Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022  19:15:37

NonPaperNews

NonPaperNews

Για τους συνεχείς σεισμούς στην Εύβοια, αλλά και τον κίνδυνο νέας πτώσης βράχων στην Κακιά Σκάλα μίλησε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας, στην ΕΡΤ.

Η τραγουδίστρια με τις επαναστατικές- αντισυστημικές-αντικαπιταλιστικές διακηρύξεις βρέθηκε Λονδίνο, όπου επέλεξε δημόσιες εμφανίσεις και φωτογραφήσεις προς επίδειξη, έντονα στυλ life style, με πανάκριβο ντύσιμο και ακριβά αξεσουάρ, δέχθηκε έντονη κριτική, καθώς όπως λένε οι στυλιστικές επιλογές έρχονται σε αντιδιαστολή με την ιδεολογική της ταυτότητα–διακήρυξη.

Ο Πελέ σε διαρκή νοσηλεία ανέφερε ότι τα μηνύματα συμπαράστασης καθώς και η παρουσία της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του έδωσαν «ενέργεια».

Ανάμεσα στα πρόσωπα της νέας λίστας βρίσκονται και οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, με τα ονόματα του Κωνσταντίνου Φλώρου (αρχηγός ΓΕΕΘΑ), του Χαράλαμπου Λαλούση (αρχηγός ΓΕΣ) και του Θοδωρή Λάγιου (ΓΔΑΕΕ) να «φιγουράρουν» πρώτα στη νέα λίστα.

«Οι δύο χώρες, κατά τον Νικ, Δένδια, συνδέονται επίσης, χάρη στην παρουσία της ελληνικής εθνικής μειονότητας στην Αλβανία, καθώς και στον μεγάλο αριθμό Αλβανών που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα...Οικοδομώντας πάνω σε αυτό το μοναδικό θεμέλιο, οι σχέσεις μας άνθισαν προς αμοιβαίο όφελος».

Για να αποκρούσουν την αγωγή αποζημίωσης (γιατί οι κατηγορίες ενοχής στο δικαστήριο έχουν έλθει αποδυναμωμένες) οι νομικοί εκπρόσωποι του Δημοσίου και του Πυροσβεστικού Σώματος, επιρρίπτουν ευθύνες και στους πυρόπληκτους για την τραγωδία στο Μάτι.

«Τον πατέρα Αντώνιο τον ξέρω λίγο αλλά έχω την καλύτερη άποψη... δεν μπορώ να το πιστέψω» δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής στο «Πρωινό μας».

Σελίδα 1 από 2706
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline