Σάββατο 17 Αυγούστου 2019  20:28:34

Οι αιχμηρές από το ΠΟΤΑΜΙ, το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Λοβέρδο για παρόμοια φαινόμενα (μετά τη Λούκα Κατσέλη, Θ. Τζάκρη και άλλες περιπτώσεις μνημονιακών πασόκων του Γ. Παπανδρέου), που βάρυναν πολύ στην αποπομπή της Παναρίτη, πυροδοτώντας την εξέγερση στελεχών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Καραγκούνης για Παναρίτη: Ούτε σε αυτό δεν μπορούν να συμφωνήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Η γελοία κάλυψη των χειρισμών Βαρουφάκη αφού πρώτα το Μαξίμου τον άδειασε με επώνυμες δηλώσεις.

Μέσα σε κλίμα ανασφάλειας οι συνταξιούχοι και οι μισθωτοί όχι μόνο αποσύρουν τις μικρές καταθέσεις τους από τις Τράπεζες αλλά και σηκώνουν αμέσως κάθε μισθό και σύνταξη αμέσως.

Με τον κάβουρα η έρευνα και για την λίστα Λαγκάρντ. Δεν φαίνεται εύκολο να εισπραχθούν πολλά δις ευρώ, όπως υπολόγιζαν προεκλογικά διάφοροι ομιλητές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη Τσίπρα-Μέρκελ- Ολάντ το βράδυ της Κυριακής. Συνομίλησαν για 35 λεπτά. Κοινή θέληση για να φτάσει η Ελλάδα σε συμφωνία με τους δανειστές της. Όμως δεν λύθηκαν αμέσως και μάλιστα με πολιτική βάση οι διαφωνίες που υπάρχουν.

Οι μισοί υπουργοί παριστάνουν τους σκληρούς και οι άλλοι μισοί τους αισιόδοξους. Χαμένοι στις διαρροές: Η Αθήνα μιλά για ξαφνική πρόοδο, η Κομισιόν διαψεύδει.

Σελίδα 186 από 213