Σάββατο 31 Ιουλίου 2021  21:28:37

Αποφυγή έκθεσης στον ήλιο και παραμονή σε σκιασμένους και δροσερούς χώρους. Σε περίπτωση αναγκαστικής έκθεσης στον ήλιο πρέπει να χρησιμοποιείται καπέλο και σκουρόχρωμα γυαλιά. Η ένδυση να αποτελείται κατά προτίμηση από λεπτά, ευρύχωρα, ανοιχτόχρωμα, κυρίως βαμβακερά ενδύματα.

Οι κίνδυνοι της υπερβολικής κατανάλωσης καφεΐνης και τα οφέλη της περιορισμένης. Τη νέα μελέτη πραγματοποίησαν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Αυστραλίας

Ο κορωναϊός αντιμετωπίζεται με τα ενέσιμα εμβόλια, που απωθούν και φοβίζουν πολλούς και πολλές, όμως το εισπνεόμενο φάρμακο που έρχεται από το Ισραήλ μπορεί να βοηθήσει σημαντικά. Αυτό συμπεραίνουν οι πρώτες εφαρμογές στη Ελλάδα.

Τα τρία τελευταία κείμενα της αντιπαράθεσης, που δεν φαίνεται να εγκαταλείπει ο ΣΥΡΙΖΑ με ευλογία ης ηγεσίας του, αλλά και να μη αφήσει αναπάντητη την «επιχείρηση λασπολογίας» η ηγεσία της ΝΔ.

Κορυφαίοι υπουργοί συγκαταλέγονται ανάμεσα στους οικονομικά εύρωστους βουλευτές. Είτε από οικογενειακές κληρονομιές είτε από περιουσία της συζύγου των. Τα πρώτα συμπεράσματα από τις δηλώσεις Πόθεν Έσχες των πολιτκών.

Οι αδελφοί Λασκαρίδη γνωστοί εφοπλιστές και μεγαλοξενοδόχοι έχουν συνεργασθεί με τον Όμιλο Σωκράτη Κόκκαλη για την ιδιοκτησία και μεταφορά του καζίνο Πάρνηθος στο Μαρούσι.

Συνολικά το ποσοστό αυτό για τους εκπαιδευτικούς (δασκάλους και καθηγητές)φτάνει τους 18.000 περίπου. Απαιτεί το Κράτος να πληρώσει τις δαπάνες για το μοριακό τεστ όσων αρνούνται να εμβολιασθούν και τονίζει «δεν ψηφίσαμε τη ΝΔ των ποινών, των καταναγκασμών και του μαστιγώματος».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης προανήγγειλε μέτρα προστασίας των εργαζόμενων, τα οποία θα εξειδικευτούν από το υπουργείο Εργασίας.

Η κυβέρνηση μάλλον θα οδηγηθεί σε ημιαργία (εργασία μέχρι τις 11- 12 το μεσημέρι) σε όλο τον ευρύτερο Δημόσιο τομέα, ενώ στις προτάσεις του Αλέξη Τσίπρα για διευκόλυνση των εργαζομένων και στον ιδιωτικό τομέα, συμφώνησαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Σελίδα 1 από 627
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline