Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021  19:54:33
Πρόσωπα

Πρόσωπα (2082)

Πρόσωπα της εβδομάδας που διανύουμε

Ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας ευχαρίστησε την Ελλάδα για τη θέση που έχει επί της αρχής να στηρίξει τις ευρωπαϊκές φιλοδοξίας και την έναρξη των διαπραγματεύσεων της χώρας του.
Σύμφωνα με τα δεδομένα της υπόθεσης έχουν εκδοθεί, σε στοιχεία 31 ασφαλισμένων, 489 εικονικές συνταγές. Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε την Τρίτη 12 Ιανουαρίου, από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, σε βάρος γιατρού και ιδιώτη, για υπόθεση που αφορά σε εικονικές συνταγογραφήσεις φαρμάκων.
Η γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ ανακοίνωσε στους βουλευτές του συντηρητικού της κόμματος ότι αναμένει πως το lockdown που έχει επιβληθεί στη Γερμανία για την ανάσχεση της πανδημίας του κορονοϊού θα διαρκέσει μέχρι τις αρχές Απριλίου, όπως αναφέρει η πρώτη σε…
Τα πρωτοφανή γεγονότα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής πάντως, πέραν των άλλων, παρέσυραν στο διάβα τους και τον πολυδιαφημισμένο ανασχηματισμό. Ωστόσο έκρυβε ορισμένα ενδιαφέροντα μυστήρια που έμειναν άλυτα και εν πολλοίς αδιευκρίνιστα.
Στην Πορτογαλία ο πρωθυπουργός - Θα συναντηθεί αύριο με τον Αντόνιο Κόστα. Στην πέμπτη θέση μετά τους Μέρκελ, Μισέλ, Κουρτς και Σίπιλα ο Έλληνας πρωθυπουργός - Στην 21η θέση ο Τσίπρας.
Για την ερωτική του ζωή αλλά και τη συνεργασία του με την Ασημίνα Ιγγλέζου του Survivor 4 μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής.
Σελίδα 1 από 209
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline