Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020  22:06:05

NonPaperNews

NonPaperNews

Την ίδια στιγμή, οι ΗΠΑ κινούνται ολοταχώς προς τους 200.000 νεκρούς από την πανδημία. Τη στιγμή που οι νεκροί του κοροναϊού στις ΗΠΑ προσεγγίζουν τις 200.000, ο πρόεδρος της χώρας, Ντόναλντ Τραμπ, ισχυρίστηκε ψευδώς σε προεκλογική συγκέντρωση στο Οχάιο ότι η θνητότητα στη χώρα του «είναι μια από τις χαμηλότερες στον κόσμο», και ότι ο ιός «ουσιαστικά» δεν έχει καμία επίπτωση στους νέους.

Επίσης προτείνεται η σταδιακή αναδιοργάνωση των Μονάδων και Υπομονάδων του Στρατού Ξηράς ώστε να εξασφαλιστεί η λειτουργικότητα και η αυξημένη μαχητική ισχύς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα τρία από τα δέκα κρούσματα εντοπίζονται σε σκήτη της ευρύτερης περιοχής των Καρυών.

Η «Λάμψα ΑΕ», εν μέσω πανδημίας και πρωτόγνωρης δοκιμασίας της οικονομίας και του ελληνικού τουρισμού, δεν απεργάζεται «πωλήσεις» αλλά, τουναντίον, υλοποιεί επενδύσεις» αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Οι κατασχέσεις κοκαΐνης έφθασαν τότε σε ιστορικό υψηλό, καθώς κατασχέθηκαν σχεδόν 181 τόνοι, δηλαδή πάνω από 40 τόνοι περισσότεροι απ' ό,τι το 2017, τη χρονιά του προηγούμενου ρεκόρ. Ο αριθμός των κατασχέσεων (110.000) είναι κι αυτός χωρίς προηγούμενο.

Το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα του Μανχάταν, που εδώ και ένα χρόνο εμπλέκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Πρόεδρο Τραμπ, προκειμένου ο δεύτερος να επιδείξει τις φορολογικές δηλώσεις του, υπονόησε για πρώτη φορά σε δικογραφία τη Δευτέρα ότι έχει βάσιμες αιτίες να πραγματοποιήσει έρευνα εις βάρος του και των επιχειρήσεων του για φορολογική απάτη.

Η τελετή απονομής των βραβείων Νόμπελ με φυσική παρουσία δεν θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ανησυχία για τους επόμενους μήνες – Οι ΗΠΑ είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο σε αριθμό θανάτων, ενώ ακολουθεί Βραζιλία, Ινδία και Μεξικό.

Παραδέρνει η Αγγλία ανάμεσα στις συνέπειες της εξόδου από την Ε.Ε., την νέα έξαρση του κορωνοιού αλλά και από τις αποκαλύψεις για τα σεξουαλικά σκάνδαλα στην Ντάουνινιγκ Στρήτ και στα Ανάκτορα γύρω από τον δεύτερο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Σε ισχύ το μέτρο μέχρι τις 4 Οκτωβρίου - Ως τις 16:00 το ωράριο εξυπηρέτησης. Στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ανακοινώθηκε ότι, έως τις 4 Οκτωβρίου, η εξυπηρέτηση του κοινού στις υπηρεσίες της ΑΑΔΕ εντός Αττικής γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Σελίδα 1 από 2410
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline