Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020  23:26:53

Οι επικριτές του είναι έτοιμοι να του καταλογίσουν προχειρότητες αλλά δαπάνες σπατάλης και κακοδιοίκησης και Κώστας Μπακογιάννης για Μεγάλο Περίπατο: Αλλάζουν όλα στην Πανεπιστημίου -Προχωρά η τρίτη φάση των έργων.

Αφενός για να ξεπλύνουν τον Ερντογάν από την πολύμηνη επιθετική και προκλητική του συμπεριφορά απέναντι σε άλλες χώρες, από το Ισραήλ και τη Συρία έως την Κύπρο, την Αίγυπτο, την Ελλάδα και την Γαλλία όσο επίσης για να σκεπάσουν το πρόβλημα των κυρώσεων κατά της Τουρκίας, που θέτει με έμφαση η Κύπρος, η Γαλλία και άλλες χώρες με πρώτη την Αυστρία.

Παραδέρνει η Αγγλία ανάμεσα στις συνέπειες της εξόδου από την Ε.Ε., την νέα έξαρση του κορωνοιού αλλά και από τις αποκαλύψεις για τα σεξουαλικά σκάνδαλα στην Ντάουνινιγκ Στρήτ και στα Ανάκτορα γύρω από τον δεύτερο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Σε παλαιότερη προεκλογική συγκέντρωση του Ταγίπ Ερντογάν, η Ντεφνέ Σαμιελί εμφανίστηκε στο πλευρό του δείχνοντας την υποστήριξή της έμπρακτα, ενώ λέγεται πως διατηρεί και φιλική σχέση με την πρώτη κυρία της Τουρκίας, Εμινέ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο αριθμός των καταλήψεων στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει τις 200 στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Τα αιτήματα των μαθητών ποικίλλουν, με κύρια να είναι το σπάσιμο των τμημάτων ως προληπτικό μέτρο κατά του κορωνοϊού.

Η απάντηση - εξήγηση του Κ. Μαρκουλάκη για την ανάρτηση για το τηλεφώνημα στον Μητσοτάκη για τα θέατρα που άναψε φωτιές στα social media. Με διάφορα σχόλια, λογικά αλλά και κακοήθη για προσωπικό ρουσφέτι, αντιθεσμικό και δείγμα φαυλότητας, κόντρα στις απόψεις των λοιμολιολόγων, κόντρα άδικα στους θεατές των συναυλιών και των κινηματογράφων και άλλα παρόμοια.

Φαίνεται ότι σε αυτή τη συλλογιστική να απάντησε στη ζωηρή επιθυμία του Τούρκου προέδρου να επικοινωνήσει μαζί του και να προκαλέσει-ματαίως τελικά- άλλες, καλές εντυπώσεις λησμοσύνης για τις σχέσεις τους.

Αισιοδοξούν οι επιτελείς της ομάδας στήριξης επανεκλογής Τραμπ στη Ελλάδα (παλαιά και νεώτερα στελέχη του Συνδέσμου Φίλων του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, με ειδικότερα τμήματα Νέων και Γυναικών, μετά από γενική αναδιοργάνωση πέρυσι). 30.00 κάτοικοι Ελλάδος, θεωρούν ως δυνατό τους χαρτί το έως τώρα έργο του Ντ. Τραμπ για τις ΗΠΑ και την Ελλάδα, ενώ επιπλέον 30.000 κάτοικοι Ελλάδος αμερικανοί πολίτες και ψηφοφόροι έχουν λάβει από τις ΗΠΑ επιταγή στήριξης από 1200-15-000 δολάρια λόγω πανδημίας.

Μόνη πλέον δείχνει να απομένει η Κύπρος στην απαίτηση να μην κλείσει, να παραμένει προς συζήτηση το θέμα των οικονομικών κυρώσεων της Ε.Ε. κατά της Τουρκίας για την πολύμηνη προκλητική-παράνομη -επιθετική της συμπεριφορά σε συνδυασμό ότι αρνείται δημόσια να δεσμευθεί ότι θα αλλάξει.

Σελίδα 1 από 923
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline