Τρίτη 4 Αυγούστου 2020  23:12:59
Πρόσωπα

Πρόσωπα (1853)

Πρόσωπα της εβδομάδας που διανύουμε

To εθνικό σχέδιο, το οποίο θα είναι βασισμένο στις στρατηγικές κατευθύνσεις της Επιτροπής Πισσαρίδη, για τους επόμενους δύο μήνες θα τεθεί σε εντατική κοινοβουλευτική διαβούλευση, ώστε να δημιουργηθεί μία συνεκτική εθνική πρόταση, η οποία θα κατατεθεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή τον…
«Στην ουσία η Ελλάδα είναι ένα μεγάλο χωριό, όπου υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί». Και για αποδείξουμε του λόγου το αληθές.
Μια σειρά από Πολιτείες θέλουν να διευρύνουν το δικαίωμα στην επιστολική ψήφο, ούτως ώστε να περιορίσουν όσο το δυνατόν τον συγχρωτισμό στα εκλογικά κέντρα, σε μια προσπάθεια να ανακοπεί η εξάπλωση της πανδημίας. Αρκετές επιτρέπουν ήδη την ψήφο διά αλληλογραφίας…
Συγγνώμη από τον Κωνσταντίνο Ζέρβα ζήτησε ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στο περιθώριο της εκδήλωσης για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Μωυσή Αλλατίνι στην ομώνυμη Βίλλα, έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη.
Όπως τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς κατά την καθιερωμένη ενημέρωση, είναι σημαντικό να τηρούνται πιστά οι κανόνες υγιεινής και να αποφεύγονται συναθροίσεις.
Το απόγευμα της Τρίτης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νικ. Παναγιωτόπουλος, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ομόλογό του των ΗΠΑ, Μαρκ Έσπερ, μετά την αναβολή της επίσημης επίσκεψης του εκεί, που ανεβλήθη λόγω πανδημίας, που έχει εξελιχθεί σε δολοφονική έξαρση.
Σελίδα 1 από 186
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline