Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023  05:28:30

Το κείμενο, που προήλθε έπειτα από εντατικές διαπραγματεύσεις μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας, μπορεί να λειτουργήσει ως θετικό προηγούμενο αλλά και ως βάση για θετικές μελλοντικές εξελίξεις.

Τι είπε για Τσίπρα και Κασσελάκη: Ανήκω στην κατηγορία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ λόγω του Αλέξη. Ο Αλέξης είναι το πρόσωπο που "αγάπησα και πόνεσα". Κατ' αρχήν μου έχει επιτρέψει να του λέω την αλήθεια», και πως αγαπά και τους δύο.

Η συνάντηση καλών προθέσεων ανάμεσα στους δύο υπουργούς Εθνικής Άμυνας Ελλάδος-Τουρκίας στη Λέσχη Αξιωματικών Δένδιας και Γκιουλέρ.

Τα πλείστα από αυτά η Άγκυρα και ο ίδιος ο Ερντογάν παλαιότερα δεν αναγνώριζαν ως ελληνικά και επιπλέον τα θεωρούσαν ως κίνδυνο πολέμου κατά της Τουρκίας, επειδή ήταν (αμυντικώς) εξοπλισμένα.

ΝΟΝPAPERNEWS. Xθες. «Προς νέο μορατόριουμ για άλλους 10 μήνες. Είκοσι συμφωνίες αλλά κλειστά χαρτιά για Αιγαίο-Θράκη. Επιχείρηση δημοσίων σχέσεων του Ερντογάν προς τη ΗΠΑ- Ευρώπη, ως «καλού μας γείτονα».

Σελίδα 1 από 769
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline