Δευτέρα 20 Μαϊου 2019  02:01:25

Το Μετοχικό Ταμείο του Δημοσίου με έγγραφο φωτιά ενημέρωσε το υπουργείο Εργασίας πως με βάση το καταγραφόμενο έλλειμμα, μπορεί να δώσει μέχρι και το μέρισμα Απριλίου.

Πρόκειται για μία νέα μεταρρύθμιση που πρόσθεσε ο Γιάνης Βαρουφάκης και η οποία θα δίνει επιπλέον κίνητρα ώστε οι πολίτες να διεκδικούν τις αποδείξεις στις συναλλαγές τους με τη θέσπιση αυτόματης διαδικασίας, ώστε οι αποδείξεις λιανικής πώλησης να μπαίνουν σε «λοταρία».

Στο μισό περιορίζεται τελικά ο αριθμός των δικαιούχων του επιδόματος σίτισης. Όπως προέκυψε τα λάθος στοιχεία που έδωσαν τόσο η Θεανώ Φωτίου όσο και ο Γιάννης Βαρουφάκης στην επιστολή του προς τον Ντάισεμπλουμ ήταν λάθος.

Διαφέρει από το αίτημα για την επιστροφή του κατοχικού δανείου. Διεκδικούμε 11-14 δις ευρώ. Το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων και επανορθώσεων έχει οριστικά διευθετηθεί, τόνισε κατ' επανάληψη ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ, επισημαίνοντας ότι η Γερμανία έχει αναγνωρίσει την ηθική και ιστορική ευθύνη της για τις ενέργειες των Ναζί, κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Αφού υπάρχουν παραπάνω λεφτά, γιατί τότε δεν δίνουν αυξήσεις στις συντάξεις, σχολιάζουν στη ΝΔ. Ειρωνικές δηλώσεις για τον λαλίστατο φωστήρα Ρωμανιά (υποψήφιο βουλευτή των ΑΝΕΛ) από το ΠΑΣΟΚ και τον Νικ. Βούρτση.

Αναδιπλώνεται και καμαρώνει τώρα η ηττηθείσα Κυβέρνηση για την απόφαση δεσμών το Eurogroup. -Τελειώνετε, πρέπει να υπάρξει πρόοδος το μήνυμα από τις Βρυξέλλες. Το NON PAPER του Μαξίμου.

Σελίδα 194 από 208