Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018  13:19:56

Σε ειδική εξόρμηση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, που έγινε το τριήμερο από 17 έως 19 Οκτωβρίου, για τον εντοπισμό οδηγών που χρησιμοποιούν αντικανονικά το κινητό τους τηλέφωνο κατά την οδήγηση, βεβαιώθηκαν συνολικά 431 παραβάσεις.

«Τέτοιες παράνομες ενέργειες δεν πρόκειται να επηρεάσουν τις άριστες σχέσεις της χώρας μας με τον Καναδά» δηλώνει για τις βιαιότητες από το Υπουργείο Εξωτερικών.

Δεν αρκούνται πλέον με τους πανηγυρισμούς της Κυβέρνησης και των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι δεν θα προβούν σε νέες περικοπές στις παλαιές συντάξεις (για στις νέες έχουν γίνει πολύ μεγάλες), τις οποίες οι ίδιοι επέλεξαν και ψήφισαν.

Το φαινόμενο φαίνεται να συνεχίζεται και μετά την έξοδο από τα Μνημόνια στις 21 Αυγούστου, που υποτίθεται θα λειτουργούσε αντίστροφα, με επιστροφή στη Ελλάδα καταθέσεων από το εξωτερικό, επιστημόνων και επιχειρήσεων επίσης.

Με επιβεβαίωση όσων έχουμε επισημάνει ότι ο Αλ. Τσίπρας θα συνεχίζει την επιλεκτική σχέση συνεργασίας με τον Π. Καμμένο και τους ΑΝΕΛ και δεν θα αναζητήσει ελλείποντες βουλευτές από άλλα κόμματα.

Για ορισμένους φωτογραφίζει τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης και πρώην εισαγγελέα Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, τον «σκοτεινό –δόλιο» ρόλο του οποίου στη Δικαιοσύνη έχουν καταγγείλει ηγετικά στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ τόσο σε υποθέσεις της Δικαιοσύνης όσο και σε «διαρροές συκοφαντίας» σε ΜΜΕ, παλαιό συνεργάτη του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Στο σκοτάδι ακόμα παραμένουν τα τμήμα της επιστολής για την (αποτυχημένη) πολιτική συνδιαλλαγής με Τουρκία και Αλβανία, για όσα ματωμένα ειπώθηκαν μεταξύ των δύο Υπουργών το Υ.Σ., τη στάση Τσακαλώτου υπέρ Καμμένου σε αντίθεση με στάση Χουλιαράκη, την σκόπιμη σιωπή και το άδειασμα Κοτζιά από τον Πρωθυπουργό, τη στενότατη συνεργασία με τις ΗΠΑ.

Νίκος Παππάς για Σκόπια: Σημαντικό θετικό βήμα, προχωράμε - Γεροβασίλη: Συγχαρητήρια στον Νίκο Κοτζιά (βέβαιος από ημερών για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών και παρά την άρνηση- προσωπικά- του Π. Καμμένου αλλά όχι των πλείστων στους ΑΝΕΛ)

Σε μεγάλη δοκιμασία ΣΥΡΙΖΑ αλλά και Καμμένος για τη νέα φάση συμβίωσης, καθώς ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ διαψεύστηκε στις προβλέψεις του. Στη ίδια γραμμή με το κόμμα VMRO. Μέσα στον Ιανουάριο θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι αναγκαίες διαδικασίες.

Σελίδα 1 από 577