Κυριακή 25 Αυγούστου 2019  15:28:07

Καμία σύλληψη πάλι και καμία καταδίκη από τον ΣΥΡΙΖΑ της νέας ..επίδοσης των «κοινωνικών εισαγγελέων» του παράνομου σε όλα ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ οι οποίοι συνεχίζουν να λειτουργούν ως εισαγγελείς, δικαστές και δυνάμεις της αστυνομίας.

Ρεαλιστική επιλογή, συμβιβασμός των Καραμανλή-Κεφαλογιάννη μπροστά στο υπερφιλόδοξο αλλά δύσκολο να εφαρμοσθεί νέο σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου οδήγησης.

Φαίνεται ότι τελικά γεφυρώθηκαν οι διαφωνίες ανάμεσα στους δύο και η κρίση αμφισβήτησης γύρω από τον Π. Σκουρλέτη και τις ευθύνες του για τις λίστες υποψήφιων και το κλίμα αναμέτρησης ΣΥΡΙΖΑ -ΝΔ και στις τρείς εκλογικές αναμετρήσεις να έχουν τερματισθεί. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Θετική εξέλιξη, που ενισχύει τις παλαιές ελληνικές διεκδικήσεις-που συνέχισε ως υπουργός Πολιτισμού ο νέος πρόεδρος της Βουλής Κων. Τασούλας- για την επιστροφή, έστω δανεισμό, των «Ελγίνειων» μαρμάρων του Παρθενώνα.

Από τη μερική στράτευση των γυναικών και τις προσλήψεις «μόνιμων μαχητών» μέχρι αλλαγές σε στρατόπεδα, με σύμπτυξη και καλύτερο συντονισμό του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ηχηρό δημόσιο μήνυμα Μακρόν στην Αγκυρα: Δεν θα δείξουμε καμία αδυναμία. Γνωστός για τις πολωμένες σχέσεις του με τον αυταρχικό Ταγίπ Ερντογάν ο Γάλλος Πρόεδρος.

Σελίδα 1 από 722