Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021  09:12:51
Πρόσωπα

Πρόσωπα (2422)

Πρόσωπα της εβδομάδας που διανύουμε

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το κίνημα #MeToo – Μετά την κατακραυγή ο Έλληνας πρωταθλητής θέλησε να δώσει διευκρινίσεις.
«Η Ελλάδα σήμερα, παρά τις φιλότιμες, πρέπει να πω, προσπάθειες της Τουρκίας, επιστρέφει στη διαδικασία ομαλοποίησης στη Λιβύη» ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, μετά το πέρας της Υπουργικής Συνόδου «Libya Stabilization Initiative».
Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε αύξηση 14% στον μισθό του. Στον προϋπολογισμό του 2022, ο μισθός του Ερντογάν καθορίστηκε ως 100 χιλιάδες TL (10 χιλιάδες ευρώ).
Η Δήμητρα. Λιάνη κατηγορεί το γιο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, από τον οποίο πιστεύει ότι έχει δεχθεί έντονο πόλεμο και πολλούς αποκλεισμούς μετά το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου., ότι «διχάζει και αποσυνθέτει ό,τι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ» ενώ…
«Το δημογραφικό είναι το πιο σημαντικό μακροπρόθεσμο πρόβλημα της χώρας», τόνισε ο υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος, στο συνέδριο του Economist.
Ο δικηγόρος του θύματος, Νίκος Αλεξανδρής, ανέφερε πως «για να είναι δεκτή η συγγνώμη πρέπει να είναι ειλικρινής, υπάρχουν λέξεις που ντράπηκαν, δεν ντράπηκε όμως το στόμα που της εκστόμισε». Ο ίδιος χαρακτήρισε μυθεύματα όσα είπε στην απολογία της η…
Σελίδα 1 από 243
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline