Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017  13:49:23
Επικαιρότητα

Επικαιρότητα

Επικαιρότητα σήμερα

Πολιτικοί εκβιασμοί, εγκληματικά κυκλώματα, συναλλαγές με τον υπόκοσμο και οι ιταλικές αποκαλύψεις για δύο δίκτυα ναρκωτικών.
Οι κίνδυνοι για τα παραθαλάσσια μέρη και τα νησιά. Μείζον πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι ακτές Κρήτης- Δυτικής Μακεδονίας.
«Τρύπια σαμπρέλα η ελληνική οικονομία» τονίζει. Με αυθορμητισμό και λογική της αγοράς.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης, εξήγγειλε, γενικόλογα, ότι απλώς «μελετά και επεξεργάζεται διάταξη» για τη νομιμοποίηση της ευθανασίας, δηλαδή τα θέματα προσωπικής ελευθερίας αλλά και συνδρομής.
Τυραννικές και βασανιστικές οι καταργούμενες διατάξεις για ολους τους Ελληνες, που υποχρεώνονταν να δηλώσουν τα πάντα, κινητά και ακίνητα στοιχεία δικά τους και των στενών…
Το Μαξίμου διέρρευσε αργά χθες το απόγευμα τη διαβεβαίωση ότι θα ρυθμιστεί ρυθμιστεί σύντομα αυτή η «γραφειοκρατική και στενοκέφαλη» απόφαση της τοπικής Δασικής Υπηρεσίας.
Σε ό,τι αφορά την κατάσταση στη Σαλαμίνα, σύμφωνα με τη χθεσινή συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου, αυτή παρουσιάζεται βελτιωμένη.
Ληστές εισέβαλλαν στη βίλα του γνωστού μουσικοσυνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου στον Κάλαμο και του έκλεψαν, μεταξύ άλλων, και το αγαπημένο του μπουζούκι.
Η διερεύνηση της υπόθεσης εδράζεται σε καταγγελίες πολιτών, σύμφωνα με τις οποίες αφού είχαν αφαιρεθεί τα κινητά τους τηλέφωνα (από κλοπή, διάρρηξη ή ληστεία), εξαπατήθηκαν…
Αντίθετα παλαιοί συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή τονίζουν ότι η όλη μεθόδευση φυσικής εξόντωσής του ήταν παράλληλη με σχέδια πολιτικής του εξόντωσης, που τον δυσκόλεψαν ως…
Σελίδα 1 από 411