Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020  02:01:40

Μόνο τρείς θανόντες όλοι και όλοι είχαν προβεί σε εμβολιασμό προστασίας. Εφιαλτικές διαστάσεις λαμβάνει πλέον η επιδημία του κοροναϊού στην Κίνα, με τις αρχές να κλείνουν μέχρι νεωτέρας, την Απαγορευμένη Πόλη, το διασημότερο ιστορικό μνημείο.

Για την μεγάλη επένδυση στο Ελληνικό, που αναμένεται επί μήνες μίλησε στο newsit.gr ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Μάλλον χωρίς να έχει υπογραφεί η τελική-οριστική σύμβαση με την νικήτρια εταιρεία των ΗΠΑ, ενώ η ηττηθείσα HARD ROCK INTERNATIONAL ανακοίνωσε πως θα αντιδράσει με δικαστικά μέσα, γεγονός το οποίο μπορεί να προκαλέσει κάποιες νέες καθυστερήσεις.

Καταδικαστικός σε ποσοστό 76% ο ελληνικός Λαός στη δημοσκόπηση του ΣΚΑΙ για την στάση της Γερμανίας σε εθνικά μας θέματα, χώρα περισσότερο εχθρική από κάθε άλλη στη Δύση και στην Ε.Ε....

Η οξύτατη επίθεση συνηγόρου πολιτικής αγωγής, μέσα σε ένα κλίμα έντασης από την εισαγγελική αθώωση βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Aυγής.

Ποινικά ελεγχόμενη για την υπόθεση της πλημμύρας στη Μάνδρα είναι η τέως περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ενώ η δίωξη στρέφεται και κατά του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, των δημάρχων Μάνδρας, Ελευσίνας και Μεγάρων, δύο δασαρχών, αλλά και υπαλλήλων δασαρχείου.

Τον νόμο της απλής αναλογικής του ΣΥΡΙΖΑ δεν καταργεί αλλά απλώς διαδέχεται ο νόμος της ΝΔ για την ενισχυμένη αναλογική, η οποία ψηφίζεται σήμερα το βράδυ όχι με τις αναγκαίες 200 ψήφους για άμεση εφαρμογή από τις ερχόμενες εκλογές αλλά με περίπου 165-165 ψήφους, από τη ΝΔ και την «Ελληνική Λύση».

Τη διαφωνία του με τη νομοθετική ρύθμιση για την «αυτοματοποιημένη διαδικασία αναγνώρισης επαγγελματικής ισοδυναμίας των πτυχίων κολεγίων και των ξένων πανεπιστημίων, καθώς «είναι κατάφωρα άδικη για τους διπλωματούχους μηχανικούς» εκφράζει το ΤΕΕ.

Τρίτη νύχτα εμπρησμών αυτοκινήτων στην Αττική και νέο κύμα ανησυχίας, με ερμηνείες από την ΕΛΑΣ ότι το κύμα πυρπολήσεων και εμπρησμών (που θυμίζει ανάλογη εξόρμηση από τους «Πυρήνες» το 2008) οφείλεται σε αντιδράσεις αναρχικών και αντιεξουσιαστών για τους αστυνομικούς ελέγχους στα Εξάρχεια.

Σελίδα 1 από 795
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline