Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022  14:09:15

NonPaperNews

NonPaperNews

Δυσερμήνευτη η ανθρώπινη ύπαρξη, η µόνη (μάλλον) λογική ύπαρξη στο αχανές σύμπαν. Αντιπαλεύει αινίγματα που δεν λύνονται (τουλάχιστον με την ανθρώπινη ικανότητα και θέληση), μοιάζει να αποτολμάει και τον αυτοαφανισμό της, ίσως σαν εκδικητική αυτοκαταξίωση.

Ο Τσόρτσιλ το έβλεπε κάπως στρατηγικά. «Η επιτυχία είναι να προχωράς από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου». Ο Μπέκετ πάλι, το έλεγε πιο ποιητικά.

Είναι από τα πράγματα που συναντάμε στην καθημερινότητά μας αλλά δεν τους δίνουμε ιδιαίτερη σημασία. Όλοι έχουν παρατηρήσει τις τρύπες που έχουν τα καπάκια του στυλό. Όμως πολλοί δεν γνωρίζουν γιατί υπάρχουν.

Παρουσιάστηκε η πρώτη συλλογή νομισμάτων με το πορτρέτο του νέου βασιλιά Καρόλου. Το Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Βρετανίας παρουσίασε τη νέα συλλογή νομισμάτων με την εικόνα του βασιλιά Καρόλου. «Σήμερα έχουμε την τιμή να αποκαλύψουμε το πρώτο επίσημο πορτραίτο της Αυτού Μεγαλειότητας του βασιλιά Καρόλου Γ' που εμφανίζεται για πρώτη φορά σε μια συλλογή αναμνηστικών νομισμάτων που τιμά τη ζωή και την κληρονομιά της βασίλισσας Ελισάβετ Β'», ανέφερε το Βασιλικό Νομισματοκοπείο που δημιουργεί νομίσματα για το Ηνωμένο Βασίλειο για περισσότερα από 1.100 χρόνια.

H φωτογραφία δόθηκε στη δημοσιότητα χθες από την Βασιλική Οικογένεια. Την πρώτη επίσημη φωτογραφία του βασιλιά και της βασιλικής συζύγου να στέκονται δίπλα στο νέο πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας, έδωσαν στη δημοσιότητα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Από τους 11 πιο ακριβούς Ελληνες, μόλις οι δύο αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα – Ο Χάμες Ροντρίγκες του Ολυμπιακού είναι ο πιο ακριβός παίκτης στην ελληνική Super League.

Μακρυά από τις απαισιόδοξες , ζοφερές δηλώσεις της, μετά τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη (« θα είμαι η επόμενη...») και άλλες ρήσεις της κατά τη μεγάλη δοκιμασία της.

Ο διεθνής οσκαρικός σκηνοθέτης, Γιώργος Λάνθιμος, επιστρέφει με την επόμενη νέα μεγάλη του ταινία, μετά την "Ευνοούμενη" (The Favourite) του 2018 και των 10 υποψηφιοτήτων από την Ακαδημία.

Ο γνωστός οικονομολόγος και αναλυτής Γιώργος Κουρής, επί χρόνια γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών προβαίνει με βάση την τελευταία έκθεση της MOODY'S σε μια αναγκαία, καλόπιστη σύσταση για την αναγκαία πορεία της οικονομίας και της χώρας, χωρίς ανεύθυνη και αλόγιστη παροχολογία όλων πολιτικών δυνάμεων έως τις εκλογές, απλές ή διπλές.

«Έχει φτάσει η ώρα για μια νέα συμφωνία της πρωτεύουσας με το ελληνικό κράτος» για το μέλλον της Αθήνας, που δεν θα είναι μονοδιάστατο για τουρίστες ή επισκέπτες και μόνο.

Σελίδα 1 από 2637
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline