Σάββατο 31 Ιουλίου 2021  21:47:45

NonPaperNews

NonPaperNews

Αποφυγή έκθεσης στον ήλιο και παραμονή σε σκιασμένους και δροσερούς χώρους. Σε περίπτωση αναγκαστικής έκθεσης στον ήλιο πρέπει να χρησιμοποιείται καπέλο και σκουρόχρωμα γυαλιά. Η ένδυση να αποτελείται κατά προτίμηση από λεπτά, ευρύχωρα, ανοιχτόχρωμα, κυρίως βαμβακερά ενδύματα.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών καλεί τους πολίτες να πάρουν μέτρα προφύλαξης από τον καύσωνα ειδικά εάν ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Oι πρωτοβουλίες τέτοιου είδους είναι μια επιτρεπτή χρήση των πόρων επισημαίνει το υπουργείο Οικονομικών.

Είναι μία «αστική εκκρεμότητα, μια υπόσχεση της πόλης», δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης. Σε μερικές ημέρες θα ξεκινήσει η ανάπλαση της κάτω πλευράς της πλατείας Συντάγματος και θα ολοκληρωθεί σε έξι μήνες βάσει χρονοδιαγραμμάτων, όπως είπε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης προανήγγειλε μέτρα προστασίας των εργαζόμενων, τα οποία θα εξειδικευτούν από το υπουργείο Εργασίας.

Οι κίνδυνοι της υπερβολικής κατανάλωσης καφεΐνης και τα οφέλη της περιορισμένης. Τη νέα μελέτη πραγματοποίησαν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Αυστραλίας

Ο κορωναϊός αντιμετωπίζεται με τα ενέσιμα εμβόλια, που απωθούν και φοβίζουν πολλούς και πολλές, όμως το εισπνεόμενο φάρμακο που έρχεται από το Ισραήλ μπορεί να βοηθήσει σημαντικά. Αυτό συμπεραίνουν οι πρώτες εφαρμογές στη Ελλάδα.

Τα τρία τελευταία κείμενα της αντιπαράθεσης, που δεν φαίνεται να εγκαταλείπει ο ΣΥΡΙΖΑ με ευλογία ης ηγεσίας του, αλλά και να μη αφήσει αναπάντητη την «επιχείρηση λασπολογίας» η ηγεσία της ΝΔ.

Κορυφαίοι υπουργοί συγκαταλέγονται ανάμεσα στους οικονομικά εύρωστους βουλευτές. Είτε από οικογενειακές κληρονομιές είτε από περιουσία της συζύγου των. Τα πρώτα συμπεράσματα από τις δηλώσεις Πόθεν Έσχες των πολιτκών.

Σελίδα 1 από 2157
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline