Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξέσπασε ο Αδωνις για τους ανεμβολίαστους: "Κουράστηκα, δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις..."

"Προσωπικά, κουράστηκα. Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις", είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τους ανεμβολίαστους. Οργισμένος και απηυδισμένος με τους ανεμβολίαστους πολίτες είναι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Και δεν το έκρυψε σε τηλεοπτική συνέντευξή του.

Μιλώντας στο Kontra ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι το κράτος έχει κάνει ό,τι μπορούσε για να πείσει, ότι ο ίδιος προσωπικά κουράστηκε να προσπαθεί να πείσει τους ανεμβολίαστους να εμβολιαστούν και με τον δικό του ξεχωριστό ύφος είπε:
"Προσωπικά, κουράστηκα. Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα! Πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Όποιος εμβολιαστεί! Τέρμα! Δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο! Κουράστηκα! Δεν υπάρχει, να κάνει το κράτος, κάτι παραπάνω σε αυτό το θέμα. Τα έχει κάνει όλα!".

Και συμπλήρωσε: "Από εδώ και μπρος, ο καθένας έχει ατομική ευθύνη. Σου λέει "θέλω να εμβολιαστώ" ή "δεν θέλω" ... Το κράτος δεν θα ξανακλείσει, η αγορά δεν θα ξανακλείσει. Δεν θα κλείσουμε τον κόσμο στα σπίτια του επειδή κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Τελεία και παύλα!".

Πολυμέσα