Τρίτη 25 Ιουνίου 2024  01:50:54

Πρωτοφανές το φαινόμενο στις πρόσφατες Ευρωεκλογές, καθώς το ποσοστό της αποχής διαμορφώθηκε στο 60,28% και σε σύνολο 6.120.379 εκλογέων συμμετείχαν στις εκλογές μόνον οι 2.431.242.

Ως ένα από τα πιο σημαντικά βήματα που έχουν γίνει για την έναρξη της κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, αντιμετωπίζει ο Χάρης Δούκας την έγκριση της πρότασης χρηματοδότησης που υπέβαλε ο Δήμος Αθηναίων στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 22 – 24 Ιουνίου φτάνουν στο 75 με 80%.

Η «σκούπα» Κασσελάκη αφήνει σκόνη - Μείον το ταμείο στον ΣΥΡΙΖΑ. Από διευθυντής της Κοινοβουλευτικής ομάδας στη μάχη χαρακωμάτων με τον Στέφανο Κασσελάκη - Το παρελθόν και η αιχμηρή ανάρτηση.

Αυτεπάγγελτη πειθαρχική έρευνα άσκησε ο πρόεδρος του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Ζήσης Κωνσταντίνουσε σε βάρος του Αλέξη Κούγια για τις δηλώσεις κατά Κασσελάκη.

Ανδρουλάκης: Ανέλαβε την ευθύνη αλλά δεν αναφέρθηκε σε κάλπες.

Το «παρών» έδωσε κατά την πρώτη ημέρα του συνεδρίου του Ινστιτούτου Τσίπρα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος στην τοποθέτησή του δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα χρόνια του αντιμνημονίου, απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα.

Με εντολή του Κυριάκου Βελόπουλου διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης ο εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο επικρατείας βουλευτής του κόμματος Παύλος Σαράκης.

Σελίδα 1 από 403
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline