ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ (55)

Η έβδομη και τελευταία συνάντηση του έργου DORGIS που έχει χρηματοδοτηθεί από το ERASMUS+ SPORT 2020 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Πάντοβα της Ιταλίας. H συνάντηση οργανώθηκε από τον αθλητικό σύλλογο CUS PADOVA.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Szczecin της Πολωνίας η έκτη συνάντηση των εταίρων του έργου DORGIS. H συνάντηση οργανώθηκε από τον Σύλλογο για παιδιά και εφήβους Karol.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Braganca της Πορτογαλίας η πέμπτη συνάντηση των εταίρων του έργου DORGIS. H συνάντηση οργανώθηκε από την ποδοσφαιρική ομάδα AF Braganca. 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Βαλένθια της Ισπανίας η τέταρτη συνάντηση των εταίρων του έργου DORGIS. H συνάντηση οργανώθηκε στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Βαλένθιας από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και έρευνας του Πανεπιστημίου.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Ιάσιο της Ρουμανίας στις 7 Ιουλίου 2022, η τρίτη συνάντηση των μελών του σχεδίου DORGIS-ΑR που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαική Επιτροπή στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+ SPORT. Στη συνάντηση εκτός από τους εταίρους μετείχαν και πολλοί τοπικοί παράγοντες από το χώρο του αθλητισμού και της εκπαίδευσης.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το Erasmus days 2021, το σχέδιο BULLDOG που χρηματοδοτείται από την ΕΕ και το πρόγραμμα Erasmus + Sport, οργάνωσε έκθεση ζωγραφικής με θέμα το "bullying στα σπορ". Στο διαγωνσιμό συμμετείχαν πάνω από 60 παιδιά από τρεις χώρες, την Ελλάδα, Ρουμανία και Σλοβακία.

«Το τελευταίο διάστημα, στους ιστιοπλοϊκούς και αθλητικούς κύκλους τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού κυρίαρχο θέμα συζήτησης είναι ο «διασυρμός» του θρύλου του Ελληνικού αθλητισμού, τέσσερις φορές Ολυμπιονίκη και παγκόσμιου πρωταθλητή Νικόλα Κακλαμανάκη στα πολιτικά δικαστήρια».

Το CAS δημοσιοποίησε το έγγραφο με την απόφαση για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας, επιστρέφοντας τους 7 βαθμούς στον ΠΑΟΚ, αλλά όχι στην Ξάνθη.

Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο είχε κατακτήσει 2 χρυσά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σκοποβολής, όπου αγωνίστηκε παρά την εγκυμοσύνη της - Η άτυχη πρωταθλήτρια έπασχε από προεκλαμψία, η οποία δεν είχε διαγνωστεί από τους γιατρούς - Έρευνα από το Υπουργείο Υγείας της Σερβίας για τυχόν παραλείψεις.

Σελίδα 1 από 4
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline