Σάββατο 20 Απριλίου 2024  14:49:49

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Στην Αλ Νασρ με 213 εκατ. ευρώ ετησίως», λέει η Marca

Kριστιάνα προετοιμάζεται για τον αγώνα της Πορτογαλίας με την Ελβετία για τη φάση των «16» του Μουντιάλ 2022 αλλά συνεχίζει να απασχολεί τον διεθνή Τύπο και για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του, με τη μαδριλένικη Marca να τονίζει με βεβαιότητα ότι από την 1η Ιανουαρίου 2023 θα είναι παίκτης της Αλ Νασρ με συμβόλαιο 2,5 χρόνων και ετήσιες απολαβές στα 213 εκατ. ευρώ.

Ο 37χρονος άσος έμεινε ελεύθερος μετά τη λύση του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και υπήρξαν διάφορα σενάρια για το ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του, με τη Marca να τον στέλνει στην Αλ Νασρ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ισπανική εφημερίδα, ο Ρονάλντο απάντησε θετική στην πρόταση που του έγινε από τους Άραβες για συμβόλαιο 2,5 χρόνων με 213 εκατ. ευρώ ετησίως. Το ρεπορτάζ των Ισπανών, μάλιστα, αναφέρει ότι η μεταγραφή του αναμένεται να ανακοινωθεί την 1η Ιανουαρίου.
Για το θέμα, όπως είναι λογικό, ρωτήθηκε και ο προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με την Ελβετία, λέγοντας τα εξής: «Δεν έχουμε μιλήσει γι' αυτό. Δεν γνώριζα τίποτα γι' αυτό μέχρι πριν από λίγα λεπτά που έφτασα εδώ. Αλλά αυτή είναι η απόφασή του. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline