Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019  19:15:27

Αυξημένα μέχρι και 30% θα είναι φέτος τα ενοίκια για τις φοιτητικές κατοικίες στην Αθήνα ενώ σε νησιά που διαθέτουν πανεπιστήμια όπως η Κρήτη και η Ρόδος η άνοδος μπορεί να αγγίξει και το 50%.

Ειδικότερα, «για τους κλειστούς χώρους των νοσηλευτικών ιδρυμάτων και των φορέων παροχής υπηρεσιών υγείας, στον κάθε παραβάτη επιβάλλεται το πρόστιμο των εκατό ευρώ. Πρόστιμα επιβάλλονται και στους υπεύθυνους Διαχείρισης των Μονάδων, ύψους 500ων ευρώ, για κάθε παράβαση στις εξής περιπτώσεις:

Οι μειώσεις θα υπολογίζονται ανάλογα με την συνολική αντικειμενική αξία των ακινήτων κάθε φορολογούμενου.

Σημαντικές απώλειες σε τζίρο και κέρδη κατέγραψε το πρώτο εξάμηνο του 2019 η ΦΑΓΕ, με τις πωλήσεις να υποχωρούν σχεδόν σε όλες τις κύριες αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται –με εξαίρεση την Ιταλία– σημάδι σε μεγάλο βαθμό του κορεσμού που έχει επέλθει, κυρίως στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στην κατηγορία του γιαουρτιού ελληνικού τύπου.

Προσαρμόζοντας η ΑΑΔΕ τη σχετική καμπάνια στην αγγλική γλώσσα, το μήνυμα γίνεται εύκολα κατανοητό στους τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας.

Οι μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες καταστρώνουν ήδη τα σχέδιά τους για την ανάληψη όσο το δυνατόν μεγαλύτερου μεριδίου από την «πίτα» των νέων έργων παραχώρησης, το αντικείμενο των οποίων μάλιστα θα είναι αισθητά διευρυμένο σε σχέση με σήμερα.

Μπορεί η ελληνική οικονομία να έχει εισέλθει σε τροχιά ανάπτυξης, έστω και αναιμικής, τα προϊόντα όμως ιδιωτικής ετικέτας,( τα λεγόμενα ανώνυμα, μαζικά και γι αυτό πιο φτηνά) οι πωλήσεις των οποίων ενισχύθηκαν κατά τα χρόνια της πρόσφατης οικονομικής κρίσης, εξακολουθούν να καταλαμβάνουν σημαντικό χώρο στα ντουλάπια και στα ψυγεία μας.

Με πτώση έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά, στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδος, ακολουθώντας την πτωτική πορεία των ευρωπαϊκών αγορών οι οποίες υποχωρούν λόγω της πολιτικής κρίσης στην Ιταλία, η οποία επιδρά και στην αγορά των ομολόγων.

Πληθαίνουν τα φαινόμενα όχι μόνο της θρασύτατης φοροκλοπής (ΦΠΑ, Εφορίας), παραβάσεων της εργατικής νομοθεσίας, νόθευσης τροφίμων και ποτών αλλά και επιθετικής συμπεριφοράς.

Επικοινωνία του Κυρ. Μητσοτάκη με την Επίτροπο Ανταγωνισμού κ. Βεστάγκερ -Την ενημέρωσε, όπως εξήγησε στη Βουλή, για την αναγκαία απομάκρυνση της κ. Θάνου, που δεν παρείχε κανένα στοιχεία αμεροληψίας από τριετίας ταυτισμένη με τον ΣΥΡΙΖΑ ήδη, πριν ακόμα από τον τελευταίο διορισμό της στην Επιτροπή.

Σελίδα 1 από 213