Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017  20:16:12

«...Στην Ελλάδα η κύρια σύνταξη (1.152 ευρώ τον μήνα) αντιστοιχεί σε ποσοστό 78% της μέσης αμοιβής (1.470 ευρώ τον μήνα), ενώ στη Γερμανία αντιστοιχεί μόλις στο 41% (3.134 ευρώ ο μέσος μισθός και 1.278 ευρώ η κύρια σύνταξη).

Μετά τις θεωρίες περί σημερινού Τρίτου Ράιχ και «τοκογλύφων της Ευρώπης», τώρα πυρά κατά Σόιμπλε και Τόμσεν, που μας βλάπτουν.

Βασανιστικές οι διαδικασίες και ο χρόνος αναμονής για ειδικότητα, που συχνά φτάνει τα δύο χρόνια. Οι εξοντωτικές συνθήκες εργασίας και οι μηδαμινές αμοιβές. Αμφιβολίες για την επιτυχία του νέου συστήματος.

Από αρχές Μαΐου ξεκινά η καταπολέμησή τους. Την εμφάνισή τους έχουν κάνει αυτές τις μέρες στην Κεντρική Μακεδονία μικροί πληθυσμοί κουνουπιών, που προκάλεσαν ανησυχίες για την επέκταση του όλου φαινομένου, ενοχλητικού αλλά και με προβλήματα υγείας σε ανθρώπους και ζώα..

Συνάντηση διάρκειας μιας ώρας με τον πρώην πρωθυπουργό είχε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, στον απόηχο δημοσιευμάτων που επιχειρούν να δηλητηριάσουν το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Για δήθεν πολεμική ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα έχει εξαπολύσει το Μέτωπο Κομουνιστικής Νεολαίας Ιταλίας ενόψει ομιλίας του Έλληνα Πρωθυπουργού σε πανεπιστήμιο της Ρώμης. Με παρόμοιες μεθόδους και καταγγελίες, τις οποίες χρησιμοποιούσε και ό ίδιος παλαιότερα ως αρχηγός τη νεολαίας του ΣΥΝ και αρχηγός των κομμουνιστικών και μαρξιστικών δυναμικών τάσεων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο εισαγγελέας διενεργεί προκαταρκτική εξέταση με βάση ισχυρισμούς και εκτιμήσεις ότι ελέγχονται για ψευδορκία οι συνεπιβάτριες Κυριάκου και Αρναούτη.

Κοντά στα τρία χρόνια καθυστέρηση, με νέα διαμαρτυρία από ξένες πρεσβείες για τις εκτεταμένες πλαστογραφήσεις σε διαβατήρια και ταυτότητες στην Ελλάδα. Ανακοίνωση με αποκαλυπτικά στοιχεία της βραδύτητας εξεδόθη από το γραφείο τύπου της ΝΔ με αφορμή την καθυστέρηση στην έκδοση νέων ασφαλών ταυτοτήτων.

Σελίδα 1 από 660

Tο νέο online lifestyle περιοδικό!

logo5

news   Πρωτοσέλιδα

NovaSports News