Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019  09:17:27
Πρόσωπα

Πρόσωπα (1314)

Πρόσωπα της εβδομάδας που διανύουμε

Σε ό,τι αφορά δημοσίευμα εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο ότι η σύζυγός του παρέστη στην ενθρόνιση του νέου αρχιεπισκόπου Αμερικής, Ελπιδοφόρου, εκπροσωπώντας τη ΝΔ ο Κυρ. Μητσοτάκης, έκανε λόγο για χυδαία επίθεση.
«Δεν θα αποκαλύψω κανέναν υπουργό. Στο μυαλό μου είναι πολύ ξεκάθαρη η σύνθεση της κυβέρνησης», πρόσθεσε, ενώ επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τη θέση ότι το πρόγραμμα της ΝΔ μυρίζει ανθρώπινο αίμα.
Ο πρωθυπουργός, στην συνέντευξη που έδωσε, ανέφερε αρκετά από όσα είπε και στην ομιλία του στη Φλώρινα για 120 δόσεις, Τουρκία και την καμπάνια της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά ρωτήθηκε και για τον πρώην υπουργό Οικονομικών.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό πρακτορείο, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σχολίασε πως «είναι και προς το συμφέρον του τόπου, των Ελληνίδων και των Ελλήνων, να έχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση», επισημαίνοντας πως «η χώρα σε αυτή τη φάση δεν μπορεί να…
Το κόμμα του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σημείωσε χθες, Κυριακή, μια ηχηρή ήττα απέναντι στον υποψήφιο της αντιπολίτευσης Εκρέμ Ιμάμογλου, κατά τη δεύτερη πράξη των δημοτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη.
Συνωστισμός αλλά θα εκλεγούν μάλλον μόνο οι τρεις: Μητσοτάκης, Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου, Παπανδρέου και Βελόπουλος υποψήφιοι στην Αχαΐα.
Σελίδα 1 από 132