Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019  07:02:25

NonPaperNews

NonPaperNews

Εκτός από το καζίνο ο πλειοδότης θα πρέπει να ανεγείρει άμεσα ξενοδοχείο 5 αστέρων, συνεδριακό κέντρο και χώρο για αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Επίσκεψη στο Άγιο Όρος αναμένεται να πραγματοποιήσει ο πρίγκιπας Κάρολος, συνοδευόμενος από τον γιο του, πρίγκιπα Χάρι. Τα τελευταία χρόνια ο πρίγκιπας Κάρολος συνηθίζει να επισκέπτεται το Άγιο Όρος. Έτσι και φέτος, όπου αναμένεται να βρεθεί τις μέρες πριν το Πάσχα.

Μαλλον δείγμα κατάρρευσης στην Αθήνα και από αυτή τη δημοσκόπηση.. Στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου στην Α' Αθηνών η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεύτερη έλαβε ποσοστό 31,14% και ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτος με 31,54%. Το κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έλαβε 6% και το ΚΚΕ 5,8%.

Απολύτως υποταγμένος στις επιλογές Τσίπρα, χωρίς καμία δυνατότητα διαφοροποίησης ως επικεφαλής της.... αντιπολιτευτικής ομάδας των «53», κριτικής μόνο για γενικόλογα ευχολόγια ή για οριακά θέματα όπως το ύφος και ήθος Πολάκη..

Κλιμακώνοντας τις προειδοποιήσεις του προς την κυβέρνηση Τραμπ, ύστερα από την απόφασή της να αποσυρθεί από την ιστορική συμφωνία INF για τον έλεγχο των πυρηνικών όπλων, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε χθες ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει μια καινούργια κρίση, όπως εκείνη της Κούβας, το 1962.

Τετάρτη 20.2.2019 ΝΟΝPAPERNEWS... Σε διαρκή παράκρουση ανομίας-τυραννίας ο Τ. Ερντογάν: Χθες και προχθές άλλες 1.726 συλλήψεις. Ως, λέει, ..συνωμότες του Γκιουλέν και για ανοχή στο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου του ....2016. 

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι τρεις από τις εφημερίδες γνώμης, που στηρίζουν συνέπεια και με συνέπεια την κυβέρνηση (Εφημερίδα Συντακτών, Έθνος και Αυγή) ... άδειασαν τις πρακτικές του αλαζόνα, πρωτόγονου και υβριστή Πολάκη.

Υπέρ των Πρεσπών κόντρα σε Φώφη- Βενιζέλο για ανοχή προς την ΝΔ. Για μια ακόμα φορά στην πολιτική τους ζωή η κίνηση πολλών γίνεται στο όνομα για τη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων.

Τελευταίοι αλλά όχι έσχατοι σε έντονες διαμαρτυρίες και αντισυγκεντρώσεις (που πρέπει περιορίζονται μόνο σε ειρηνικές εκδηλώσεις) για το Μακεδονικό οι υπουργοί κ κ. Τζανακόπουλος και Τσακαλώτος.

Ο μεγάλος τουριστικός και επενδυτικός Όμιλος της Τουρκίας αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα ρευστότητας και γενικότερης κρίσης και εφαρμόζει ένα πρόγραμμα αποεπενδύσεων -διάφορες χώρες και στην Ελλάδα, όπου έχει συμμετοχή και σε άλλες επιχειρήσεις-με φήμες ότι το μειοψηφικό του ποσοστό 49% θα περιέλθει σε Άραβες επενδυτές σύντομα.

Σελίδα 1 από 1821