Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024  02:15:58

NonPaperNews

NonPaperNews

Οι δύο ηθοποιοί, με ποιοτικές συμμετοχές σε ποιοτικές ταινίες. θα δώσουν το «παρών» στη φετινή διοργάνωση η οποία θα διεξαχθεί από 31 Οκτωβρίου έως 10 Νοεμβρίου.

Τις απόψεις των πολιτών για τους πολιτικούς ηγέτες των κομμάτων( με πρώτο πάντα σε απόσταση τον Κυρ. Μητσοτάκη), τους υπουργούς της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, το σύστημα υγείας και τα Τέμπη, επιχειρεί να καταγράψει δημοσκόπηση της ALCO.

Δύο εβδομάδες πριν από τις αμερικανικές εκλογές, οι δημοσκόποι προβλέπουν ότι η νύχτα της 5ης Νοεμβρίου θα επιφυλάξει μία μεγάλη έκπληξη για τους Αμερικανούς - Οι προβλέψεις ευνοούν τον Τραμπ στις κρίσιμες για τις εκλογές πολιτείες.

Με σύγχρονες κάμερες, σκυλιά και περιπολίες τους, προστατεύουν τη φετινή σοδειά οι ελαιοπαραγωγοί, μικροί και μεγαλύτεροι. Μέγας κίνδυνος κλοπών οι ομάδες Ρομά.

Ο Ντέιβιντ Ντόσον στον ρόλο του Ανακριτή στο «Λάθος». Το θρυλικό μυθιστόρημα του Αντώνη Σαμαράκη μεταφέρεται και πάλι στον κινηματογράφο ταινία σε παραγωγή της ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε.

Ο νέο μαθηματικός τύπος για τον κατώτατο μισθό. Πως καθορίζει την αναπροσαρμογή του. Οκατώτατος μισθός πρόκειται να αναπροσαρμοστεί με τη χρήση ενός μαθηματικού τύπου.

Σελίδα 1 από 770
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline