Σάββατο 4 Ιουλίου 2020  11:33:47

NonPaperNews

NonPaperNews

Παρότι τα κρούσματα στην Τουρκία ξεπερνούν τα 1000 καθημερινά, γίνονται όπως φαίνεται κάποιες προσπάθειες για κοινωνική αποστασιοποίηση. Τοποθετούν λούτρινα πάντα στις καρέκλες των εστιατορίων για να βοηθήσουν τους πελάτες να τηρούν τις αποστάσεις ενώ δειπνούν.

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ τίμησαν την «Ημέρα του Καναδά» με μια βιντεοκλήση με τους εργαζομένους της Υγείας.

Η ανησυχία για τον κορωνοϊό δεν έχει ξεπερασθεί ακόμα. Αναφορικά με την πανδημία του κορωνοϊού το 75,3% των ερωτηθέντων φοβάται μια έξαρση της πανδημίας στο επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ το 63,4% ανησυχεί με την πιθανότητα να ασθενήσει προσωπικά ή να ασθενήσει κάποιο μέλος της οικογένειας, κυρίως ηλικιωμένοι.

Η ΝΔ συνεχίζει να διατηρεί μεγάλο προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως παρουσιάζουν οι τάσεις της MRB, καθώς προηγείται με 18,2%.

Μίλησε επιπλέον για μια μάστιγα της αγοράς και των καταναλωτών, για τις εισπρακτικές εταιρείες και την αρμοδιότητα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου στο να βάζει κυρώσεις σε όσους παραβιάζουν τη νομοθεσία.

Θερμός φιλέλλην και γνώστης αρχαίων Ελληνικών, όπως και ο γιός του Πρωθυπουργός, ιδιοκτήτης μόνιμης κατοικίας στο Πήλιο, παρά την απόφαση-απαγόρευση της Βρετανίας για αεροπορική πτήση απευθείας Ελλάδα-Λονδίνο, ήλθε οδικώς από τη Βουλγαρία.

Από το 2004 η ιδιοκτησία του σχολείου με ιστορία 85 ετών, άρχισε να καθυστερεί τις πληρωμές σε τράπεζες και δημόσιο. Το 2017 έχασε σε πλειστηριασμό τις εγκαταστάσεις στα Σπάτα που είχαν εγκαινιαστεί από τον Οικουμενικό Πατριάρχη.

Εντός 15 ημερών αναμένεται η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Τουρκίας που επί της ουσίας πετάει το μπαλάκι στον τούρκο Πρόεδρο.

Σελίδα 1 από 2419
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline