Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021  21:09:52

Παρατείνεται έως τις 31 Μαρτίου η υποχρέωση εφαρμογής των έκτακτων και προσωρινών μέτρων ως προς την οργάνωση του τόπου και του χρόνου εργασίας (τηλεργασία) σε όλη την επικράτεια, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των Yπουργείων Οικονομικών, Εργασίας, Ανάπτυξης και Υγείας.

Σαφή δείγματα, υποστηρίζεται τώρα, ότι χτυπήθηκε από την προπέλα του δικού του σκάφους – Δεν εντοπίζονται ίχνη βαφής αλιευτικού στη στολή του.

Με τις μικρομάδες σκληρών οπαδών του να συνεχίζουν καθημερινά επεισόδια και βανδαλισμούς ώσπου να υποχρεώσουνα την Πολιτεία να υποταχθεί στις επιδιώξεις τους και στην νίκη δικαίωσης του αμετανόητου αριτρομοκράτη.

Τα μεθοδικά σχέδια του πρέσβη Τζ. Πάιατ για τα ελληνικά λιμάνια από την εποχή του ΣΥΡΙΖΑ, που έχουμε αποκαλύψει σε σειρά ρεπορτάζ της Ιστοσελίδας μας από το 2017.

Τα καταστήματα κράτησης Γρεβενών και Τρίπολης έχουν οριστεί ως φυλακές για σεξουαλικά εγκλήματα και ήταν φυσικό να φυλακισθεί εκεί ο Δημ. Λιγνάδης. 

Την παράταση του καθολικού lockdown στην Αττική για -τουλάχιστον- μια εβδομάδα ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Παρασκευής ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Δεν υπάρχουν καθόλου διαθέσιμες κλίνες ΜΕΘ, ενώ έχουν απομείνει ελάχιστες κοινές ελεύθερες, καθώς στα νοσοκομεία της Αττικής, όπου νοσηλεύονται συνολικά 2.500 άτομα.

Σελίδα 1 από 1009
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline