Τρίτη 21 Μαϊου 2019  03:26:54

Γκάφα Βαρουφάκη ότι «ο Χαρδούβελης πήρε μαζί του το έγγραφο της δανειακής σύμβασης με το ΔΝΤ» και ότι βρήκε αντίγραφα από το ΔΝΤ, τα οποία υπήρχαν στην ιστοσελίδα της Βουλής.

"Κανένα Grexit στον ορίζοντα ούτε πρόωρες εκλογές, αλλά έχουμε πρόβλημα να ξεμείνουμε από ρευστό", παραδέχθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης. Επίθεση σε όσους στις Βρυξέλλες, το Βερολίνο και αλλού, κάνουν λόγο για πιθανό πιστωτικό γεγονός, δηλαδή χρεωκοπία και χτύπημα στα βράχια.

Αποδέκτες οι υπουργοί Όλγα Βαλαβάνη και Αλ. Φλαμπουράρης. Ευπρόσδεκτος και επιβεβλημένος ο έλεγχος στα περιουσιακά μου στοιχεία, σημειώνει ο Κ. Λαλιώτης σε επιστολή του προς τον γενικό γραμματέα του ΣΔΟΕ.

Ζητήσαμε δύο με τρία δις ευρώ, προσδοκούσαμε κοντά στο ένα δις, πήραμε τελικά τα μισά. Λιγότερα μάλιστα από τα μισά, ψίχουλα για τραπεζικές χρηματοδοτήσεις επιχειρήσεων.

Στα ειδοποιητήρια που θα αποσταλούν σταδιακά, ανά 100.000 οφειλέτες, θα περιγράφονται τα πλεονεκτήματα της νέας ρύθμισης, ενώ θα υπενθυμίζονται παράλληλα και τα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης των οφειλών στα οποία μπορεί να προχωρήσει η εφορία για τη διασφάλιση των συμφερόντων του δημοσίου. Τακτική συνεργασίας, δηλαδή καρότου αλλά και μαστιγίου.

Σελίδα 193 από 208