Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018  18:44:04

Μπορεί η Κροατία να πέτυχε την μεγάλη ποδοσφαιρική επιτυχία στην ιστορία της, αλλά η κατάσταση εντός χώρας είναι δύσκολη. Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Κροατίας με επιστολή τους κατακεραυνώνουν το πολιτικό σύστημα στην χώρα τους, απαιτούν από όλους τους πολιτικούς να μην καπηλευτούν την εθνική επιτυχία τους για προβολή τους και να μείνουν μακριά από κάθε Κροάτη ποδοσφαιριστή.

Η ΝΔ ζήτησε εξηγήσεις για το όλο θέμα και το Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε σε θέση άμυνας να μιλά επίθεση λάσπης και να κατηγορεί τα ΜΜΕ που προχωρούν στις αποκαλύψεις:

Η συνάντηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν μπορεί να εξελιχθεί σε μια πολιτική καταστροφή για τις ΗΠΑ, εκτιμά το «Politico».

Σε χαμηλό πενταετίας μειώθηκε ο αριθμός των μεταναστών από την Ευρωπαϊκή Ένωση στη Βρετανία το 2017, καθώς λιγότεροι άνθρωποι έφτασαν στη χώρα χωρίς σταθερή δουλειά κατά τη διάρκεια της πρώτης χρονιάς μετά το δημοψήφισμα για το Brexit τον Ιούνιο του 2016.

Καθώς βαραίνει συνεχώς το όλο κλίμα για την Κυβέρνηση και τον συνεταιρισμό ΣYΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, τα σενάρια για εκλογικό αιφνιδιασμό από πλευράς κυβέρνησης, με απώτατο όριο τον Μάιο του 2019 και δυο «ενδιάμεσες» πολύ πιθανές ημερομηνίες, περί τα τέλη Οκτωβρίου και αρχές του νέου χρόνου.

Απορρίφθηκαν από το Γενικό Δικαστήριο της ΕΕ δύο προσφυγές της Κύπρου για το χαλούμι και καλείται να πληρώσει και δικαστικά έξοδα.

Απαντήσεις στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ σχετικά με τα δάνεια της εταιρείας «Δίοδος» και τις ρυθμίσεις δανείων των αδερφών του πρωθυπουργού, δίνει η εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας, σε σχηματισμό Ολομέλειας, συζητήθηκε σήμερα η αίτηση αναστολής των Παμμακεδονικών Οργανώσεων κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, που υπογράφηκε στις 17 Ιουνίου 2018 μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδος και των Σκοπίων_ και ενώ έξω από το δικαστικό Μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί μέλη των Οργανώσεων, με σημαίες και πανό.

Το πρώτο τετ α τετ με τις ανακριτικές αρχές θα έχει ο Γιάννος Παπαντωνίου στις 25 Ιουλίου, μετά την κλήση που τού απέστειλε η ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς, κ. Ζαμανίκα.

Ο νυν δήμαρχος ενημέρωσε τους συνεργάτες του και τόνισε χαρακτηριστικά ότι «θα είμαι δήμαρχος έως 100 χρονών». «Κλείδωσε» επίσημα η υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη για τη διεκδίκηση μιας τρίτης δημαρχίας στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Σελίδα 1 από 127