Κυριακή 19 Μαϊου 2024  13:54:17

Σε μελέτη του Οργανισμού Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ε.Ε. το ποσοστό των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων που δέχθηκαν βία, συμπεριλαμβανομένων σωματικών και σεξουαλικών επιθέσεων, αυξήθηκε από 11% το 2019 σε 14% το 2023.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμπληρώνει την πρώτη 5άδα των αθλητών με τις υψηλότερες οικονομικές απολαβές μέσα στο 2024 σύμφωνα με το Forbes.

Να αναλάβουν δράση για να μην ναυαγήσει η Συμφωνία των Πρεσπών συμφώνησαν Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ, οι δύο ηγέτες που αναλαμβάνοντας υψηλό πολιτικό κόστος προχώρησαν στην υπογραφή της.

Σημειώνεται πως μόλις χθες σε συνέντευξή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε αυστηρό, ξεκάθαρο μήνυμα στη Βόρεια Μακεδονία, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «θα έχουμε ζητήματα αν όσα ακούστηκαν προεκλογικά, ακουστούν και μετεκλογικά».

Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας καταγγέλλει την αλβανική ηγεσία για τη δίωξή του, δηλώνει ότι θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και μιλάει για τη σημασία της υποψηφιότητάς του με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές.

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης τοποθετήθηκε στο υπουργείο Υγείας με έναν στόχο: τη διάλυση του ΕΣΥ προκειμένου το σύστημα υγείας να ιδιωτικοποιηθεί πλήρως».

Θα καταγραφούν περίπου 7.500 παραλίες - «Φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά», λέει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ειδικότερα ότι δεν πρόκειται να αναφερθεί ούτε με εσωτερικά ζητήματα και αφηγήματα που κεντρίζουν τους Έλληνες πολίτες, με πρώτα τον Μπελέρη, την Ομογένεια στην Αλβανία κ.α.

Τα ενδιαφέροντα βιογραφικά τους.-Δήλωση απολογισμός της Ρ. Βρεττού για τον βουλευτή της ΝΔ Γ. Καλλιάνο, πρωταγωνιστή απαράδεκτων και κίτρινων καταγγελιών, συλλήβδην κατά του ΑΤΤΙΚΟΥ νοσοκομείου με την διαπίστωση ότι «δεν αδίκησε μόνο την αλήθεια για το ΑΤΤΙΚΟΝ αλλά και την μνήμη του πατέρα του, με τον επιπόλαιο και διχαστικό του λόγο, χωρίς άλλο προηγούμενο».

Σελίδα 1 από 400
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline