Κυριακή 5 Ιουλίου 2020  07:31:25

Τρεις νέοι σταθμοί αναμένεται να παραδοθούν μέσα στις επόμενες μέρες, φέρνοντας τη γραμμή 3 του Μετρό λίγο πιο κοντά στην ολοκλήρωσή της.

Σύμφωνα με την παρουσίαση, η υπογειοποίηση θα ξεκινά πριν την οδό Κανελλοπούλου και η άνοδός της θα γίνει στην περιοχή της ακτής Δυμαίων. Πόσο θα κοστίσει το έργο.

Οι διαφορές που θα προκύψουν για τους μαθητές του Λυκείου με το νομοθέτημα Κεραμέως τα επόμενα τρία χρόνια μέσα από αναλυτικούς πίνακες. Στην τελευταία θέση οι Πολιτικές Επιστήμες.

Οι εργοδοτικές εισφορές για τις εποχικές επιχειρήσεις θα καλυφθούν για το τρίμηνο Ιουλίου - Σεπτεμβρίου. Την πλήρη κάλυψη των εργοδοτικών εισφορών από τον κρατικό προϋπολογισμό για τις εποχικές επιχειρήσεις, κατά το κρίσιμο για τον τουρισμό τρίμηνο Ιουλίου - Σεπτεμβρίου, την επέκταση της δυνατότητας για αναστολές συμβάσεων, ακόμη και σε ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας, αλλά και νέο ρετούς στο πρόγραμμα «Συν-Εργασία», περιλαμβάνει το πακέτο μέτρων που παρουσίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την ενίσχυση της απασχόλησης.

Παράγοντες της Αντιπολίτευσης υποστηρίζουν ότι εντοπίζονται προβλήματα στις σχέσεις της Κυβέρνησης και της ΝΔ είτε κατηγορίες συνταξιούχων είτε με μερίδες ψηφοφόρων της ΝΔ, οι οποίοι νοιώθουν παραγκωνισμένοι ή αποκλεισμένοι από την απλή επαφή τους με Υπουργούς, υφυπουργούς και διοικητές.

Οργισμένα σχόλια για το αποτελέσματα ότι το κινέζικο λάδι είναι καλύτερο από όλα τα ελληνικά, τα ισπανικά και ιταλικά- με εκατοντάδες συμμετοχές.

Οι στόχοι αυτοί έχουν επιλεγεί από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, που αποτυπώνουν έντονα προβληματισμό, φόβο και ανασφάλεια των Ελλήνων για τα εργασιακά και οικονομικά θέματα και τους προβληματικούς υπουργούς της Κυβέρνησης.

Σελίδα 1 από 878
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline