Σάββατο 30 Μαϊου 2020  04:46:38

Σύνταξη -βάση για τις προσθήκες από τα Ταμεία στους ασφαλισμένους τους για την τελική σύνταξη. - Νέα κανονιστική εγκύκλιος χθες. Πώς θα υπολογίζονται πλέον οι συντάξεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Μάλλον τα πάει καλά από πλευράς αμοιβών για διαλέξεις και συμμετοχές. Όχι για όλες αλλά σε αρκετές. Μετά από την τεράστια συζήτηση που έχει ανοίξει, σχετικά με τις αμοιβές που παίρνει για ομιλίες ο Γιάνης Βαρουφάκης από τη στιγμή που έφυγε από το ΥΠΟΙΚ, ο ίδιος δημοσιοποίησε δύο λίστες για τα έσοδά του από αυτή τη δραστηριότητα.

Στο σκοτάδι, μετά πολύμηνη δοκιμασία οι γονείς 85.000 μαθητών, σε ό,τι αφορά το θέμα του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση συνεχίζουν να βρίσκονται οι άμεσα ενδιαφερόμενοι αφού αν και τυπικά ισχύει το 23% δεν έχει ληφθεί ξεκάθαρη απόφαση, αφού η κυβέρνηση αναμένεται να δώσει νέα παράταση μέχρι τις 15 Νοεμβρίου για την εφαρμογή του μέτρου, ευελπιστώντας ότι μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, είτε μέσω οριστικής λύσης είτε μέσω ισοδύναμων μέτρων.

Το σύνολο της χρηματοδότησης είναι τρία εκατομμύρια ευρώ περίπου. Το έσπασαν σε δύο δόσεις για να φαίνεται μικρό. Ανακοίνωσαν έτσι την πρώτη δόση το 40%, ως δήθεν συνολικά. Έπειτα περιλαμβάνονται και κόμματα, που δεν έλαβαν μέρος στις εκλογές, όπως το ΛΑΟΣ και ο πρώτος εταίρος των ΑΝΕΛ.

Κατηγορούν τον υπουργό Κατρούγκαλο ότι ψεύδεται για τις ασφαλιστικές εισφορές οι Βασίλης Κορκίδης και Γιώργος Καββαθάς και επικαλούνται προς ενίσχυση των επιχειρημάτων τους όσα είπε στον εμπορικό κόσμο της χώρας ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις.

Το δήθεν πλεόνασμα οφείλεται στο γεγονός ότι το Κράτος συνεχίζει την στάση πληρωμών από τους προμηθευτές και τα χρέη των νοσοκομείων μέχρι τα επιδόματα σε άτομα με ειδικές ανάγκες, πολύτεκνους και αποζημιώσεις στους αγρότες από πέρυσι..

Σελίδα 191 από 240
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline