Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022  16:17:17

Είναι από τα πράγματα που συναντάμε στην καθημερινότητά μας αλλά δεν τους δίνουμε ιδιαίτερη σημασία. Όλοι έχουν παρατηρήσει τις τρύπες που έχουν τα καπάκια του στυλό. Όμως πολλοί δεν γνωρίζουν γιατί υπάρχουν.

H φωτογραφία δόθηκε στη δημοσιότητα χθες από την Βασιλική Οικογένεια. Την πρώτη επίσημη φωτογραφία του βασιλιά και της βασιλικής συζύγου να στέκονται δίπλα στο νέο πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας, έδωσαν στη δημοσιότητα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Μακρυά από τις απαισιόδοξες , ζοφερές δηλώσεις της, μετά τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη (« θα είμαι η επόμενη...») και άλλες ρήσεις της κατά τη μεγάλη δοκιμασία της.

Ο διεθνής οσκαρικός σκηνοθέτης, Γιώργος Λάνθιμος, επιστρέφει με την επόμενη νέα μεγάλη του ταινία, μετά την "Ευνοούμενη" (The Favourite) του 2018 και των 10 υποψηφιοτήτων από την Ακαδημία.

Ο γνωστός οικονομολόγος και αναλυτής Γιώργος Κουρής, επί χρόνια γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών προβαίνει με βάση την τελευταία έκθεση της MOODY'S σε μια αναγκαία, καλόπιστη σύσταση για την αναγκαία πορεία της οικονομίας και της χώρας, χωρίς ανεύθυνη και αλόγιστη παροχολογία όλων πολιτικών δυνάμεων έως τις εκλογές, απλές ή διπλές.

«Έχει φτάσει η ώρα για μια νέα συμφωνία της πρωτεύουσας με το ελληνικό κράτος» για το μέλλον της Αθήνας, που δεν θα είναι μονοδιάστατο για τουρίστες ή επισκέπτες και μόνο.

Το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξέδωσαν κοινό δελτίο τύπου με το οποίο απαντούν στον ΣΥΡΙΖΑ για τις φοιτητικές εστίες.ΣΥΡΙΖΑ: Κεραμέως και Θεοδωρικάκος κάνουν τους ψόφιους κοριούς. Κουβέντα για την ουσία και παιχνίδι με τις λέξεις.

Αυτό που εκνευρίζει περισσότερο τον Ερντογάν και το δείχνει, είναι ότι οι όροι που βάζουν οι ΗΠΑ έχουν σχέση με την Ελλάδα, το Αιγαίο και τελευταία με την Κύπρο.

Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι τα στρατεύματά της αποσύρθηκαν από την πόλη Λιμάν προκειμένου να αποφύγουν να περικυκλωθούν από τον ουκρανικό στρατό.

Σελίδα 1 από 859
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline