Κυριακή 12 Ιουλίου 2020  07:17:07

Η αριστουργηματική ταινία "ΚΑΒΑΦΗΣ" του Γιάννη Σμαραγδή, στον Πολυχώρο της Λυκόβρυσης με δωρεάν είσοδο για το κοινό!

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε Αθηναίος πολίτης και ζητάει να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και αντίθετη στην ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία η κοινή υπουργική απόφαση για «την επιβολή προσωρινών κυκλοφοριακών μέτρων και ρυθμίσεων στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» («Μεγάλος Περίπατος»). Η υπουργική απόφαση ισχύει για 3 μήνες και προβλέπεται δυνατότητα παράτασης για άλλους 3 μήνες.

Παρέμβαση για το ζήτημα της Αγιάς Σοφιάς, η οποία πλέον και με τη «βούλα» μετατρέπεται από μουσείο σε τζαμί έκανε με δήλωσή του στο BBC ο βραβευμένος με Νόμπελ Λογοτεχνίας το 2006 Τούρκος συγγραφέας, Ορχάν Παμούκ.

Μια πρώτη διεθνής ανάλυση από τους F. TIMES για τον ΄πολιτικάντικο αντιπερισπασμό του «Σουλτάνου» της Τουρκίας, πολέμιου της Ευρώπης και δημαγωγού ισλαμιστή.

Από την Κυριακή 26 Ιουλίου θα τεθούν σε εφαρμογή οι παρεμβάσεις στο Εμπορικό Τρίγωνο της Αθήνας και την Πλάκα, φέρνοντας σύμφωνα με τον δήμο Αθηναίων «ισορροπία» στις μετακινήσεις και τη λειτουργία της τοπικής αγοράς. Με λιγότερες μειώσεις των δρόμων κυκλοφορίας στο κέντρο.

Απειλές Γεννηματά για διαγραφές εάν στο εξής υπάρξουν απειθαρχίες απέναντι σε ομαδικές αποφάσεις. «Όποιος δεν τηρήσει από εδώ και μπρος τις αποφάσεις της ΚΟ θέτει τον εαυτό του εκτός».

Είναι τοις πάσι γνωστό ότι οι κλάδοι του τουρισμού, της εστίασης και του εμπορίου είναι πλήρως διασυνδεδεμένοι και υφίστανται εξίσου σημαντικές πιέσεις από την αρχή της πανδημίας έως σήμερα.

Μόνο για δύο ακόμα μήνες η μείωση-προστασία και σε λιγότερους κλάδους επαγγελμάτων και σε μήνες από όσους ζητήθηκαν από διάφορους φορείς.

Η συγκεκριμένη δίωξη κατά των εννέα τραμπούκων και βανδάλων είναι και κατ' αγνώστων και σύμφωνα με δικαστικές πηγές, αφορά στην επίθεση με μολότοφ από το ένα μέτρο και σε ευθεία βολή κατά αστυνομικού, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, και γίνεται με βαρύτατες κατηγορίες. Κακουργηματικές και βεβαίως με αρκετές σε βαθμό πλημμελήματος, που και αυτές συνεπάγονται καταδίκες 5 και πλέον χρόνων το κάθε αδίκημα.

Σελίδα 1 από 882
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline