Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023  00:12:05

NonPaperNews

NonPaperNews

Νέες εξαγγελίες μέσα σε γενική δυσπιστία. Όλα βραχυπρόθεσμα ως τον Φεβρουάριο όχι μόνο απαγορεύσεις και έλεγχοι ομάδων, συλλόγων και οπαδών αλλά και νέων τεχνολογιών καταγραφής και παρακολούθησης μέσα στα γήπεδα.

Μητσοτάκης: «Θα τιμωρηθούν, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται, αυτοί που την υποκινούν ή έστω ανέχονται την αθλητική βία».

Εκατοντάδες Κομοτηναίοι συμμετείχαν στο Santa Run 2023, που ξεκίνησε από την Τσανάκλειο και κατέληξε στο Πάρκο της Αγίας Παρασκευής, όπου δόθηκε το σύνθημα για την φωταγώγηση του δέντρου, με τους δρομείς και άλλους επισκέπτες να περιδιαβαίνουν το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο του Δήμου Κομοτηνής, αλλά και την Χριστουγεννιάτικη αγορά που λειτουργεί στο χώρο. Τα έσοδο θα δοθούν για την ενίσχυση της ΕΟΔ Ροδόπης. 

 

Νόνη Δούνια, Άντζελα Ευριπίδη, Κάλλι Τσιλίδου, Εύη Αδάμ, Ρέα Τουτουντζή και Μανια Ντέλου έκαναν ένα μοναδικό reunion για το «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» και για τα μάτια μας μόνο!

Ο Θοδωρής Αθερίδης σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη με τον Κώστα Τσουρό για την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Ελέγχθηκαν 47 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν τρία για παράβαση του νόμου περί Υπαίθριου Εμπορίου.

Βαρύ το κατηγορητήριο για τον νεαρό δράστη του τραυματισμού του 31χρονου αστυνομικού που δίνει μάχη για τη ζωή του μετά τα σοβαρά επεισόδια στον Ρέντη.

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου ξεκινάει το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων 2023 του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

Σε εορταστικούς ρυθμούς κινούνται αγορά και καταναλωτές με τις εμπορικές επιχειρήσεις να προετοιμάζονται για μια γιορτινή «ανάσα» ρευστότητας.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί και Αγοραίων (ΠΟΕΙΑΤΑ) πραγματοποίησε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο με θέμα το φορολογικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε την Πέμπτη αποφασίζοντας, σε πρώτη φάση, προσφυγή στα αρμόδια δικαστήρια ενώ προαναγγέλλει και νέο γύρο κινητοποιήσεων.

Σελίδα 1 από 2643
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline