Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  23:13:57

Ο Πούτιν δεν είναι άρρωστος αλλά «υποχόνδριος» που κάνει πολλά μπότοξ λένε ειδικοί

Ιδιαίτερη αδυναμία... στην ιατρική αλλά και τα "βαριά μπότοξ" και όχι πρόβλημα υγείας, εκτιμά αναλυτής άμυνας και ασφάλειας πως έχει εν τέλει ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

Πολλά λέγονται συνεχώς για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν αλλά υπάρχει όντως κάποιο δεδομένο που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς;
Κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής συνεδρίας ερωτήσεων και απαντήσεων στο Sky News με τον αναλυτή άμυνας και ασφάλειας και καθηγητή Mισέλ Κλαρκ, ένας θεατής ρώτησε: Είναι ο Πούτιν πραγματικά άρρωστος;

Ο κ. Κλαρκ είπε ότι οι εικασίες για την υγεία του Πούτιν "κυκλοφορήσουν" και οι άνθρωποι συχνά αναρωτιούνται εάν έχει καρκίνο, πρόβλημα στο πάγκρεας ή νόσο Πάρκινσον.

«Όταν τον βλέπετε σε αυτά τα κλιπ που βλέπουμε όλο και πιο συχνά τώρα που ο COVID έχει τελειώσει και αρχίζει να εμφανίζεται περισσότερο, σε σχέση με πριν από δύο χρόνια, επιδεικνύοντας ότι έχει τον έλεγχο - δείχνει εντάξει», δήλωσε.
«Έχω μιλήσει με αρκετούς ανθρώπους που λένε ότι δεν μπορείς να εντοπίσεις τη νόσο του Πάρκινσον από τον τρόπο που περπατάει, δεν μπορείς να εντοπίσεις συμπτώματα καρκίνου μόνο κοιτάζοντας φωτογραφίες».

Αυτό συνόψισε ο Κλαρκ τονίζοντας ότι «δεν υπάρχουν πειστικά στοιχεία».
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, αρνήθηκε ότι υπήρχαν ανησυχίες για την υγεία του κ. Πούτιν όταν έδωσε συνέντευξη στη γαλλική τηλεόραση στα τέλη Μαΐου.
Είπε «μπορείτε να τον παρακολουθήσετε στις οθόνες, να διαβάσετε και να ακούσετε τις ομιλίες του» και «δεν νομίζω ότι λογικοί άνθρωποι μπορούν να δουν σημάδια κάποιου είδους ασθένειας ή κακής υγείας».

Οι φήμες για την υγεία του Πούτιν πυροδοτούνται από παρατηρητές που έκαναν εικασίες για το πώς ήταν κατά τη διάρκεια συναντήσεων, συμπεριλαμβανομένου του αν φαίνεται να αγγίζει το τραπέζι ενδεχομένως από πόνο - ή άν έχε πρησμένο πρόσωπο, στοιχείο που θα μπορούσε να δείξει ότι παίρνει στεροειδή.

«Υποψιάζομαι ότι είναι απλώς υποχόνδριος»

Ο κος Κλαρκ συγκεκριμένα είπε: «Στις 7 Οκτωβρίου θα γίνει 70. Είναι γνωστό ότι χτυπάει βαριά μπότοξ, λέω πάντα ότι προσπαθεί να βαλσαμωθεί όσο είναι ακόμα ζωντανός - κάνει πολλά μπότοξ.

«Κυκλοφορεί με γιατρούς, είναι γνωστό ότι υπάρχει μια μικρή ομάδα γιατρών που είναι πάντα κοντά του, και λέγεται ότι εγκαταλείπει τις συναντήσεις του συχνά για να πάει και να συμβουλευτεί κάποιον από αυτούς.
«Υποψιάζομαι ότι είναι απλώς υποχόνδριος, για να είμαι ειλικρινής», κατέληξε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline