Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019  23:32:20

NonPaperNews

NonPaperNews

Μύλος κυριολεκτικά χθες στο Διαδίκτυο και στα Ρ/Σ για την όλη παρουσία του Αλ. Τσίπρα (μετά 4,5 χρόνια κυβερνητικής του εξουσίας και στενών σχέσεων με τις ΗΠΑ). Με αμήχανες απόψεις από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κυρίως γιατί ο Αλ. Τσίπρας βάδισε στην κλασσική πορεία του Πολυτεχνείου, μόνο, από την πλατεία Κλαυθμώνος και μέχρι το Σύνταγμα, δηλαδή περίπου 300 μέτρα.

Πίσω από τις νέες ρυθμίσεις, οι οποίες θα ενεργοποιηθούν από τις αρχές του 2020, κρύβονται παγίδες έξτρα φόρου για τους ιδιοκτήτες ακινήτων που διαθέτουν τα ακίνητά τους στις πλατφόρμες Airbnb, Booking.com, HomeAway.

Εξετάζεται η απαλοιφή εξοντωτικών κυρώσεων, όπως η διά βίου αφαίρεση της άδειας οδήγησης σε περίπτωση υποτροπής στην ίδια παράβαση, ενώ τα πρόστιμα που θα επιβάλλονται για κάθε παράβαση θα είναι ενιαία και δεν θα ακολουθούν εισοδηματικά κριτήρια.

Το συνολικό κόστος της εκπομπής. Οι δυσκολίες μιας τέτοιας καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής, να αντέξει στον ανταγωνισμό, ανάλογης της οποίας δεν υπάρχει σε καμμία τηλεόραση και στην Ελλάδα και διεθνώς.

Με θετικές εντυπώσεις και ελπίδες συνοδεύτηκε η υφυπουργοποίηση της Όλγας Μιχαηλιδου. Έδειξε κάποια δραστηριότητα για κοινωνικά θέματα της αρμοδιότητας της. αλλά σταδιακά άρχισε να κάνει δηλώσεις – είτε από μικροφώνου, είτε μέσω των social media. Ξεκάρφωτες, αμφιλεγόμενες, ατυχείς.

Κυριαρχία απόλυτη και πρωτοφανής της Αστυνομίας στον χώρο των Εξαρχείων μέχρι την κεντρική πλατεία όλες τις ώρες της πορείας του Πολυτεχνείου, με πλήρη κατάργηση του άλλοτε «άβατου της βίας και της ανομίας».

Σελίδα 1 από 2144
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline