Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017  18:50:29

Ο πλανητάρχης βιαστής της Ελευθερίας των ΗΠΑ και του ομώνυμου αγάλματος σε καρναβάλι στη Γερμανία.

Αποκαλύψεις του Σταύρου Τζίμα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για την Τουρκική εμπλοκή και στη διευθέτηση-υπονόμευση της ΑΟΖ με Αλβανία, που είχε επιτύχει η Ελλάδα επί διακυβέρνησης Σαλή Μπερίσα.

Πρωτόγονοι δήθεν λαϊκοί αγωνιστές και επαναστάτες του χώρου της άκρας αριστεράς, που συνεχίζουν να ασχημονούν στο κέντρο της πόλης και γύρω από τα Εξάρχεια, θρασείς και ατιμώρητοι.

Από την Πτολεμαΐδα ήταν η οικογένεια του ιδιοκτήτη και οδηγού παρκαρισμένου οχήματος του φρικτού δυστυχήματος στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ.

Φέρονται ότι ανησυχούν Αμερικανικοί παράγοντες για την επιθετικότητα της Τουρκίας στο Αιγαίο και στο Κυπριακό αλλά -σε αντίθεση με την προεδρία Μπ. Ομπάμα, -αλλά και Μπιλ Κλίντον- να μην παρεμβαίνουν έστω με συστάσεις για αυτοσυγκράτηση και καλή γειτονία, όπως παλαιότερα, αλλά δεν παρεμβαίνουν.

«Η κρίση και η λιτότητα θα τελειώσουν όταν η Ελλάδα θα μπορέσει να βγει μόνη της στις αγορές, με χαμηλά επιτόκια», είπε ο νομπελίστας οικονομολόγος. Δεν μπορεί να προσδιορίσει τον ακριβή χρόνο αυτής της εξόδου και της λήξης της εποπτείας από τους δανειστές και το ΔΝΤ.

Ανίκανο για σοβαρά μέτρα αποτροπής και προστασίας το αρμόδιο υπουργείο.Νύχτα - φωτιά στα Εξάρχεια με μολότοφ και πέτρες κατά των ΜΑΤ.

Οι έξι λόγοι για τους οποίους θεωρούν ότι έγινε βάρβαρη και εξοντωτική η ασφαλιστική νομοθεσία με παραβάσεις της κοινοτικής νομοθεσίας.

Τσαβούσογλου θρασύς και μειωτικός: Ο Καμμένος το κακομαθημένο παιδί της ελληνικής κυβέρνησης. Αυτοσυγκράτηση από το Πενταγωνο στο νταηλίκι συνιστά η « Νέα Δημοκρατία».

Σελίδα 1 από 670

Tο νέο online lifestyle περιοδικό!

logo5

H ζωντοχήρα ξαναχτυπά με βιβλίο online:

logo-story

news   Πρωτοσέλιδα

NovaSports News