Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκπληξη στην Ελένη Μενεγάκη για τα γενέθλιά της -Εκλεισε τα 50 και το γιόρτασε on air

Μπορεί η παρουσιάστρια να μην συνηθίζει να γιορτάζει στην εκπομπή της, ωστόσο οι συνεργάτες της, της είχαν ετοιμάσει μία έκπληξη. Έτσι, η εκπομπή ξεκίνησε με τα φώτα κλειστά και μόλις η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στο πλατό την περίμεναν πολλά γλυκά, αλλά και τούρτα για να σβήσει κεράκια. Η ίδια ενθουσιασμένη έδωσε το δικό της μήνυμα στους τηλεθεατές.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε χαρακτηριστικά: «Είπα, δε βαριέσαι.. τέτοια χρονιά σαν τη φετινή -εννοώ σε κεράκια- θα ξανάρθει; Όχι. Να δώσουμε έναν λόγο ότι δεν θα το ξανακάνουμε ποτέ»; Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου της ευχήθηκε με τον δικό του τρόπο, λέγοντας: «Και του χρόνου να σβήσεις όσα κεριά μπορείς! Γιατί κοίτα πόσα έχεις φέτος!», ωστόσο οι υπόλοιποι συνεργάτες τον κοίταξαν κάπως περίεργα. «Μόνο υγεία και χαμόγελα θέλω! Θέλω αυτή η δεκαετία να μη θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες. Θέλω να είναι καινούρια πράγματα, καινούρια ζωή, καινούριες περιπέτειες», είπε η παρουσιάστρια, που πριν από λίγες ημέρες είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία μαζί με τον αδελφό της με αφορμή τα γενέθλιά τους.

Η παρουσιάστρια του Alpha TV γίνεται σήμερα 50 ετών και το γιόρτασε στον «αέρα» της εκπομπής της μαζί με τους συνεργάτες της.

Πολυμέσα