Πέμπτη 26 Απριλίου 2018  08:46:25

Απέτυχε η τακτική της Υπουργού Εργασίας να επιβάλλει γραμμή υποταγής σε πολλούς βουλευτές. Ανησυχίες για φθορά του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία από το νομοσχέδιο, που θεωρείται ότι δεν βρίσκει την κοινωνία ώριμη για τετοια μέτρα.

Μεγαλώνουν οι εντάσεις στις τοπικές κοινωνίες και η ανησυχία ότι έρχεται καλοκαίρι με δόλιες αφίξεις από τα παράλια της Μικράς Ασίας.

Ο Κυριάκου εξιστορεί μάλιστα πώς απομακρύνθηκε εν μια νυκτί από την θέση του στην Αθήνα αφότου η 17Ν φάνηκε να αναφέρεται στο πρόσωπό του σε μια από τις προκηρύξεις της για τη δολοφονία του βρετανού αξιωματικού Σόντερς, το 2000.

Ο επικεφαλής του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου στη Γερμανία κάλεσε τους Εβραίους να αποφεύγουν να εμφανίζονται σε μεγάλες πόλεις της χώρας με κιπά δημοσίως και να επιλέγουν ένα καπελάκι μπέιζμπολ ή κάτι άλλο για να καλύπτουν το κεφάλι τους.

Τον περασμένο χρόνο οι γεννήσεις ήταν 38.000 λιγότερες από τους θανάτους, μεγάλο και επικίνδυνο άνοιγμα στην ανανέωση της ελληνικής κοινωνίας και όχι δε φαινόμενα παρακμής και συρρίκνωσης.

Έλλειψη σοβαρότητας και συντονισμού στα εξοπλιστικά και στην εθνική μας άμυνα. Χάος και στα εξοπλιστικά με συμπέρασμα ότι δεν μπορούμε να θωρακίσουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις μας είτε από τη Γαλλία είτε από τις ΗΠΑ.

Αιχμές για σκάνδαλο με ιδιώτη. Μπαράζ για την ασυνέπεια και το κιτρινισμό του ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση.

Ο αρμόδιος υπουργός κ. Βίτσας δηλωσε χθες ότι η κατάσταση είναι μεν ανησυχητική, αλλά δεν τον τρομάζει. Είναι ανησυχητική ωστόσο, πρόσθεσε, η αύξηση στον Εβρο: Στα νησιά πέρασαν 2168, ενώ στον Εβρο 2700 πρόσφυγες-μετανάστες. Μόνο σήμερα(χθες) στον Εβρο, πέρασαν 340 άνθρωποι.

Λίγο προτού βρεθεί στην Ελλάδα για μια πολυαναμενόμενη διάλεξη στο Megaron Plus, o βραβευμένος με Booker βρετανός συγγραφέας μιλάει αποκλειστικά στο BHΜΑgazino για την αγωνία της συγγραφής και για τον εφιάλτη του Brexit.

Σελίδα 1 από 491