Κυριακή 20 Αυγούστου 2017  03:32:11

Βέβαια οι στρεψόδικες δικαιολογίες δεν λείπουν. «Σε μία περίοδο που οι θεμελιώδεις αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αμφισβητούνται ανοιχτά από την άνοδο των ακροδεξιών κινημάτων και των νεοναζιστικών κομμάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη, η προαναφερθείσα πρωτοβουλία είναι πολύ ατυχής».

Μεγάλη η ταλαιπωρία ταξιδιωτών και τουριστών, που φάνηκε ανάγλυφα και αυτό το καλοκαίρι, μακριά από κάθε σύνδεση με ΜΕΤΡΟ και Ηλεκτρικό.

Η ρευματοειδής αρθρίτιδα, μάτσιγα της μέσης και μεγαλύτερης ηλικίας, είναι δύο έως τρεις φορές συχνότερη στις γυναίκες από ό,τι στους άνδρες, κάτι που πιστεύεται ότι οφείλεται σε ορμονικές αιτίες.

«Τραγικό» χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, το αποτέλεσμα των παρκαγιών.

Ο πρώτος πεζός που έπεσε θύμα αυτοκινητιστικού δυστυχήματος στην ιστορία της ανθρωπότητας ήταν μια γυναίκα. Εχασε τη ζωή της αλλά πέρασε στην ιστορία.

Η Πρόταση-σοκ από τον Κραζιμίρ Καρακατσανόφ με την πεποίθηση ότι με τη χρήση όλων θα αποτρέψει το μεταναστευτικό κύμα.

Τους είχε διαψεύσει επίσημα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που αρνήθηκε να στηρίξει σοβαρά το σενάριο για οργανωμένο σχέδιο, που επινόησαν οι Υπουργοί κκ Κοντονής και Τόσκας και πολλοί βουλευτές, για να πέσει στο κενό.

Στην ίδια γραμμή της φιλορωσικής ανοχής και αποσιώπησης παραβιάσεων της αστικής δημοκρατίας, τα ελληνικά κόμματα και ΜΜΕ.Πούτιν - Ρωσία: 5 αποκαλυπτικοί πίνακες.

Σελίδα 1 από 391