Τρίτη 16 Απριλίου 2024  11:55:45

Περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η Δώρα Αυγέρη, η Σοφία Μπεκατώρου, ο Νίκος Παππάς και ο Νίκος Φαραντούρης.

Κάθε υποψήφιος είχε στη διάθεσή του ένα λεπτό για να συστηθεί κατά την εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Ωδείο Αθηνών.

Ο πρόεδρος Ερντογάν φέρεται να τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει συνοχή μεταξύ όλων των παλαιστινιακών ομάδων και το Ισραήλ πρέπει να καταπολεμηθεί με ενότητα.

Τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, όρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρο της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές.

Η συγκινητική συνομιλία με τον Γιώργο Παπαδάκη και πώς αποφάσισε ο Γιώργος Αυτιάς να ασχοληθεί με την πολιτική.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες και μίλησε για τον ρόλο του πατέρα του. Για δεύτερη μέρα συνέχισε σήμερα την απολογία του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος αρνούμενος τις πράξεις που τους αποδίδονται και τον έχουν οδηγήσει στο εδώλιο για τους πειραγμένους ισολογισμούς της της εταιρείας Folli Follie ο Τζώρτζης.

Η εξαγγελία του Νίκου Δένδια για πώληση ή απόσυρση μαχητικών ξεπερασμένης τεχνολογίας (3ης και 4ης γενιάς) αιφνιδίασε πολλούς, ακόμα και πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας - Τι περιλαμβάνει η «Ατζέντα 2030».

Δεν επέμενε τελικά στον ισχυρισμό της για ασύμβατη σύσταση από την κ. Αειδηλίνη για τις ανακρίσεις στο θέμα των Τεμπών και την καταφυγή στην ...Εκκλησία και όχι στη Δικαιοσύνη.

Για τον χαρακτήρα των Ευρωεκλογών ο Ν. Ανδρουλάκης τόνισε πώς «στις 9 Ιουνίου θέλουμε μία κοινωνική Ευρώπη με ισχυρά κοινά εργαλεία αλληλεγγύης που μειώνουν τις κοινωνικές και περιφερειακές ανισότητες, που ενισχύουν την ανθεκτικότητα των οικονομιών και των κοινωνιών όλων των Ευρωπαϊκών κρατών...

Γιατί η αξιωματικός υπηρεσίας λειτούργησε διεκπεραιωτικά και δεν μπήκε στη θέση της 28χρονης κοπέλας που είχε απέναντί της και γιατί ο αστυνομικός σκοπός του ΑΤ δεν αντέδρασε όταν ο 39χρονος της επιτέθηκε.

Σελίδα 1 από 398
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline