Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017  15:20:57

Αποστασιοποιημένος, κλεισμένος στο προστατευτικό περιβάλλον του καλλιτέχνη, με μικρά διαλείμματα για τις δραστηριότητές του στο Πολυτεχνείο. Το έργο του οικείο, κυρίως λόγω των έντονων χρωμάτων, ωστόσο δεν μπορείς να το αποκωδικοποιήσεις εύκολα.

Εάν νομίζατε πως είναι μόνο ο Τζόνι Ντεπ που έχει πάρει την...κατηφόρα και το αστέρι του λάμπει όλο και λιγότερο στον ουρανό των αστέρων στο Χόλιγουντ, δεν θα έχετε προσέξει τι συμβαίνει με την βραβευμένη με Όσκαρ Γκούινεθ Πάλτροου.

Αλλαγή σκυτάλης στο αγαπημένο luxury brand Escada, καθώς ο Niall Sloan αναλαμβάνει νέος καλλιτεχνικός διευθυντής από την 1η Αυγούστου!

Τις πόρτες του «έκλεισε» το Σπίτι μου, Σπιτάκι μου με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια και η ομάδας της, πραγματοποίησαν σήμερα την τελευταία εκπομπή της σεζόν.

Στη διάρκεια ενός facebook live, της ετέθη και αυτό το ετεροχρονισμένο κάπως ερώτημα. Πριν από 21 χρόνια (πώς περνά ο καιρός, τέλος πάντων;) η Gwyneth Paltrow και ο Brad Pitt ήταν ζευγάρι αλλά παρόλο που έμοιαζαν ταιριαστοί και ευτυχισμένοι, αυτή η σχέση δεν κράτησε πάρα πολύ και έληξε.

«Δεν μεταφερόμαστε απλώς στο νέο κτίριο, μεταφερόμαστε στο μέλλον». Με μια φράση που προβλέπουμε ότι θα γίνει σύνθημα της μετεγκατάστασης της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ) στο νέο της κτίριο στο Φάληρο καλωσόρισε ο διευθυντής της Φίλιππος Τσιμπόγλου τους βιβλιοθηκονόμους και το κοινό στην τελετή έναρξης της Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2017 της ΕΒΕ, το απόγευμα της Πέμπτης 15 Ιουνίου στο νέο κτίριο της ΕΒΕ στο Φάληρο.

Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει τις διακοπές του στην Ίμπιζα παρέα με τους Λουίς Σουάρες, Σεσκ Φάμπρεγκας και τις οικογένειες τους.

Πανάκριβα χόμπυ αλλά και χρυσές δουλειές μαζί. Αστραφτερά αντικείμενα τέχνης πάνω σε τέσσερις τροχούς συνδυάζουν εκκεντρικότητα και μεγαλοπρέπεια, οι οποίες υπερισχύουν έναντι της πρακτικότητας των εντυπωσιακών τους μηχανών.

Εκατοντάδες καλλιτέχνες, συλλέκτες, κριτικοί, επιμελητές αλλά και εραστές της τέχνης συναντήθηκαν στη Γερμανία για την Documenta 14, η οποία ήρθε για πρώτη φορά την άνοιξη στην Αθήνα και άνοιξε επίσημα χθες στο Κάσσελ.

Περίπου 8.000 άτομα, ντυμένα στα λευκά, δείπνησαν μπροστά στο επιβλητικό κτήριο-δημαρχείο του Παρισιού. Παρά την κήρυξη έκτακτης ανάγκης και την τρομοκρατική απειλή, χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν και δείπνησαν σε ένα σοφιστικέ περιβάλλον το βράδυ της Πέμπτης. Πρόκειται για ιδιωτική πρωτοβουλία και γίνεται για 29η χρονιά, κάθε Ιούνιο.

Σελίδα 1 από 34