Σάββατο 27 Ιουλίου 2024  02:45:30

«Το νούμερο ένα που θα βάλουμε στη ζυγαριά είναι η δημόσια υγεία - Δεν είναι κάτι υπερβολικό οι 2 εφημερίες τον μήνα».

Ερευνητές από το Imperial College του Λονδίνου δηλώνουν αισιόδοξοι για νέες θεραπείες που μπορούν να αυξήσουν το προσδόκιμο ζωής παρέχοντας παράλληλα μια πιο ήπια γήρανση.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος ανακοίνωσε ακόμα πως «θα χορηγήσει τη δωρεάν συνδρομή για τρία πανελλήνια συνέδρια σε κάθε συνάδελφο».

Ο κορονοϊός έχει γίνει ενδημικός πλέον, γι΄ αυτό χρειάζεται εγρήγορση για προστασία των ανοσοκατεσταλμένων.

Αγοράζουν «δεύτερο χέρι» ηλεκτρονικά είδη οι Έλληνες καταναλωτές - Ανεβαίνει η αγορά των μεταχειρισμένων ηλεκτρονικών ειδών.

Άνοδο 35 θέσεων σε σχέση με πέρσι και κατάκτηση της υψηλότερης θέσης για ελληνικό πανεπιστήμιο την τελευταία 10ετία, σημείωσε το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, σύμφωνα με τη δημοσίευση της παγκόσμιας κατάταξης Πανεπιστημίων «Best Global University Ranking» από τον ειδησεογραφικό οργανισμό των ΗΠΑ «US News».

Το φάρμακο που κανονικά προορίζεται για διαβητικούς χρησιμοποιείται για την απώλεια βάρους αλλά μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα σε όσους το λαμβάνουν για αυτόν τον σκοπό.

Αν και σίγουρα κανείς δεν έχει πλήρη έλεγχο για το πόσο θα ζήσει, είναι ενθαρρυντικό να ξέρουμε ότι μπορούμε να ελέγξουμε πολλά πράγματα.

Στις ΗΠΑ μόνο, περίπου 23.5 εκατομμύρια άνθρωποι πάσχουν από αυτοάνοσα νοσήματα με το 80% των πάσχοντων να είναι γυναίκες.

Σελίδα 1 από 87
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline