Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019  00:09:44
Πρόσωπα

Πρόσωπα (1486)

Πρόσωπα της εβδομάδας που διανύουμε

«Ο ελληνικός τραπεζικός τομέας εισέρχεται σε μια νέα φάση ενεργού συμμετοχής στις διεθνείς αγορές με ενισχυμένη αξιοπιστία και αυξανόμενο όγκο συναλλαγών.
«Χαίρομαι γιατί επιστρέφω εδώ στη alma mater studiorum, που είναι το Πανεπιστήμιο του καθενός, η Σχολή του, η ακαδημαϊκή του μήτρα, γιατί θεωρώ ότι αυτή είναι η ελάχιστη ανταπόδοση».
Την ώρα που η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας προσπαθεί με κάθε τρόπο να προωθήσει την αριστεία, να επιβραβεύσει την προσπάθεια των μαθητών, ακόμα και με τις παρελάσεις και με το ποιος θα κρατάει τη σημαία, ο «γαλάζιος» συνδικαλιστής καθηγητής πρόεδρος…
Αίσθηση προκάλεσε ο πρώην βουλευτής της ΧΑ και υπόδικος ο Κ. Μπαρμπαρούσης (ο επιλεγόμενος και « Καραϊσκάκης» ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωση πως ο χαιρετισμός του Χίτλερ του αρέσει, ενώ αναφερόμενος στην δολοφονία Φύσσα την χαρακτήρισε «άσχημο πράγμα».
Αφορούν 1.300 θέσεις νοσηλευτών, τραυματιοφορέων και λοιπού προσωπικού και 1.500 θέσεις γιατρών. Στον άμεσο προγραμματισμό του υπουργείου Υγείας είναι 3.500 προσλήψεις, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο υπουργός, Βασίλης Κικίλιας.
Με δάκρυα στα μάτια, και με όλους τους παρισταμένους από πολλές χώρες να τον χειροκροτούν όρθιοι, ανέβηκε σήμερα το μεσημέρι τα σκαλοπάτια του Ελληνικού Μνημείου του Ελ Αλαμέιν, ο 96χρονος βετεράνος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, Πλάτων Συναδινός, κατά την τελετή…
Σελίδα 1 από 149