Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021  07:05:48

Καμμία σοβαρή προετοιμασία επί μήνες και καμμία διορθωτική κίνηση επί δέκα ημέρες τώρα για το μαρτύριο να ταξιδέψεις στην Ελλάδα ως τουρίστας.

Πώς θα επιστρέψουν-επιτέλους- οι υπάλληλοι στις θέσεις τους. Ελπίδες ότι θα βελτιωθεί ο (ανύπαρκτος) τρόπος εξυπηρέτησης του κοινού, όπως κατέδειξε πρώτος ο Κ.Χατζηδάκης με την κατάσταση στον ΕΦΚΑ.

Απρόθυμη η Κυβέρνηση να επαναλάβει (με τροπολογία στη Βουλή) το προηγούμενο της υψηλής χρηματικής αποζημίωσης, που δόθηκε στην μητέρα και την αδελφή του αείμνηστου Αλεξ. Γρηγορόπουλου.

Ομίλησε επίσης για καταλυτικά δεδομένα ανάμεσα στις πολιτικές Κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ τα οποία θα προκύψουν με διαύγεια κατά τον επόμενο χρόνο 2022 και όχι νωρίτερα.

Τις ομάδες «βίας και αίματος» συγκροτούν παιδιά μεταναστών από Αλβανία και Πακιστάν αλλά και ανήλικοι Έλληνες σε ομάδες τραμπούκων, συχνά ε διασύνδεση με αναρχικούς, ποινικούς και χουλιγκάνικους κύκλους.

Πλήρως εμβολιασμένοι Βρετανοί θα μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους χωρίς καραντίνα από τις 19 Ιουλίου.

Ο νέος χάρτης των νοσοκομείων, στα οποία πάλι αρχίζουν να λειτουργούν όλες οι κλινικές και οι αναγκαίες εξετάσεις, επεμβάσεις και εγχειρήσεις.

«Αβάσιμες ποινικές διώξεις» σε μια τραγική περίοδο δηλώνουν οι συνήγοροι υπεράσπισης, με εμφανή ικανοποίηση. Μετά την πολύωρη απολογία αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι, δύο εξ αυτών χωρίς περιοριστικούς ορούς.

Ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε επίσης και στο θέμα της ΕΑΒ, λέγοντας χαρακτηριστικά «Ευχαριστώ τους εργαζομένους της ΕΑΒ που κατάλαβαν ότι από την παραμονή της Lockheed Martin εξαρτάται η δουλειά τους» και πρόσθεσε «η απόφαση της Κυβέρνησης είναι να συνεχίσει να δουλεύει η ΕΑΒ με την Lockheed Martin εφαρμόζεται γι' αυτό και είμαι πολύ ευτυχής».

Σελίδα 1 από 736
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline