Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021  20:58:54

Το El Diablo με την Έλενα Τσαγκρινού παρουσιάστηκε στην κυπριακή τηλεόραση την Τετάρτη και αμέσως προκάλεσε αντιδράσεις.

Η Ελισάβετ και ο 99χρονος σύζυγός της Φίλιππος, που επί του παρόντος νοσηλεύεται για λόγους που δεν σχετίζονται με την COVID-19, έλαβαν τα πρώτα τους εμβόλια από γιατρό του παλατιού στην κατοικία της βασίλισσας στο κάστρο του Ουίνδσορ, ενώ λόγω ηλικίας τέθηκαν στην ομάδα των εμβολιαζόμενων κατά προτεραιότητα.

Χαμογελαστή και γεμάτη ενέργεια παρά τις πυρετώδεις προετοιμασίες, η Στεφανία Λυμπερακάκη δίνει υπόσχεση για την ελληνική εμφάνιση στη Eurovision.

Σε καμία άλλη χώρα του κόσμου δεν σημειώθηκε τόσο δραματική καταστροφή της μεγάλης περιουσίας. Ο κορωνοϊός «κατάπιε» περισσότερους από 23 χιλιάδες Έλληνες εκατομμυριούχους και εξαφάνισε 335 πολυεκατομμυριούχους.

Ο διάσημος ηθοποιός κατά τη διάρκεια της μάχης του Έλληνα τενίστα με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ έγραψε τρία μηνύματα στον επίσημο λογαριασμό του.

Μπορεί η φετινή καλοκαιρινή σεζόν να μοιάζει ήδη καταδικασμένη να ανοίξει με καθυστέρηση, όμως την ίδια στιγμή, υπάρχουν βάσιμες ελπίδες για την επέκτασή της προς τους φθινοπωρινούς ή ακόμα και τους χειμερινούς μήνες.

Εγκρίθηκαν οι μελέτες στη σημερινή συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής. Ανοίγει ο δρόμος για την αξιοποίηση τριών εμβληματικών ακινήτων, του Σκορπιού, της Βίλας Ιόλα και του παλαιού εργοστασίου της ΗΒΗ στον Πειραιά.

Ο πληθυσμός της ευρύτερης περιοχής της Κωνσταντινούπολης συρρικνώθηκε κατά 0,4%, σε αντίθεση με την αύξηση ρεκόρ 3% που σημειώθηκε το 2019. Ο πληθυσμός της Κωνσταντινούπολης μειώθηκε πέρυσι για πρώτη φορά εδώ και δύο δεκαετίες, καθώς τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν για την ανάσχεση της πανδημίας ανάγκασαν το διάσημο εμπορικό κέντρο της πόλης να κατεβάσει ρολά.

Η Πάρις Χίλτον σκουπίζει τα δάκρυά της, ενώ εξιστορεί την κακοποίησή της σε ηλικία μόλις 16 ετών όταν ήταν εσώκλειστη σε σχολείο της Γιούτα.

Παραδόθηκε σήμερα στην Προεδρία της Δημοκρατίας και την Κατερίνα Σακελλαροπούλου ο πίνακας του Νικολάου Γύζη «Δόξα» από τον μέχρι σήμερα κάτοχό του, Δημήτρη Γκέρτσο.

Σελίδα 1 από 80
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline