Τρίτη 23 Απριλίου 2024  22:00:33
Πρόσωπα

Πρόσωπα (3142)

Πρόσωπα της εβδομάδας που διανύουμε

Στις ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ παρέπεμψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών τονίζοντας παράλληλα πως τέτοιες υποθέσεις χρειάζονται χρόνο.
Οι στίχοι που επέλεξε να διαβάσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας για να τονίσει τη σχέση του μεγάλου φιλέλληνα με τη χώρα μας.
«Η αποφυγή απάντησης της ΕΡΤ στο σημερινό μας ερώτημα επιβεβαιώνει απολύτως τον αποκλεισμό του υποψήφιου ευρωβουλευτή Ευάγγελου Αντώναρου» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Συνεχείς είναι οι έλεγχοι και στα πρατήρια καυσίμων και επιβάλλονται τα αντίστοιχα πρόστιμα, προκειμένου να προστατευθούν οι καταναλωτές από την αθέμιτη κερδοφορία.
«Υπάρχει ένας μύθος που λέει ότι σε μια έκθεση ζωγραφικής του Σαλβαντόρ Νταλί είχε πάει να την επισκεφτεί ο Σιγκμουντ Φρόϋντ. Τον ρώτησε, λοιπόν, ο Νταλί «Πώς σας φαίνονται τα έργα μου;» και ο Φρόϋντ απάντησε «Δεν κοιτάζω τα έργα σας, την ψυχή σας κοιτάζω».
«Η κυβέρνηση συνεχώς απαριθμεί και παρουσιάζει πεπραγμένα για την ακρίβεια, όμως η πραγματική ζωή την διαψεύδει», υπογράμμισε η πρώην υπουργός.
Σελίδα 1 από 315
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline