Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019  08:49:02

Σε ό,τι αφορά δημοσίευμα εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο ότι η σύζυγός του παρέστη στην ενθρόνιση του νέου αρχιεπισκόπου Αμερικής, Ελπιδοφόρου, εκπροσωπώντας τη ΝΔ ο Κυρ. Μητσοτάκης, έκανε λόγο για χυδαία επίθεση.

Νέες θέσεις με ενδιαφέρον από τον Κυρ. Μητσοτάκη για τον χώρο της ταλαίπωρης Δικαιοσύνης. Επισήμανε ότι θα γίνουν σημειακές παρεμβάσεις στις προβληματικές διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και πως την ηγεσία του Αρείου Πάγου θα την ορίζει η επόμενη κυβέρνηση.

«Δεν θα αποκαλύψω κανέναν υπουργό. Στο μυαλό μου είναι πολύ ξεκάθαρη η σύνθεση της κυβέρνησης», πρόσθεσε, ενώ επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τη θέση ότι το πρόγραμμα της ΝΔ μυρίζει ανθρώπινο αίμα.

Ο πρωθυπουργός, στην συνέντευξη που έδωσε, ανέφερε αρκετά από όσα είπε και στην ομιλία του στη Φλώρινα για 120 δόσεις, Τουρκία και την καμπάνια της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά ρωτήθηκε και για τον πρώην υπουργό Οικονομικών.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό πρακτορείο, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σχολίασε πως «είναι και προς το συμφέρον του τόπου, των Ελληνίδων και των Ελλήνων, να έχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση», επισημαίνοντας πως «η χώρα σε αυτή τη φάση δεν μπορεί να κυβερνηθεί από κυβερνήσεις μειοψηφίας ... χρειάζεται πολιτική, οικονομική και κοινωνική σταθερότητα. Η χώρα μας δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο και το οφείλουμε στους πολίτες να είμαστε σε ετοιμότητα από την πρώτη μέρα».

Λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές, η διορισμένη από τον ΣΥΡΙΖΑ διοίκηση του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ετοιμάζεται για μία τελευταία, πρωτοφανή και προκλητική μεθόδευση.

Το κόμμα του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σημείωσε χθες, Κυριακή, μια ηχηρή ήττα απέναντι στον υποψήφιο της αντιπολίτευσης Εκρέμ Ιμάμογλου, κατά τη δεύτερη πράξη των δημοτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη.

Συνωστισμός αλλά θα εκλεγούν μάλλον μόνο οι τρεις: Μητσοτάκης, Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου, Παπανδρέου και Βελόπουλος υποψήφιοι στην Αχαΐα.

Ειδικότερα, η Φώφη Γεννηματά μίλησε το πρωί στην τηλεόραση του Σκάι όπου προσδιόρισε τρεις τομείς στους οποίους το Κίνημα Αλλαγής είναι διατεθειμένο συνεργαστεί μετεκλογικά με την Νέα Δημοκρατία, ώστε να διασφαλιστεί η πολιτική σταθερότητα.

Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου με μαχητικό του υπόμνημα απαριθμεί λόγους που τον οδηγούν να μην εμπιστεύεται την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου στην οποία επιρρίπτει ευθέως ευθύνες ότι δεν διέταξε έρευνα για τις καταγγελίες του ενώ αυτές έχουν γίνει πριν από μήνες.

Σελίδα 1 από 183