Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019  01:17:58

NonPaperNews

NonPaperNews

Το νέο, απειλητικό «Κόμμα του Μέλλοντος» παρουσίασε χθες ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην συνοδοιπόρος του Ερντογάν, Αχμέτ Νταβούτογλου. Στη μάχη κατά του «σουλτάνου» και ένας ακόμη πρώην σύμμαχός του και ο τέως πρόεδρος Γκιούλ στα παρασκήνια.

Η απόφαση αφαιρεί τα προσχήματα και μεθόδους αδιαφορίας και εγκατάλειψης από τους αρμόδιους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντα τους αυτά απέναντι στην κοινωνία και τους δημότες τους, που είναι νομοθετημένα από χρόνια τώρα αλλά χωρίς να υλοποιούνται.

Στις 17 Δεκεμβρίου στο Bonhams της Νέας Υόρκης, θα παρουσιασθούν για πλειοδοσία φωτογραφίες του παραγωγού ταινιών και συλλέκτη Peter Fetterman. H δημοπρασία με τίτλο "Υπέροχη ζωή" περιλαμβάνει φωτογραφίες των Μέριλιν Μονρόε, Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Φρέντυ Μέρκουρι και Ελβις Πρίσλεϊ, όπως και μεγάλη συλλογή από φωτογραφίες της Νέας Υόρκης από τις δεκαετίες του ΄50 και '60. Στην φωτογραφίας μας, με εκτιμώμενη αξία γύρω στα 3000 με 5000 δολάρια, μία φωτο του Norman Parkinson που δημοσιεύθηκε το 1949 στην Βρετανική Vogue. "Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κάνει μια φωτογραφία βαρετή" είπε ο Parkinson.

Είναι χαρακτηριστικό πως η πλειοψηφία των παιδιών στην Ελλάδα (41%) ξεκινά να χρησιμοποιεί το ίντερνετ στην ηλικία των 7 - 8 ετών ενώ ένα 20% δηλώνει ότι ξεκίνησε το «σερφάρισμα» στην πολύ μικρή ηλικία των 4-6 ετών! Χωρίς άμεση εποπτεία και έλεγχο.

Θλιβερή η κατάσταση στη Βόρειο Ελλάδα με τους συνταξιούχους δήθεν φοιτητές αλλά χειρότερα τα δεδομένα στο Λεκανοπέδιο της Αττικής. Καταστάσεις πλήρους απαξίωσης της ιδιότητας του φοιτητή και του σπουδαστή, του μελλοντικού διπλωματούχου επιστήμονα.

Οι φόβοι από χθες για αρνητικές συνέπειες στον τομέα του τουρισμού, των εξαγωγών μας, των Τραπεζών, της νέας νομοθεσίας για τη ναυτιλία κλπ. παρά τις πρώτες καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις από το Συντηρητικό Κόμμα.

Σελίδα 1 από 2179
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline