Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017  00:47:09

Παράγοντες της Αντιπολίτευσης υποστηρίζουν ότι σφίγγει διαρκώς ο κλοιός των αποκαλύψεων, της μίζας και των σκοτεινών διαδρομών του χρήματος γύρω από το ΥΠΕΘΑ και τον διαβόητο μεσάζοντα Παπαδόπουλο και καταδικασμένο για λαθρεμπόριο όπλων.

Μόλις για τρεις ψήφους, το ψήφισμα που ζητούσε να απορριφθεί η πρόταση της Κομισιόν για συνέχιση της χρήσης πρόσθετων φωσφορικών αλάτων στον κατεψυγμένο γύρο δεν συγκέντρωσε την απαραίτητη πλειοψηφία των 376 ευρωβουλευτών

Ποιά είναι τα άλλα τέσσερα, ανταγωνιστικά, σε προτίμηση τουριστών και επισκεπτών σε άλλα σημεία της Γης.

Τι είδους «αντιπερισπασμό» επιχείρησε η κ.Τασία Χριστοδουλοπούλου με το «πόθεν έσχες» Μαρέβας. Ανακινούν κλεισμένα θέματα γιατί αναζητούν πολιτική διέξοδο, δήλωσε ο Κ. Τσιάρας.

Τεκμηριωμένη απάντηση για τη βάρβαρη συμπεριφορά της Τουρκίας απέναντι στους Έλληνες της Πόλης, της Ιμβρου και της Τενέδου. Για τις παραβάσεις από την Άγκυρα της Συνθήκης της Λωζάνης και των διεθνών συμφωνιών με αδίστακτους διωγμούς και απάνθρωπες διώξεις.

Δημοσκόπηση της έγκυρης MRB: Διψήφιο προβάδισμα για τη ΝΔ με 11,9% έναντι του στάσιμου ΣΥΡΙΖΑ, με μικρά ποσοστά στα ποιοτικά στοιχεία.

Η ιδεολογική και πολιτική τους ντροπή-υποταγή για αποδεχθούν και να υπογράψουν το δεύτερο, τρίτο, τέταρτο Μνημόνιο γίνεται τώρα καμάρι, σημαία και... υπερηφάνεια.

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, οι έφηβοι είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς στα smartphones. Στις Ηνωμένες Πολιτείες συγκεκριμένα το 75% των εφήβων έχει κινητό τηλέφωνο, ποσοστό τεράστιο, ενώ το 22% μπαίνει κατά μέσο όρο δέκα φορές την ημέρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σελίδα 1 από 434