Κυριακή 19 Αυγούστου 2018  08:39:50

Παρά την κρίση της τουρκικής λίρας oλοένα περισσότεροι εύποροι Τούρκοι πολίτες καταφθάνουν στην Αλεξανδρούπολη για διακοπές και ψώνια. H Aλεξανδρούπολη σφύζει τον τελευταίο καιρό από κίνηση.

Υποσχέσεις αν και έχουν υπο γράψει και συμπεριλάβει τις περικοπές στο νέο Προϋπολογισμό 2019 και διατάξει με εγκυκλίους σε όλα τα Ταμεία. Νέο μπαράζ υποσχέσεων από υπουργούς και βουλευτές.

Reuters: Τα Μνημόνια τελειώνουν, αλλά μένουν πολλές πληγές. Οι ξένοι θολώνουν το αφήγημα της «καθαρής εξόδου» από τα Μνημόνια.

Όπως επισημαίνει ο καθηγητής και ειδικός Ευθ. Λέκκας , «ο Κάλαμος ή οι Άγιοι Απόστολοι είναι ακόμη πιο δύσκολες περιοχές, στο Μάτι» υπήρχαν και κάποιες διέξοδοι διαφυγής....

Σθεναροί υποστηρικτές της νέας ηγεσίας στην Πειραιώς υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται για επιπόλαια και άκριτη άποψη του κ.Κύρτσου αλλά για διαφοροποίηση με διπλό στόχο : Aφενός να συνεχίσει την «φιλολογία για αρχηγικό μέλλον του Κώστα Καραμανλή και όχι του Κυρ. Μητσοτάκη» και αφετέρου με τόσο μεγάλη γενίκευση («όλες οι Βρυξέλλες..») να κάνει επίδειξη προσωπικής του επιρροής και αυτοτέλειας εν «όψει της μελλοντικής διακυβέρνησης από τη ΝΔ» με αξιώσεις να αναλάβει υπουργική θέση ως αυτόνομος πόλος της κεντροδεξιάς.

Το αργότερο μέχρι το 2023 το αργότερο από φέτος, υπολογίζεται ότι θα συμβεί το μέγα τραγικό γεγονός. Γενική αναστάτωση και αγωνία στην Τουρκία από την σαφή πρόβλεψη για σεισμό 7,7 Ρίχτερ με έως και 30.000 θύματα μόνο στην Κωνσταντινούπολη!

Οι υποθήκες της, οι συστάσεις και ο συμβιβασμός με τη ιδέα του θανάτου, στον οποίο αντιστάθηκε με γενναιότητα και καρτερία.

Σελίδα 1 από 546