Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019  22:52:19

Κινέζοι, Τούρκοι και Ρώσοι εξαγοράζουν την παραμονή τους στην Ελλάδα με 250.000 ευρώ σε ακίνητα, τα οποία μισθώνουν στην Airbnb προχωρώντας σε μαζικές εξώσεις ενοικιαστών.

Κλίμα ήττας και φθοράς όχι μόνο σε όλους τους νομούς της Μακεδονίας σε Μαξίμου, στην Κουμουνδούρου αλλά και σε όλη την Ελλάδα, με έντονες τις ανησυχίες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και για το μέλλον τους.

«Εκδηλώνεται ήδη τεράστιο ενδιαφέρον επενδυτών για την αξιοποίηση των περιφερειακών λιμανιών Πάτρας, Καβάλας, Αλεξανδρούπολης, Ηρακλείου, Πρέβεζας και Βόλου, αλλά και για το σιδηρόδρομο και τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας.

Δεύτερη περίπτωση υπουργού μετά εκείνη της Ελενας Κουντουρά, κατά κύκλουςτης ΝΔ.. Η απάντηση του ότι «σας (γράφω..)» και τα σχόλια του Πρώτου Θέματος.

Κουρουμπλής: « Υπάρχουν αντιδράσεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σαν πήγα εγώ στη ΝΔ...». Για Πρωθυπουργό σε απόγνωση ομιλεί η Φ. Γεννηματά η οποία τον κατηγορεί ότι προσφέρει υπουργεία σε οποιονδήποτε πρόθυμο περιφερόμενο.

«Χαρλεάδες» όλης της Ελλάδας... ενωθείτε, ήταν το σύνθημα της μεγάλης σύναξης των φανατικών της ιστορικής βιομηχανίας μοτοσικλετών, που πραγματοποιήθηκε προ ημερών στο Ναύπλιο.

Αδιάλλακτος και άπληστος ο Ερντογάν, δήθεν υπέρμαχος της καλής γειτονίας και φιλίας, θέλει ανταλλάγματα όχι μόνο τα παλαιά στη Θράκη αλλά και νέα για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής Χάλκης.

Αναφορά σε «μακεδονική» γλώσσα σε επίσημο κρατικό έγγραφο κάνει για πρώτη φορά η Ελλάδα, με βάση και τα όσα προβλέπει η συμφωνία των Πρεσπών, η οποία ενεργοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα.

Σελίδα 1 από 632