Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019  10:54:16

Εάν οι εκτός ΣΥΡΙΖΑ προερχόμενοι υπουργοί και βουλευτές ψηφίσουν και τη Συμφωνία των Πρεσπών δεν αυτονομούνται απολύτως από τους ΑΝΕΛ και άλλους κομματικούς τους χώρους (ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ) αλλά και ενδυναμώνουν διπλά τη θέση τους, τόσο στην Κυβέρνηση όσο και τη προεκλογική συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ γενικότερα.

Κάθε χρόνο επαναλαμβάνεται αυτή η εκδήλωση την ημέρα τη εορτής του Αγίου Αντωνίου, που θεωρείται ο προστάτης άγιος των ζώων.

Αυτά που οι άνθρωποι τρώνε και ο τρόπος που παράγουν την τροφή τους πρέπει να αλλάξουν δραστικά στο μέλλον, αν θέλουν να είναι πιο υγιείς, αλλά και η Γη να μην υποφέρει μαζί τους.

Συστάσεις να μην παραστούν στο Σύνταγμα, γιατί το συλλαλητήριο εκτιμάται ότι θα είναι εντυπωσιακή σε μέγεθος και ότι θα μεταβληθεί σε μαζική και οργισμένη διαμαρτυρία κατά όλης τη κυβερνητικής πολιτικής με αίτημα τις πρόωρες εκλογές και την αντικατάσταση της.

Το Brexit αρχίζει να φοβίζει τους Άγγλους, καθώς συζητούν σοβαρά επανεξέταση της απόφασης αποχώρησης από την ΕΕ, τη διεξαγωγή νέου, δεύτερου-διορθωτικού δημοψηφίσματος (που φέρεται να αποδέχεται σήμερα κατά 55% η πλειοψηφία της χώρας) ή μια παράταση της οριστικής αποχώρησης στα τέλη Μαρτίου, που ήδη έχει φοβίσει επιχειρηματίες, εξαγωγείς, εφοπλιστές, επενδυτές. πολυεθνικές, Τράπεζες.

Από Δευτέρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει θετική προβολή της «παραλίμνιας Συμφωνίας» και επικοινωνιακή επίθεση σε φιλικά ΜΜΕ και σε ειδικές εκπομπές στη ΕΡΤ.

Οπως κατήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων σε Δημόσια Νοσοκομεία, τις τελευταίες ημέρες τρεις ασθενείς που νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Ζακύνθου και ήταν εγγεγραμμένοι επί ημέρες στη λίστα αναμονής κατέληξαν πριν προλάβουν να εισαχθούν σε Εντατική.

Εισροές ευπρόσδεκτες, που συμβάλουν τονωτικά αλλά περιορισμένα στην κατάσταση της αγοράς μετά από πολλά χρόνια απόλυτης στασιμότητας σε αγοραπωλησίες. Καταστάσεις, που δυστυχώς θα συνεχισθούν και κατά το 2019 για στεγαστικές ανάγκες Ελλήνων κατοίκων και επαγγελματιών..

Η θέση του ΚΙΝΑΛ είναι ξεκάθαρη: Δεν ψηφίζει την συμφωνία των Πρεσπών. Ωστόσο, η ανακοίνωση της Φώφης Γεννηματά χθες τα μεσάνυχτα, μετά την παροχή ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα, ότι δεν πρόκειται να θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας στη Συμφωνία των Πρεσπών προκάλεσε αίσθηση.

«Σφήνα» στην κόντρα Καμμένου-Κοτζιά με τα νέα υπονοούμενα για χρηματισμό του πρώην ΥΠΕΞ για την συμφωνία των Πρεσπών μπαίνει η ΝΔ επιμένοντας για debate Τσίπρα-Καμμένου.

Σελίδα 1 από 619