Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Μακρόν... αδημονεί για τη μεταγραφή Νειμάρ

Μπορεί η μεταγραφή Νειμάρ να έχει μπλοκαριστεί προς στιγμή από την ισπανική Λίγκα, ωστόσο ο Γάλλος Πρόεδρος δηλώνει... φαν του διεθνούς ποδοσφαιριστή.


Σύμφωνα με το Politico, ο Εμάνουελ Μακρόν σε συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασερ αλ Καλίφα – επιχειρηματία από το Κατάρ που απέκτησε τον ποδοσφαιρικό κολοσσό το 2011- του εξέφρασε την χαρά του για την ενδεχόμενη απόκτηση του Βραζιλιάνου.
Στο περιθώριο φιλανθρωπικού event όπου βρέθηκαν οι δύο άντρες ο Μακρόν δήλωσε «Συγχαρητήρια. Καταλαβαίνω ότι είχατε κάποια καλά νέα» αναφερόμενος στην υπό συζήτηση μεταγραφή του Νειμάρ.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος φαίνεται πως έχει φανς στη γαλλική πολιτική σκηνή καθώς και ο Υπουργός Δημοσίων Εσόδων, Ζεράρ Νταρμανέν αδημονεί για την άφιξή του.
Μιλώντας σε γαλλικό ραδιόφωνο δήλωσε ότι «Αν όντως ο Νειμάρ έρθει στη γαλλική ομάδα, τότε ως Υπουργός Δημοσίων εσόδων καλωσορίζω τους φόρους που θα πληρώσει στη Γαλλία».
Ο Νειμάρ αναμένεται να γίνει ο πιο ακριβός παίχτης στην ιστορία, με την Παρί Σεν Ζερμέν να αναμένεται να δώσει 222 εκατ. δολάρια για να εξαγοράσει τη ρήτρα από τη Μπαρτσελόνα.

Πολυμέσα