Τετάρτη 22 Μαϊου 2019  09:37:55

Σημαντική επιβάρυνση των νοικοκυριών θα επιφέρει η αναπροσαρμογή του ΦΠΑ σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Βασίλη Κορκίδη.

Τρεις αξιόπιστες προβλέψεις από ΚΑΘΗΜΕΡΙΝH, ΒΗΜΑ και ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, για τις νέες επιβαρύνσεις, φορολογίες και περικοπές, ανεξάρτητα από το τελικό μίγμα των μέτρων της συμφωνίας με τις Βρυξέλλες.

Τσίπρας σε καθαρίστριες: Ακόμα και η Μέρκελ μου είπε ότι αδικηθήκατε. Τρεις από αυτές υπήρξαν υποψήφιες βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ και στήριξαν φανατικά την εκλογική επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ, με αντάλλαγμα την επαναπρόσληψη τους στο Δημόσιο ως μόνιμες και υπεράριθμες στο υπουργείο Οικονομικών.

Μεσίτης έγινε «ανεξήγητα» πλουσιότερος κατά 8,5 εκατ. ευρώ - Στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ νέες περιπτώσεις, όπως εργολάβοι, επιχειρηματίες, δικηγόροι, ξενοδόχοι - Ατέλειωτη η λίστα όσων εξαπατούν το κράτος κρύβοντας εισοδήματα.

Εκκληση για νέα μείωση στα μπόνους των τραπεζιτών έκανε η Κριστίν Λαγκάρντ, ώστε να αντιμετωπιστούν τα «διαστρεβλωμένα» κίνητρα που οδήγησαν στην παγκόσμια οικονομική κρίση.

Σε πλειστηριασμό φαίνεται πως βγαίνει το ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού Athens Ledra (πρώην Ledra Marriott), λόγω οφειλών της ιδιοκτήτριας και διαχειρίστριας εταιρείας ΑΣΤΥ Α.Ε. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το ακίνητο προγραμματίζεται, με επισπεύδουσα δανείστρια την Alpha bank να «βγει στο σφυρί» στις 13 Μαίου με τιμή πρώτης εκκίνησης 41,1 εκατ. ευρώ.

Στο 25,4% υποχώρησε τον Φεβρουάριο του 2015 το εποχικά διορθωμένο ποσοστό της ανεργίας, έναντι 27,2% τον Φεβρουάριο του 2014 και 25,6% τον Ιανουάριο του 2015. Νέα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ στη δημοσιότητα.

Η διάθεση και θέληση των εισαγγελικών να γεμίσουν με ζεστό χρήμα τα κρατικά ταμεία, ενώ παράλληλα απονέμεται δικαιοσύνη, αρχίζει να αποδίδει καρπούς. Λίγους βέβαια, που δεν δικαιώνουν τις προσδοκίες. Ακόμα τουλάχιστον.

Σελίδα 185 από 208