Πέμπτη 9 Μαϊου 2024  17:34:13

Ο Μακρόν... αδημονεί για τη μεταγραφή Νειμάρ

Μπορεί η μεταγραφή Νειμάρ να έχει μπλοκαριστεί προς στιγμή από την ισπανική Λίγκα, ωστόσο ο Γάλλος Πρόεδρος δηλώνει... φαν του διεθνούς ποδοσφαιριστή.


Σύμφωνα με το Politico, ο Εμάνουελ Μακρόν σε συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασερ αλ Καλίφα – επιχειρηματία από το Κατάρ που απέκτησε τον ποδοσφαιρικό κολοσσό το 2011- του εξέφρασε την χαρά του για την ενδεχόμενη απόκτηση του Βραζιλιάνου.
Στο περιθώριο φιλανθρωπικού event όπου βρέθηκαν οι δύο άντρες ο Μακρόν δήλωσε «Συγχαρητήρια. Καταλαβαίνω ότι είχατε κάποια καλά νέα» αναφερόμενος στην υπό συζήτηση μεταγραφή του Νειμάρ.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος φαίνεται πως έχει φανς στη γαλλική πολιτική σκηνή καθώς και ο Υπουργός Δημοσίων Εσόδων, Ζεράρ Νταρμανέν αδημονεί για την άφιξή του.
Μιλώντας σε γαλλικό ραδιόφωνο δήλωσε ότι «Αν όντως ο Νειμάρ έρθει στη γαλλική ομάδα, τότε ως Υπουργός Δημοσίων εσόδων καλωσορίζω τους φόρους που θα πληρώσει στη Γαλλία».
Ο Νειμάρ αναμένεται να γίνει ο πιο ακριβός παίχτης στην ιστορία, με την Παρί Σεν Ζερμέν να αναμένεται να δώσει 222 εκατ. δολάρια για να εξαγοράσει τη ρήτρα από τη Μπαρτσελόνα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline