Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023  06:21:12

Στην 9η θέση παγκοσμίως το ΕΚΠΑ για την πολιτική του σε θέματα «Ισότητας των φύλων» και στην 27η θέση στην «Ποιοτική Εκπαίδευση», σύμφωνα με την Κατάταξη Times Higher Education Impact Ranking.

Οι συνήγοροι της Ελληνίδας Ευρωβουλευτή απάντησαν ότι ουδέποτε ζήτησε κάποιο προνόμιο ως προφυλακισμένη, παρά μόνο τα νόμιμα δικαιώματα της και ότι αρνήθηκε να γίνει τρόπαιο σε πολιτικές επιδιώξεις.

Θα μετάσχουν οι πέντε αρχηγοί των κομμάτων που μπήκαν στη Βουλή «της μίας ημέρας» - Προτάθηκε να υπάρξει και ερώτηση εκτός της καθορισμένης θεματολογίας προς τους πολιτικούς αρχηγούς - Διαφοροποιημένες οι προτάσεις των κομμάτων.

Οι περισσότερες παραβάσεις, από την μέθη και την έλλειψη διπλώματος οδήγησης έως το προσπέρασμα οδηγούν σε ατυχήματα και δυστυχήματα, που αυξάνονται συνεχώς στους δρόμους.

«Στις 25 Ιουνίου ζητώ ισχυρή εντολή, για να κάνουμε πράξη τις μεγάλες αλλαγές», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο νέο τηλεοπτικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας, που βγήκε στη δημοσιότητα το απόγευμα της Τρίτης, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Διαστάσεις εμφυλίου παίρνει η κόντρα που έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετό καιρό ανάμεσα στον ιδρυτή και επικεφαλής της μισθοφορικής οργάνωσης Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν και στην ηγεσία του ρωσικού στρατού.

Σελίδα 1 από 987
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline