Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019  09:08:42

NonPaperNews

NonPaperNews

Συγχρόνως, 1 στους 5 από όσους ζητούν θεραπευτική βοήθεια από το ΚΕΘΕΑ αντιμετωπίζει πρόβλημα με άλλες μορφές εξάρτησης, από το αλκοόλ ως συστηματικοί πότες ή από τα τυχερά παιχνίδια, δηλαδή τη χαρτοπαιξία..

Με ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ τα ΝΕΑ έριξαν φώς στις ανάλογες μεθοδεύσεις της οδού Αριστοτέλους. Ειδικότερα πως μεθοδεύτηκε επί ημέρες από τους Πολάκη- Ξανθό η παράτυπη και προκλητική αύξηση πολλών φαρμάκων από γνωστές πολυεθνικές εταιρείες.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα υποστηρίζουν ότι διαθέτουν γενναιόδωρους και πλούσιους φίλους-υποστηρικτές και έσοδα από άλλες «δράσεις», όπως οι συναυλίες, χωρίς να γίνονται σαφείς και συγκεκριμένοι.

Για τη συμφωνία των Πρεσπών ο Κυρ. Μητσοτάκης υπενθύμισε πως μία κυρωμένη συμφωνία δεν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά «μπορούμε να περιορίσουμε τη ζημιά».

Σε ό,τι αφορά δημοσίευμα εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο ότι η σύζυγός του παρέστη στην ενθρόνιση του νέου αρχιεπισκόπου Αμερικής, Ελπιδοφόρου, εκπροσωπώντας τη ΝΔ ο Κυρ. Μητσοτάκης, έκανε λόγο για χυδαία επίθεση.

Νέες θέσεις με ενδιαφέρον από τον Κυρ. Μητσοτάκη για τον χώρο της ταλαίπωρης Δικαιοσύνης. Επισήμανε ότι θα γίνουν σημειακές παρεμβάσεις στις προβληματικές διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και πως την ηγεσία του Αρείου Πάγου θα την ορίζει η επόμενη κυβέρνηση.

Δημόσιες θέσεις του Κυρ. Μητσοτάκη για το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ και τις βασικές της εξαγγελίες. «Χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες, σας λέω ότι μιλάμε πολύ συστηματικά στο εξωτερικό και στις αγορές για το σχέδιό μας και υπάρχει θετική ανταπόκριση στον πυρήνα της θέσης μας ότι κάνουμε μεταρρυθμίσεις και η Ευρώπη βοηθά μειώνοντας τα υπερβολικά πρωτογενή πλεονάσματα», συνέχισε χαρακτηρίζοντας έγκλημα το υπερπλέονασμα και την υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης «για να μοιράσουμε επιδόματα στο τέλος της χρονιάς».

Σελίδα 1 από 1961