Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021  10:28:08

Η Ελένη Γιαμαρέλλου έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, πρότεινε να φοράμε μάσκες παντού, ενώ επισήμανε τη σημασία της τρίτης δόσης.

Αρκεί βέβαια να μην μειωθεί η ισχύς τους με την αφρικανική μετάλλαξη, οπότε ο εμβολιασμός με τα έως τώρα εμβόλιο δεν θα ωφελεί.

Η Τουρκία έχει κάνει συγκεκριμένα βήματα για τη βελτίωση των σχέσεων με τα κράτη του Κόλπου και την Αίγυπτο, σε μια προσπάθεια άμβλυνσης των εντάσεων με το αραβικό περιβάλλον της.

Τόνισε ότι «η μόνη λύση για να τον αντιμετωπίσουμε και να φύγουμε από αυτόν τον εφιάλτη είναι όλοι να εμβολιαστούμε». 

Αρχικά στη χθεσινή ενημέρωση η κ. Παπαευαγγέλου ανέφερε ότι η πανδημία παρουσιάζει μία σταθεροποίηση αλλά σε υψηλά επίπεδα, όπως είπε χαρακτηριστικά: «έχει ανακοπεί η εκθετική αύξηση της πανδημίας, αλλά χθες είχαμε ρεκόρ νέων εισαγωγών στα νοσοκομεία που έφθασαν τις 590».

Θέση για τον γνωστό ηθοποιό πήρε και η Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία με ανάρτησή της, απευθύνει μια ερώτηση στον Άρη Σερβετάλη σχετικά με την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος».

Από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπήρξε έντονη αντίδραση στον αποκλεισμό υπουργών για μάρτυρες στην Εξεταστική.. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης απευθυνόμενος στον πρόεδρο της επιτροπής Γιάννη Κεφαλογιάννη επισήμανε ότι στην επιτροπή εκτελούνται εντολές του Μεγάρου Μαξίμου και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη δίχως να τηρούνται προσχήματα.

Από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπήρξε έντονη αντίδραση στον αποκλεισμό υπουργών για μάρτυρες στην Εξεταστική.

Να ζητήσει «συγγνώμη» καλεί τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού για fake news κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα την καλεί να ζητήσει δημόσια «συγγνώμη» για ανάρτησή της η οποία εμφάνισε σαν χθεσινή, επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Μέτσοβο που είχε γίνει το 2019. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Πατέρας για τρίτη φορά θα γίνει ο Νίκος Καρβέλας, καθώς η σύντροφός του Έλενα Φερεντίνου είναι έγκυος. Το ζευγάρι είναι μαζί τα δύο τελευταία χρόνια και όπως φαίνεται ο έρωτάς τους ολοκληρώνεται με τον ερχομό του παιδιού τους, που είναι αγοράκι.

Σελίδα 1 από 327
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline