Κυριακή 31 Μαϊου 2020  22:50:22
Πρόσωπα

Πρόσωπα (1781)

Πρόσωπα της εβδομάδας που διανύουμε

Την οπτική του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στο σχέδιο νόμου για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην ελληνική επικράτεια, ιδίως όσον αφορά στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, κατέθεσε ο κ. Κώστας Καραμανλής στο υπουργικό Συμβούλιο, που συνεδρίασε μέσω…
Ευχάριστη έκπληξη που σπάει κάποια ταμπού χαρακτηρίζει ο τομεάρχης Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος την πρόταση της Κομισιόν για το Ταμείο Ανάκαμψης.
Κατά τη διάρκεια του σημερινού υπουργικού συμβουλίου, ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας γνωστοποίησε τα ονόματα των υποψήφιων αντιπροέδρων που θα επιλεγούν για τις θέσεις του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) και του Αρείου Πάγου (ΑΠ).
Το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού ανακοινώνει τις βραχείες λίστες των Κρατικών Βραβείων Λογοτεχνικής Μετάφρασης, σε εφαρμογή της νέας νομοθεσίας που διέπει τον θεσμό των Κρατικών Λογοτεχνικών Βραβείων (Ν. 3905/2010).
Με επαίνους και τα καλύτερα λόγια μίλησε για λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός-κόντρα στον αναπληρωτή του Παύλο Πολάκη- δίνοντας τους συγχαρητήρια για το έργο του στην αντιμετώπιση και ανάσχεση της πανδημίας του κορωνιϊού.
Το γνώριμο της καταφύγιο στην πίστη και στην Θεία Κοινωνία βρήκε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η οποία εμφανίστηκε στην Εκκλησία... αγνώριστη καθώς άλλαξε πολύ την εμφάνισή της. Αποχωρίστηκε την πλούσια ξανθιά κόμη της και εμφανίστηκε κοντοκουρεμένη, πυρόξανθη ωστόσο πάντα, αλλά…
Σελίδα 1 από 179
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline