τουλάχιστον 40 εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι με εξώδικη δήλωση της η πλευρά της συζύγου (Μαρίας Καρρά) και του ενός γιού του Γιώργου Τράγκα, του Ιωάννη Τράγκα, στρέφεται κατά του άλλου αδελφού και στελέχους του επικοινωνιακού επιτελείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Φρέντι Τράγκα.
Μάλιστα στο εξώδικο, η σύζυγος και ο ένας γιος δηλώνουν ότι έχουν προηγηθεί συναντήσεις μεταξύ των δύο πλευρών ενώ κάνουν και μια σειρά σοβαρών καταγγελιών κατά του δεύτερου γιού, οι οποίες έχουν και «πολιτική διάσταση».

Το εξώδικο

Μεταξύ άλλων στο εξώδικο αναφέρεται: «Δεν μπορούμε πλέον να αφήσουμε αναπάντητα τα όσα ανακριβή αναφέρετε στο τελευταίο εξώδικό σας και τα όσα διαρρέετε σε δημοσιεύματα του Τύπου με στοιχεία που προφανώς εσείς έχετε δώσει, διότι μόνον εσείς ήσασταν κοινωνός αυτών. Κι αυτό γιατί προφανής σκοπός σας είναι η άσκηση πίεσης μέσω του Τύπου, και μάλιστα μέσω εφημερίδας ευρείας κυκλοφορίας, συμπεριφορά που κάθε άλλο ωφελεί τα συμφέροντα όλων των κληρονόμων»

Και συνεχίζει: «Σκοπίμως διαρρεύσατε ότι εσείς έχετε την πρόθεση να φορολογηθείτε για ό,τι αποκτήσετε από την περιουσία του εκλιπόντος και ότι δήθεν εμείς επιδείξαμε αρνητική διάθεση στην ανωτέρω πρόθεσή σας. Πλην όμως, η πραγματικότητα την οποία γνωρίζετε άριστα είναι τελείως διαφορετική, αφού στις συναντήσεις μας εσείς μας ζητήσατε επίμονα να μην εμφανιστείτε πλασματικά ως κληρονόμος και ειδικότερα να φέρεστε ως δήθεν αποποιηθείς του μεριδίου που σας αναλογεί εικονικά και ταυτόχρονα να το λάβετε «κάτω από το τραπέζι», με τη μορφή της δωρεάς από την πρώτη εξ ημών, που είναι κάτοικος εξωτερικού.

Μας επισημάνατε επισταμένως ότι προκρίνετε αυτή τη λύση διότι, αφενός, λόγω της εργασίας σας στο Γραφείο του Πρωθυπουργού δεν θέλετε να εμφανίσετε την περιέλευση σε εσάς περιουσιακών στοιχείων από την κληρονομιά του εκλιπόντος, αφετέρου δε, δεν επιθυμείτε να έχετε στο μέλλον κανενός είδους ευθύνη για το υφιστάμενο παθητικό της περιουσίας του εκλιπόντος, που ενδεχομένως προκύψει στο μέλλον. Με αυτή τη μορφή της εικονικής αποποίησης θα εμφανιζόσασταν στο επιτελείο του Πρωθυπουργού και στο ευρύτερο περιβάλλον σας ως άμεμπτος ηθικά και παράλληλα θα εξασφαλίζατε, έχοντας πλασματικά αποποιηθεί την κληρονομιά, την πλήρη απεμπλοκή σας από οποιοδήποτε ενδεχόμενο παθητικό της κληρονομιάς του εκλιπόντος που ήθελε προκύψει στο μέλλον.»

Και καταλήγει: «Σας ενημερώνουμε για τελευταία φορά ότι παρόμοιες τυχόν ενέργειες και συμπεριφορές σας στο μέλλον θα έχουν ως αποτέλεσμα την άμεση προσφυγή μας στην αστική και ποινική δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline