Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021  11:15:22

Νέα προγράμματα δημιουργούνται χωρίς στρατηγικό σχεδιασμό, ενώ οι σπουδαστές αυξάνονται, αλλά οι διδάσκοντες μειώνονται.

Σπάνιας τέχνης ρωμαϊκό ψηφιδωτό εντόπισε οικογένεια στο Ράτλαντ της Αγγλίας καθώς περπατούσε σε αγρούς της περιοχής.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν γυναίκα ανέφερε σε φίλη της το περιστατικό, με την ίδια να του στήνει παγίδα και τελικά να ξεσκεπάζει τον γυναικολόγο.

Επιφανής καθηγητής ερευνητής και γιατρός πολλών προσωπικοτήτων και εξαίρετου επιστημονικού-κοινωνικού ήθους.

Γιατί αυξήθηκαν από τον Μάρτιο του 2020 τα περιστατικά θύματα σεξουαλικής κακοποίησης κατά ειδικά Ιδρύματα και τη βουλευτή Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη.

Τεράστια η αγωνία και στην Ελλάδα να μην έχουμε νέες μολύνσεις από την νέα, επελαύνουσα και πιο επικίνδυνη μετάλλαξη, ενός από τους πιο επικίνδυνους ιούς επιδημίας στην ιστορία του νεώτερου κόσμου.

Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνεται από την Επιτροπή μέσα σε διάστημα λίγων ωρών. Για τις περιπτώσεις που εγκρίνεται η χορήγηση Μονοκλωνικών Αντισωμάτων, οι ασθενείς θα ενημερώνονται από το Νοσοκομείο υποδοχής και θα προσέρχονται στον καθορισμένο χρόνο του ραντεβού και θα κατευθύνονται, σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα για COVID-19, στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο της έγχυσης.

Λυπηρό φαινόμενο και για την αιτία της συναλλαγής, που είναι θέμα Υγείας και κοινωνίας και για τα πρόσωπα, τα οποία υπηρετούν σε κρίσιμη παραμεθόρια περιοχή.

Σελίδα 1 από 692
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline