Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019  09:46:55

Συγχρόνως, 1 στους 5 από όσους ζητούν θεραπευτική βοήθεια από το ΚΕΘΕΑ αντιμετωπίζει πρόβλημα με άλλες μορφές εξάρτησης, από το αλκοόλ ως συστηματικοί πότες ή από τα τυχερά παιχνίδια, δηλαδή τη χαρτοπαιξία..

Με ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ τα ΝΕΑ έριξαν φώς στις ανάλογες μεθοδεύσεις της οδού Αριστοτέλους. Ειδικότερα πως μεθοδεύτηκε επί ημέρες από τους Πολάκη- Ξανθό η παράτυπη και προκλητική αύξηση πολλών φαρμάκων από γνωστές πολυεθνικές εταιρείες.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα υποστηρίζουν ότι διαθέτουν γενναιόδωρους και πλούσιους φίλους-υποστηρικτές και έσοδα από άλλες «δράσεις», όπως οι συναυλίες, χωρίς να γίνονται σαφείς και συγκεκριμένοι.

Για τη συμφωνία των Πρεσπών ο Κυρ. Μητσοτάκης υπενθύμισε πως μία κυρωμένη συμφωνία δεν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά «μπορούμε να περιορίσουμε τη ζημιά».

Μήνυμα διπλής ανάγνωσης-ερμηνείας : κατά του εφησυχασμού και της αποχής των ψηφοφόρων της ΝΔ ότι είναι άνετη η πρωτιά και η αυτοδυναμία και ως ένα είδος πίεσης-εκβιασμού να προσέλθουν στις κάλπες κατά τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πέρασε ένας αιώνας από τότε που οι πρόγονοι των δημιουργών της Goutis Estate φύτεψαν τις πρώτες ελιές στην ιστορική γη της Ολυμπίας, εκεί που γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και μεγάλωσε η ιστορία της ανθρωπότητας.

Σελίδα 1 από 692