Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019  19:27:00

Μιχελογιαννάκης: Να φύγουν αυτοί, όχι εγώ -Να μη γίνουμε Κομανέτσι! Προσκλητήριο Γλέζου για «λαϊκό κίνημα στους δρόμους» . Σταθερός υποστηρικτής της επιστροφής δραχμής ο Κωστής Λαπαβίτσας και ο Γιάννης Μηλιός.

Σε παραδοχή πως δεν υπάρχουν χρήματα για τη δόση του ΔΝΤ στις 5 Ιουνίου προχώρησε ο Νίκος Φίλης, τονίζοντας πως μόνο οι μισθοί και συντάξεις μπορούν να εξασφαλιστούν.

Ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ είπε ότι δεν μπορεί να δώσει αυτή τη διαβεβαίωση, όπως είχε κάνει το 2012 - Ένα τρίτο πρόγραμμα θα υπάρξει μόνο όταν το τρέχον πρόγραμμα ολοκληρωθεί - Δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο να «τεμαχιστεί» η τελευταία δόση.

Να ξεκόψει από τις εσωκομματικές φωνές του ΣΥΡΙΖΑ και της Κυβέρνησης, με πρώτη την Αριστερή Πτέρυγα. Οπαδοί της επιστροφής της δραχμής που επιθυμούν τη ρήξη με τους εταίρους και να λάβει τις αποφάσεις του με βάση τη λαϊκή εντολή και την επιθυμία της μεγάλης πλειοψηφίας για παραμονή στην ευρωζώνη.

Τις επιπτώσεις που εκτιμούν ότι θα υπάρξουν στην τουριστική αγορά από τις επικείμενες φορολογικές επιβαρύνσεις που σχεδιάζει η κυβέρνηση, με αύξηση του ΦΠΑ στις τουριστικές υπηρεσίες από το 6,5% που είναι σήμερα στο 15% με πιστωτική κάρτα ή με 18% με μετρητά, περιέγραψαν με δηλώσεις τους στελέχη του τουρισμού, με αφορμή τη συνέντευξη που δόθηκε σήμερα, στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Odyssey, από τους διοργανωτές του 3ου Posidonia Sea Tourism Forum, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Μέγαρο Μουσικής, στις 26-27 Μαΐου.

Σελίδα 188 από 213