Κυριακή 21 Απριλίου 2019  11:53:41

Σοκ και αρνητικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στον δικηγορικό κόσμο η σύλληψη χθες του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, με τις βαριές κατηγορίες της σύστασης και της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και απόπειρα εκβίασης.

Μοίρασαν "οδηγό αμαρτιών" σε μικρά παιδάκια μετά από εκκλησιασμό στη Λέσβο - "Απαγορεύονται" τα πάρτι, το θέατρο, το σινεμά, τα "κοσμικά" τραγούδια και τα "βιβλία που δεν ωφελούν"!

Ελπίδες στην Κυβέρνηση της Ελλάδος ότι ενισχύεται η πολιτική συνδιαλλαγής με την Αθήνα και εφαρμογής της Συμφωνίας χωρίς προεκλογικές μονομέρειες-κορώνες και κομματικές σκοπιμότητες. Ο Στέβο Πενταρόφσκι, προεδρικός υποψήφιος των Σοσιαλδημοκρατών του Ζάεφ.

Κανένα μελετημένο σχέδιο σοβαρής και ολοκληρωμένης αστυνομικής δράσης σε μια επιχείρηση στα Εξάρχεια και καμιάς κοινωνικής προστασίας-ευαισθησίας. Όλα πρόχειρα, για εφήμερο εντυπωσιασμό.

Ηδη έχουν περάσει 20 μέρες από την τελευταία, σχετική επιστολή της ΣΕΚΜΑ στο γραφείο του πρωθυπουργού. «Οι κάτοικοι στο Μάτι αισθανόμαστε απόγνωση και αγανάκτηση».

Καταγγελίες από όλα τα κόμματα, πλην Χ.Α. για τις πρωτοφανείς καθυστερήσεις αυτές σε μια δίκη που άρχισε στις 21 Απριλίου 2015 και ακόμα δεν έχει εξαντληθεί ο κατάλογος των μαρτύρων.

Σελίδα 1 από 660