Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020  02:37:43

Γραπτά τεστ αλλά με «εξ αποστάσεως» μεθόδους προτείνει στους εκπαιδευτικούς το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής. Με δεδομένο ότι ένα μέρος του πρώτου τετραμήνου στα σχολεία έγινε σε «ηλεκτρονικές» τάξεις, εκπαιδευτικοί τις προηγούμενες ημέρες διαφωνούσαν ζωηρά μεταξύ τους για το πώς θα βαθμολογήσουν τους μαθητές τους.

Ως προς την εστίαση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για «δύσκολη εξίσωση» και επανέλαβε πως, όταν ανοίξει, δεν θα υπάρχει νυχτερινή διασκέδαση και δυνατότητα για όρθιους. Διευκρίνισε ότι αυτό που συζητείται είναι το ζήτημα των εστιατορίων.

Η υπερηφάνεια για την καταγωγή της στον Πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά επί Μπαράκ Ομπάμα. Ο γερμανικός Τύπος εξετάζει και αξιολογεί το επιτελείο του εκλεγέντος προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. Κεντρικό ρόλο διαδραματίζει η νέα εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου Τζένιφερ Ψάκη.

Την έχουν μηνύσει αρκετοί από τα θύματα της, Έλληνες πολιτικοί, τους οποίους παρέπεμψε για ανύπαρκτα αδικήματα και με καταθέσεις ανώνυμων μαρτύρων.

Ο νέος Τουρκοκύπριος ηγέτης, εκλεκτός και όργανο του Τ. Ερντογάν συναντήθηκε με την ειδική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ - Τόνισε πως δεν είναι αποδεκτό να ισχύει ακόμα το ψήφισμα 186 του 1964 από τον ΟΗΕ που αναγνωρίζει στην Κύπρο μόνο την Κυπριακή Δημοκρατία ως κράτος.

Σταθερός στις απόψεις του για τον τρόπο της Τουρκίας ως γενικότερου ταραξία, κόντρα για άλλη μια φορά, προς τις προτιμήσεις στήριξης του Ντ. Τράμπ προς τον Ταγίπ Ερντογάν, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο σε μια ασυνήθιστη για τα Νατοϊκά δεδομένα παρέμβαση στο πλαίσιο της συνάντησης των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ, επέκρινε και πάλι την Τουρκία.

Όλες οι εκτιμήσεις ειδικών φορέων και επιστημόνων προβλέπουν μια ικανοποιητική μείωση των συντελεστών της επιδημίας, από τα μέσα Δεκεμβρίου.

Σελίδα 1 από 963
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline