Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δ. Καμμένος: Τσίπρας και Π.Καμμένος θα ρίξουν την κυβέρνηση πριν κυρωθεί η συμφωνία με τα Σκόπια

Σε μία περίεργη αποκάλυψη προχώρησε σήμερα ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει σχεδιασμός από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο, να πέσει η κυβέρνηση πριν επικυρωθεί η συμφωνία για το Μακεδονικό.

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος έχουν συνεννοηθεί να ρίξουν την κυβέρνηση πριν έλθει προς κύρωση στο ελληνικό κοινοβούλιο η συμφωνία με τα Σκόπια, υποστήριξε στον ΣΚΑΪ ο ανεξάρτητος βουλευτής, προσθέτοντας: Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ μας διαβεβαίωσε στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ότι έχει συνεννοηθεί με τον πρωθυπουργό να κάνουν εκλογές όποτε τους συμφέρει..

Μάλιστα ο Δημ. Καμμένος, που διεγράφη απο τους Ανεξάρτητους Ελληνες επειδή υπερψήφισε την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποκάλυψε και τα όσα τους είπε για τον χρόνο των εκλογών ο Πάνος Καμμένος:

"Θα κάνω το παν, θα γίνουν εκλογές σε συνεννόηση με τον κύριο Τσίπρα, για να μην ψηφιστεί και να μην κυρωθεί η σύμβαση στην Ελλάδα. Άρα, η σύμβαση είναι εν δυνάμει άκυρη", φέρεται να είπε στους βουλευτές του ο Πάνος Καμμένος. Επέμεινε μάλιστα πως στην ΚΟ είχε συμφωνηθεί να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών κ. Κοτζιά.

Πολυμέσα