Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017  16:56:33

Σε όλα τα καταστήματα της ΔΕΗ έχουν εγκατασταθεί συσκευές POS μέσω των οποίων οι πελάτες της μπορούν να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους με κάρτες (χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες) των τραπεζών Alpha Bank, Εθνική, Eurobank και Πειραιώς, διευκρινίζει η επιχείρηση με αφορμή δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου.

Καθαρό ορίζοντα στο θολό τοπίο για τα χρέη και το μέλλον του ΔΟΛ ο νέος επιτελάρχης Βασίλης Μουλόπουλος. Mε δηλώσεις του στον STAR, στον ΑLPHA 989 και σε άλλα ΜΜΕ εκλογίκευσε και αποκάλυψε τα δύσκολα καθήκοντα, τα οποία θέλησε να αναλάβει μετά από προσκλητήριο της ιδιοκτησίας του ΔΟΛ.

Με τον πρόεδρο της ΝΔ να μιλά για κυβέρνηση ορισμό της διαπλοκής, της συναλλαγής και των μεθοδεύσεων και τη Φώφη Γεννηματά να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι επιχειρεί να φτιάξει το ΣΥΡΙΖΑ news.

Με πρωτοβουλία την οποία ανέλαβαν επιτελικά στελέχη, επί δεκαετίες, τις μεγάλες ιστορικές περιόδους του ΒΗΜΑΤΟΣ και γενικότερα του ΔΟΛ συντάχτηκε και κυκλοφόρησε κείμενο συμπαράστασης, μετά τον θάνατο του εμβληματικού στελέχους Στάθη Ευσταθιάδη και την δημόσια έκκληση εκατοντάδων προσωπικοτήτων του πνευματικού και καλλιτεχνικού κόσμου.

Νέος, τρίτος υπουργός Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ με δικό του πρόγραμμα αλλαγών σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης., καταργώντας πλήρως την νομοθεσία της Άννας Διαμαντοπούλου. Αναλυτικά οι προτάσεις, από το αρμόδιο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής για τον περιορισμό των μαθημάτων στα Λύκεια, οι θεσμικές αλλαγές σε όλες τις βαθμίδες και οι νέες επιλογές για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Κρίσιμες κρίνονται οι επόμενες ημέρες μέχρι και το Σάββατο 21 Ιανουαρίου του 2017, οπότε και αναμένεται να γίνει η καθοριστική ευρεία συνάντηση, στην οποία όλοι οι συμμετέχοντες θα συνδιαμορφώσουν το πλαίσιο των αιτημάτων, που θα αποτελέσει και τη βάση εξόδου τους στους...δρόμους, τέλος του τρέχοντος μηνός.

Απορρίπτει ανεπισήμως το ΠΑΣΟΚ τις προτάσεις κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για νέο εκλογικό νόμο υπέρ των μικρότερων κομμάτων και με βεβαιότητα την ακυβερνησία. Στο κενό το πολιτικό φλερτ από τον υπουργό Εσωτερικών, οι νέες δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Σελίδα 1 από 657

Tο νέο online lifestyle περιοδικό!

logo5

H ζωντοχήρα ξαναχτυπά με βιβλίο online:

logo-story

news   Πρωτοσέλιδα

NovaSports News