Τετάρτη 24 Απριλίου 2019  00:57:39

NonPaperNews

NonPaperNews

Η Ελλάδα επιλέχτηκε γιατί θεωρείται ότι η ΝΔ μάλλον θα συγκεντρώσει το υψηλότερο ποσοστό στις Ευρωεκλογές από όλα τα άλλα κόμματα του ΕΛΚ. Κοντά το 40%.

Μέσα σε αγωνία όλα τα βλέμματα, στρέφονται στον δεύτερο γύρο της 5ης Μαΐου, εκεί όπου αναμένεται να εκλεγεί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, πράγμα που για να συμβεί πρέπει το ποσοστό της συμμετοχής στη διαδικασία ξεπεράσει το 40%.

Τι θα ισχύσει για συνταξιούχους σε Δημόσιο, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΔΕΚΟ, ΝΑΤ. Τέλος χρόνου με τα αναδρομικά στις συντάξεις, καθώς ήδη εξετάζονται επιστροφές παράνομων μειώσεων σε πολλές δόσεις που φτάνουν έως και τα πέντε χρόνια.

Αμηχανία σε Μαξίμου και υπουργείο Εσωτερικών από την ομόφωνη απόφαση της αρμόδιας διυπουργικής επιτροπής. Παραδόθηκε στον Χαρίτση η εισήγηση για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού.

Έχασαν οι 4.673 γιατροί τη δικαστική μάχη στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο - Μόνο οι τέσσερις γιατροί που προσέφυγαν στο ΣτΕ θα λάβουν αναδρομικά τις περικοπές των αποδοχών τους από το 2012.

Συχνότατα πρόκειται για χαμηλά αμειβόμενους αλλά σκληρά εργαζόμενους νέους με πτυχία και μετεκπαιδεύσεις, συχνά σε ηλικία γύρω στα 30 χρόνια.

Πολυδιάστατη συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του Alpha - «Ο κ. Τσίπρας δεν τολμά να κάνει τώρα εθνικές εκλογές» - Η ΝΔ θα κάνει διεθνή εκστρατεία για την «real Μακεδονία» - Αν ο κ. Μαρινάκης είχε πει για εμένα αυτά που είπε για την κυβέρνηση θα είχα καταφύγει στη Δικαιοσύνη, αλλά αυτοί δεν τολμούν καν να απαντήσουν στις καταγγελίες.

Φαίνεται πλέον αδύνατο, παρά τις όποιες προσπάθειες Τσίπρα- Μαξίμου (γιατί η Κυβέρνηση είναι σχεδόν ανύπαρκτη ως παραγωγή θετικού έργου και εντυπώσεων) να κλείσει τη ψαλίδα σε λιγότερο από επτά μονάδες, όπως επιχειρεί επί μήνες τώρα.

Σελίδα 1 από 1889