Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019  17:35:16

Ο αμερικανός υπουργός Οικονομικών βρίσκεται σε επαφή με τον Αλέξη Τσίπρα και άλλους ηγέτες. Ο τέως υπουργός και εκπρόσωπος στο ΔΝΤ Τάκης Ρουμελιώτης ορίστηκε σύνδεσμος με τν νέα Τράπεζα-αντίβαρο του ΔΝΤ.

«Δεν είναι δυνατόν ο αρχιτραπεζίτης της χώρας στο πλαίσιο αυτών των σκληρών διαπραγματεύσεων να υπονομεύει, ουσιαστικά, την κυβέρνηση λειτουργώντας ως αντιπολίτευση», είπε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.

"Δεν πρόκειται να γίνει εκταμίευση, χωρίς συμφωνία", το μήνυμα των δανειστών κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά το Eurogroup. Τι δήλωσαν Ντάισελμπλουμ, Μοσκοβισί και Ρέγκλινγκ.

Στα δεξαμενόπλοια στρέφουν φέτος το επενδυτικό τους ενδιαφέρον οι Ελληνες εφοπλιστές, καθώς η παρατεταμένη κρίση στα φορτηγά πλοία εξαιτίας της υπερπροσφοράς τονάζ έχει οδηγήσει στο ναδίρ τους ναύλους.

Σημαντική επιβάρυνση των νοικοκυριών θα επιφέρει η αναπροσαρμογή του ΦΠΑ σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Βασίλη Κορκίδη.

Τρεις αξιόπιστες προβλέψεις από ΚΑΘΗΜΕΡΙΝH, ΒΗΜΑ και ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, για τις νέες επιβαρύνσεις, φορολογίες και περικοπές, ανεξάρτητα από το τελικό μίγμα των μέτρων της συμφωνίας με τις Βρυξέλλες.

Σελίδα 187 από 211