Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020  13:16:49

NonPaperNews

NonPaperNews

Η μόδα επιτάσσει, ως φαίνεται, μαλλιά στα κάγκελα και μάλιστα σε έντονους χρωματισμούς. Ο σχεδιαστής μόδας Yuima Nakazato παρουσίασε στο Παρίσι τη συλλογή του haute couture για την άνοιξη/ καλοκαίρι 2020, εντυπωσιάζοντας το κοινό.

Η συγκεκριμένη ρύθμιση, περιορίζει στους συνασπισμούς κομμάτων το μπόνους ακόμα και αν είχαν εκλεγεί ως πρώτη δύναμη και προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του ΚΙΝΑΛ και του ΚΚΕ που επέκριναν την κυβέρνηση για τη ρύθμιση. Η αξιωματική αντιπολίτευση, μάλιστα, κατέθεσε ένσταση αντισυνταγματικότητας.

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του ονόματος της υποψηφίας νέας Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου το Μέγαρο Μαξίμου ανακοίνωσε τα ονόματα της Επιτροπής Πισσαρίδη που θα εκπονήσει το νέο σχέδιο ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία για την τρέχουσα δεκαετία.

Μια από τις σημαντικότερες αλλαγές που φέρνει το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης, που τέθηκε σε δημόσιο διάλογο, είναι οι νέες, «κουρεμένες» εισφορές για τον εργοδότη και για τον εργαζόμενο.

Αυξήσεις στις συντάξεις και μάλιστα γενναιόδωρες θα δουν με το νέο ασφαλιστικό όσοι έχουν ένσημα πάνω από 30 χρόνια και μισθούς άνω των 1500 ευρώ. Μάλιστα οι πλέον κερδισμένοι θα είναι όσοι αποχωρούν με 40 χρόνια ασφάλισης.

Μόνο τρείς θανόντες όλοι και όλοι είχαν προβεί σε εμβολιασμό προστασίας. Εφιαλτικές διαστάσεις λαμβάνει πλέον η επιδημία του κοροναϊού στην Κίνα, με τις αρχές να κλείνουν μέχρι νεωτέρας, την Απαγορευμένη Πόλη, το διασημότερο ιστορικό μνημείο.

Τι θα γίνει όμως τους επόμενους μήνες; Θα δούμε χειροπιαστά αποτελέσματα από το ταξίδι στις ΗΠΑ; Ο κ. Γεωργιάδης απαντά σχετικά στο NEWSIT: «Όταν πήγα το Νοέμβριο στην Ουάσιγκτον συναντήθηκα με τον επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο της DFC, είναι ο αμερικάνικος κυβερνητικός οργανισμός που χρηματοδοτεί επενδύσεις αμερικάνικες στο εξωτερικό σε χώρες που θεωρεί ότι για διάφορους γεωπολιτικούς λόγους τους ενδιαφέρει να υπάρχουν αμερικάνικες επενδύσεις.

Για την μεγάλη επένδυση στο Ελληνικό, που αναμένεται επί μήνες μίλησε στο newsit.gr ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Μάλλον χωρίς να έχει υπογραφεί η τελική-οριστική σύμβαση με την νικήτρια εταιρεία των ΗΠΑ, ενώ η ηττηθείσα HARD ROCK INTERNATIONAL ανακοίνωσε πως θα αντιδράσει με δικαστικά μέσα, γεγονός το οποίο μπορεί να προκαλέσει κάποιες νέες καθυστερήσεις.

Η συνολική κατάσταση της υγείας του πληθυσμού αξιολογείται ως ικανοποιητική, καθώς η Ελλάδα βρίσκεται κοντά στο μέσο όρο των αναπτυγμένων χωρών του κόσμου.

Σελίδα 1 από 2222
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline