Σάββατο 13 Απριλίου 2024  09:35:40

Μισό εκατομμύριο θάνατοι ετησίως - Μελέτη έδειξε σύνδεση της κλιματικής κρίσης με τους θανάτους και την αναπηρία από εγκεφαλικά επεισόδια - Οι χαμηλότερες από το κανονικό θερμοκρασίες φάνηκε να είναι οι πιο «ένοχες».

Σύμφωνα με ερευνητές οι ξένες γλώσσες μπορούν να βοηθήσουν τον εγκέφαλο να εκτελεί τις βασικές του εργασίες μέσω εναλλακτικών οδών.

Με την «ελίτ» της παγκόσμιας φαρμακοβιομηχανίας θα συναντηθεί σήμερα Τετάρτηαύριο στις 10.00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τρεις μέρες νωρίτερα, αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε τρίτη επέμβαση ανοιχτής καρδιάς. Μια πρώτη φωτογραφία, για να δείξει στους θαυμαστές του τη συσκευή του βηματοδότη που χρειάστηκε να τοποθετήσει, ανήρτησε ο ηθοποιός Arnold Schwarzenegger.

Κορυφαίοι γιατροί προειδοποιούν για μια μυστηριώδη νέα «επιδημία» καρκίνων στην περιοχή της κοιλιακής χώρας σε νεότερες ηλικίες, φαινόμενο που τείνει να λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι «βήμα - βήμα χτίζουμε το νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας, το οποίο έχουμε οραματιστεί και το οποίο αξίζουν όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες».

Τέσσερα μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής ξεκινούν άμεσα τα απογευματινά χειρουργεία.

Εκατοντάδες αρχεία εικόνας και βίντεο με περιεχόμενο παιδικής πορνογραφίας εντοπίστηκαν στο σπίτι του 36χρονου που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη.

Σε εφαρμογή τίθεται το κυβερνητικό σχέδιο για τα απογευματινά χειρουργεία, το λεγόμενο «νόμιμο» φακελάκι, όπως έχει χαρακτηριστεί από ενώσεις εργαζομένων στα νοσοκομεία, καθώς δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, η κοινή υπουργική απόφαση με όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τους όρους, το ωράριο και τις αμοιβές του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Δέκα φορείς του ΥΠΠΟ ξεκινούν δράσεις για ψυχικά νοσούντες, στο πλαίσιο της πολιτιστικής συνταγογράφησης.

Σελίδα 1 από 85
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline