Παρασκευή 10 Απριλίου 2020  22:25:42

«Γιατί η Ελλάδα έχει τόσο λίγους νεκρούς και κρούσματα;» διερωτάται σε άρθρο της η διαδικτυακή έκδοση της ιταλικής εφημερίδας Corriere della Sera. Αμέσως μετά, υπογραμμίζει ότι παρά τις περικοπές στο σύστημα υγείας, λόγω της οικονομικής κρίσης, η Ελλάδα είναι μια από τις χώρες που αντέδρασαν καλύτερα στην κρίση του κορωνοϊού.

Συμπλήρωσε ότι δεν συστήνεται ή μπορεί ακόμη να είναι και επικίνδυνη η χρήση ιατρικών μασκών με βαλβίδα (μάσκες υψηλής αναπνευστικής προστασίας), από τον γενικό πληθυσμό.

Το φαινόμενο θεωρείται ως αποτελέσματα των δυσκολιών από τα σκληρά μέτρα στην οικονομία και τη αγορά-εργασία που έχουν ληφθεί αλλά και ως συμπεριφορά κακοπληρωτών, επειδή η ΔΕΗ έχει ανακοινώσει ότι δεν πρόκειται να διακόψει σε κανένα σπίτι, γραφείο ή επιχείρηση την ηλεκτροδότηση.

Έκκληση ευαισθησίας-προστασίας της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας για τα χελιδόνια που πεθαίνουν εν μέσω πανδημίας.

Εντύπωση φάνηκε να προκάλεσε στον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα το γεγονός πως υπάρχουν νοσήματα που έχουν «μπει σε παύση» στην εποχή του κορωνοϊού.

Τα σχέδια είναι μυστικά, χωρίς επιτρεπτή δημοσιότητα καθώς η Ελλάδα δεν τρέφει καμμία αυταπάτη για τα επιθετικά σχέδια και πάλι της Άγκυρας, παρά την πρώτη αποτυχία προσωπικά του Τ. Ερντογάν.

Τσίπρας στον Νικ. Χατζηνικολάου: Αισθητή αποστασιοποίηση, σχεδόν άδειασμα για τον Θανάση Καρτερό και τις ακραίες φωνές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ξόρκισμα της ιδέας για πρόωρες εκλογές, την οποία κατήγγειλε (για να τον καθησυχάζει κάπως ειρωνικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι αυτό το φοβικό γεγονός δεν πρόκειται να γίνει) και η διαβεβαίωση για υπεύθυνη και γόνιμη σε προτάσεις Αντιπολίτευσης.

Διαβεβαιώνουν για μέτρα χωρίς χαλάρωση. Αναφερόμενος στην περίοδο του Πάσχα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ.Στ. Πέτσας επανέλαβε ότι οι έλεγχοι σε όλη τη χώρα, σε νέες και παλιές εθνικές οδούς και παράδρομους θα είναι συνεχείς και αυστηροί.

Βρήκαν τελικά τρόπο διαφυγής-επιστροφής την Ελλάδα είτε οι ίδιοι ως ταξιδιώτες ευκαιριακοί και μεμονωμένοι είτε και με φροντίδα των πρεσβειών μας στο εξωτερικό.

Σελίδα 1 από 834
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline