Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018  17:28:01

Η σύγκρουση στη Βουλή για την απόλυτη άρνηση του κ. Παπαδημητρίου να μη εξοφληθούν τα δάνεια ιδιοκτητών στο ύψος ή και λίγο περισσότερων ποσών, από όσα θα προσφέρουν(8-10 % συνήθως) τα λεηλατικά FUNDS στις Τράπεζες.

Προχειρότητα νομική, σκοπιμότητα πολιτική και λάσπωμα επιφανών πολιτικών αντιπάλων τα κίνητρα Μαξίμου- Κυβέρνησης- βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Δογματικός και αμετακίνητος της δημόσια εκπαίδευσης, παρά την συνολική μιζέρια του Κράτος και την υστέρηση στους ανοικτούς ορίζοντες για την Παιδεία, όπως ήδη έχει κάνει με επιτυχία η Κύπρος. Όμως ο πρώην υπουργός Παιδείας παραμένει οπισθοδρομικός ιδεολογικά, ένας παραδοσιακός κρατιστής αριστερός. Αμετανόητος, ανεξέλιγκτος.

Στην ενότητα αυτή μιας πρόσφατης κοινωνικής έρευνας εξετάστηκαν δέκα παράμετροι που σχετίζονται με τις συνθήκες και την ποιότητα ζωής και ζητήθηκε από τους ερωτώμενους να τις αξιολογήσουν με βάση μία πενταβάθμια κλίμακα (καλές, μάλλον καλές, μέτριες, μάλλον κακές, κακές).

Αναφορικά με τις συγκοινωνίες, ο μισός εξεταζόμενος πληθυσμός δήλωσε ότι μετακινούνται συνήθως με ΜΜΜ, λεωφορεία (26%), μετρό/ηλεκτρικό (20%), τρόλεϊ (1,5%), ταξί (0,5%). Τέσσερις στους δέκα (41,2%) μετακινούνται συνήθως με ΙΧ αυτοκίνητο και 7,2% με δίκυκλο.

Τις συνθήκες εργασίας και διαβίωσης στην Αττική, που κάθε άλλο παρά ικανοποιητικές είναι, καταγράφει έρευνα της εταιρείας MARC για λογαριασμό της Περιφέρειας Αττικής σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Αθήνας.

Κατά την περσινή χρονιά αναχώρησαν αεροπορικώς από τα 24 μεγαλύτερα γερμανικά αεροδρόμια τόσοι πολλοί άνθρωποι όσοι ποτέ άλλοτε και η χώρα που επωφελήθηκε ήταν κυρίως η Ελλάδα, μεταδίδει το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σελίδα 1 από 463