Κυριακή 22 Μαϊου 2022  20:16:12

NonPaperNews

NonPaperNews

Ο Μπαράκ και η Μισέλ πήραν την απόφαση να παραμείνουν στην Ουάσινγκτον μετά τη λήξη της προεδρίας, μέχρι η μικρότερη κόρη τους να ολοκληρώσει τις σπουδές της στο λύκειο.

Μεταξύ των άλλων μελών της κυβέρνησης υπό την πρωθυπουργό Ελιζαμπέτ Μπορν που ανακοινώθηκαν σήμερα από την προεδρία, είναι ο ιστορικός ειδικός στις μειονότητες Παπ Ντιαγέ για να ηγηθεί του υπουργείου Εθνικής Παιδείας και μια Γαλλολιβανέζα, η Ριμά Αμπντούλ Μαλάκ στο υπουργείο Πολιτισμού.

Οι μαζικές συγκεντρώσεις, τα πάρτι και οι καλοκαιρινές διακοπές μπορούν να προκαλέσουν έξαρση και να αυξηθούν σημαντικά τα κρούσματα - Πάνω από 100 καταγεγραμμένες περιπτώσεις.

Η δωρεά αφορούσε την ανάδειξη και προστασία των αρχαιολογικών ευρημάτων της περιοχής του Φαληρικού Όρμου.

Σέξι διάθεση στο ζενίθ, ασύμβατη και με κακές εντυπώσεις παρά τα λιβανίσματα ιστοσελίδων κουτσομπολιού στην Ελλάδα και πρωινάδικων.

Ο ελληνόκτητος στόλος αντιπροσωπεύει το 59% του στόλου που ελέγχεται από κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.).

Πονοκέφαλο προκαλούν οι νέες αυξήσεις στα καύσιμα με τους καταναλωτές να αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα νέα δεδομένα., καθώς και οι δυσάρεστες προοπτικές νέας ακρίβειας τους μήνες του καλοκαιριού.

Το 56% ενάντιοι ή αδιάφοροι. Κυριαρχία Μητσοτάκη – ΝΑ σε όλους τους δείκτες και σαρωτικό προβάδισμα της ΝΔ στην παράσταση νίκης να είναι πάλι πρώτο κόμμα.

Σελίδα 1 από 2500
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline