Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017  01:54:22

Ο Μπομπ Ντίλαν θα παραλάβει τελικά το δίπλωμα και το μετάλλιο του Νόμπελ τις επόμενες ημέρες στη Στοκχόλμη, όπου έχει προγραμματιστεί να δώσει και συναυλία το Σαββατοκύριακο, ανακοίνωσε η γραμματέας της Ακαδημίας Νόμπελ την Τετάρτη.

Μετά από 25 χρόνια επιτυχημένης θητείας στην 20th Century Fox. Ο Tζιμ Γιαννόπουλος έκλεισε τελικά συμφωνία με την Viacom και θα αναλάβει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Paramount Pictures (της Viacom). Η είδηση ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 27 Μαρτίου.

Δεν είναι ο πρώτος πού έχει διατυπώσει τέτοιους φόβους. Πιθανή τουρκική προβοκάτσια μέχρι το Πάσχα, που συμπίπτει με το τουρκικό δημοψήφισμα, προβλέπει ο εξόριστος διευθυντής της εφημερίδας Zaman, Αμπντουλάχ Μποζκούρτ.

Τον απερχόμενο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ κατηγόρησε ευθέως ο πρώην ΟΠρωθυπουργός του Ν. Σαρκοζί και ο υποψήφιος της συντηρητικής παράταξης για την προεδρία της Γαλλίας, ο Φρανσουά Φιγιόν σχετικά με τη διαρροή επιζήμιων στοιχείων για τις υποθέσεις του στα ΜΜΕ. Υποθέσεις που του στοίχησαν στη δημοτικότητα και το μεγάλο του προβάδισμα έως πρόσφατα στις δημοσκοπήσεις.

Η νομολογία έχει να επιδείξει αποζημιώσεις και καταδίκες για θανάτους, βαριές σωματικές βλάβες-αναπηρίες κ.λπ. από ανθρώπινα λάθη, σοβαρές αμέλειες ή ακατάλληλες υποδομές, αλλά και για δωροδοκίες με τα γνωστά «φακελάκια».

«Αντεπίθεση αλήθειας» για τις τελικές επιλογές, που έγιναν από τις ελληνικές Κυβερνήσεις Παπανδρέου, Σαμαρά, Τσίπρα και μόνο, εξαπέλυσε ο Πολ Τόμσεν, επικεφαλής του ΔΝΤ στην Ευρώπη.

Αντιδράσεις προκάλεσε η αποκάλυψη της "Κ" και του κοινοβουλευτικού της συντάκτη Γιώργου Μπουρδάρα, ότι με αποφάσεις του Προέδρου της Βουλής, μόνο τον τελευταίο μήνα, διορισμένοι και απασχολούμενοι ως τώρα με σχέση εργασίας μετακλητού υπαλλήλου, πλέον εργάζονται ως σχεδόν μόνιμοι, δηλαδή με συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου.

Αδιάθετα παραμένουν στην Ελλάδα 512 εκατομμύρια ευρώ από το Ταμείο Μετανάστευσης της ΕΕ (AMIF) για τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης, αναφέρει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και απαιτεί την ανάληψή και διάθεσή τους για τους αναγκαίους σκοπούς.

Στα ελληνικά μέτρα του επιστρέφει ο παγκόσμιος πολιτικός και οικονομικός αναλυτής, που φαίνεται ότι πέρασε η μαρξιστική και αντιευρωπαική μόδα του.

Επίθεση στο πρόσωπο του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Σελίδα 1 από 200

Tο νέο online lifestyle περιοδικό!

logo5

news   Πρωτοσέλιδα