Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019  01:03:21

Ασφαλώς δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμα ...συμπολεμιστές κατά της Τουρκίας από διάφορες χώρες της Ευρώπης (και άλλες χώρες ακόμα, όπως το Ισραήλ, η Αίγυπτος ακόμα αι η Ρωσία στο θέμα αυτό), όμως όλο και περισσότερο διευρύνεται το μέτωπο των υποστηρικτών της Ελλάδος και της Κύπρου απέναντι στις ιταμές προκλήσεις του αλαζόνα Τ. Ερντογάν και του καθεστώτος του σε μια πολεμική αναμέτρηση.

Τετραπλές ποινικές διώξεις σε όσους εντοπιστούν να «ελληνοποιούν» ή να «νοθεύουν» ελληνικά προϊόντα, υψηλότερα πρόστιμα και αυστηρότερους ελέγχους, εξήγγειλε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, μιλώντας από το βήμα του 8ου συνεδρίου αγροτεχνολογίας που διοργάνωσε χθες στη Θεσσαλονίκη το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο.

Ολόκληρη μεθόδευση επί τέσσερα χρόνια, βολέματος και εξασφάλισης των δήθεν τυπικών-ουσιαστικών προσόντων ασυνήθιστη και ανοίκεια για να γίνει μια ακόμα επίκουρος καθηγήτρια, μια δήθεν «διακεκριμένη επιστήμων» χωρίς καμμία ευρύτερη αναγνώριση επιστημονική και κοινωνική. Αντίθετα χλευασμός της αξιοκρατίας και της επιστημονικής –ερευνητικής διάκρισης, όπως και ο Πρωθυπουργός σύζυγος της, άλλωστε.

Η ιταλική φρεγάτα Μartinengo έφτασε στο λιμάνι της Λάρνακας και θα μετέχει σε ασκήσεις με ναυτικό "φίλων χωρών", στην οποίες είναι και η Ελλάδα.

Φέρεται να έχει καταγγελθεί το Σύμφωνο Συμβίωσης, χωρίς πολλά δικαιώματα στην νέα σύζυγο και μόνη αλλοδαπή όπως στον κανονικό γάμο, με υπαρκτούς πολλούς περιορισμούς και όρους σε ότι αφορά λχ. τα δικαιώματα της επί της τεράστιας περιουσίας, την αποζημίωση λόγω διαζυγίου, τα δικαίωμα για διαρκή διατροφή κλπ.

Δένδιας για το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής: Διαπιστώθηκε εθνική σύμπνοια και ομόνοια από όλα τα κόμματα και τους εκπροσώπους τους που έλαβαν μέρος.

Το Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε αγωγή ενοίκων πολυκατοικίας κατά ιδιοκτήτη. Μια νέα απόφαση για τα ακίνητα που διατίθενται προς ενοικίαση μέσα από πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, τύπου Airbnb, εξέδωσε το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Νέες και σοβαρές καταγγελίες για τα σκοτεινά παρασκήνια και τις μεθοδεύσεις στην υπόθεση NOVARTIS στην προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής για τον πρώην αναπλ. Υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Ανεβαίνουν οι τόνοι στο εσωτερικό της Λιβύης μετά την υπογραφή μνημονίου ανάμεσα στην Τρίπολη και την Τουρκία, καθώς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων του Στρατηγού Χαφτάρ, εμφανίζονται αποφασισμένα να μην προχωρήσει η συμφωνία.

Σελίδα 1 από 776
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline