Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017  21:49:50

Οι αμερικανικές Αρχές τού αποδίδουν ότι από το 2011 διευθύνει εγκληματική οργάνωση, η οποία κατέχει, διατηρεί, λειτουργεί και διαχειρίζεται έναν από τους σημαντικότερους ιστοχώρους ηλεκτρονικού εγκλήματος στον κόσμο.

Με εγκύκλιο που ενδεχομένως να εκδοθεί και σήμερα –ή πάντως πριν το τέλος της εβδομάδος- θα γλιτώνουν τα πρόστιμα όσοι έχουν κάνει ή θα κάνουν αίτηση για να αποκτήσουν POS μέχρι αύριο, αλλά οι τράπεζες αρνήθηκαν ή δεν πρόλαβαν να τα εγκαταστήσουν πριν ξεκινήσουν οι έλεγχοι.

Γραπτή δήλωση στην Εξεταστική Επιτροπή για την Yγεία έστειλε σήμερα ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος.

«Είναι υποχρεωμένη να απέχει από παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη». Την επίθεση της προϊσταμένης του Νομικού Γραφείου του πρωθυπουργού Βασιλικής Θάνου στην Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων σχολιάσε η Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας ότι «ξεκίνησε τη δουλειά της με ιδιαίτερο ζήλο.»

Αμέσως μετά την εισβολή στο προαύλιο της Βουλής, η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας με κείμενό της που δημοσιεύτηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρει:

Μέχρι το περιστύλιο της Βουλής έφτασαν μέλη της ομάδας του Ρουβίκωνα, χθες λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, 30 άτομα, αιφνιδιαστικά, πιάνοντας στον ύπνο την ασφάλεια της Βουλής, εισέβαλαν στο προαύλιο, πέταξαν φυλλάδια, φώναξαν συνθήματα όπως «Λευτεριά στην Ηριάννα» και ύστερα από πέντε λεπτά αποχώρησαν.

Ξαναφουντώνει η κόντρα για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, καθώς η Ενωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας έδωσε συνέντευξη Τύπου για το θέμα με πολλές αρνήσεις για το νόμο Παππά/ και τις νέες διαδικασίες των επτά αδειοδοτήσεων. Σχετική ενημέρωση για την όλη στάση τους έκαναν στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης οι τέσσερις μεγαλοκαναλάρχες: Γιάννης Βαρδινογιάννης, Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Κοντομηνάς και Θοδωρής Κυριακού.

Παρά το γεγονός ότι από τον Ιανουάριο του 2017 ο Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ είχαν να αντιμετωπίσουν, στις 19.00, τον Νίκο Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, κατάφεραν και τερματίσουν πρώτοι στην κούρσα της ενημέρωσης και το πρώτο εξάμηνο του 2017.

Πούλησαν το μεγαλύτερο μερίδιο που κατείχαν,, κοντά στο 20% στο άλλοτε πρώτο κανάλι στον Ιβάν Σαββίδη. Το υπόλοιπο μετοχικό μερίδιο, κοντά στο 13% είναι υποθηκευμένο από τις Τράπεζες.

Πολλά σχόλια, αρνητικά κυρίως, προκάλεσε η συνάντηση, που έγινε στον Άρειο Πάγο στο γραφείο της εισαγγελέως κυρίας Ξένης Δημητρίου.

Σελίδα 1 από 86