Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  10:24:47

ΗΠΑ: Στην τελική ευθεία για τις εκλογές μετά την καταιγίδα Σάντυ

Η προεκλογική εκστρατεία των δύο υποψηφίων Μπαράκ Ομπάμα και Μιτ Ρόμνεϊ συνεχίζεται μετά το αναγκαστικό διάλειμμα λόγω της καταιγίδας Σάντυ.


Ο Μιτ Ρόμνεϊ, την Τετάρτη πραγματοποίησε δύο συγκεντρώσεις στη Φλόριδα και ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα επισκέφθηκε περιοχές του Νιου Τζέρσεϊ που έπληξε η ισχυρή καταιγίδα, ενώ σήμερα, Πέμπτη, θα βρεθεί στη Νεβάδα, το Κολοράντο και το Γουισκόνσιν.

Στο Νιου Τζέρσεϊ, όπου περίπου 2 εκατομμύρια σπίτια και επιχειρήσεις εξακολουθούν να βρίσκονται χωρίς ηλεκτρικό, ενώ περίπου 20.000 άνθρωποι είναι εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους λόγω των πλημμυρών, ο Μπαράκ Ομπάμα περιόδευσε μαζί με τον Ρεπουμπλικάνο Κυβερνήτη Κρις Κρίστι, ο οποίος μάλιστα έκανε λόγο και «καταπληκτική συνεργασία» με τον Αμερικανό Πρόεδρο.

Μόλις πέντε ημέρες πριν τις Προεδρικές εκλογές, όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν πως ο αγώνας μεταξύ των δύο υποψηφίων θα κριθεί στο νήμα.
T

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline