Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017  01:48:50
Πρόσωπα

Πρόσωπα (1397)

Πρόσωπα της εβδομάδας που διανύουμε

Ο Μπομπ Ντίλαν θα παραλάβει τελικά το δίπλωμα και το μετάλλιο του Νόμπελ τις επόμενες ημέρες στη Στοκχόλμη, όπου έχει προγραμματιστεί να δώσει και συναυλία το Σαββατοκύριακο, ανακοίνωσε η γραμματέας της Ακαδημίας Νόμπελ την Τετάρτη.
Μετά από 25 χρόνια επιτυχημένης θητείας στην 20th Century Fox. Ο Tζιμ Γιαννόπουλος έκλεισε τελικά συμφωνία με την Viacom και θα αναλάβει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Paramount Pictures (της Viacom). Η είδηση ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 27 Μαρτίου.
Τον απερχόμενο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ κατηγόρησε ευθέως ο πρώην ΟΠρωθυπουργός του Ν. Σαρκοζί και ο υποψήφιος της συντηρητικής παράταξης για την προεδρία της Γαλλίας, ο Φρανσουά Φιγιόν σχετικά με τη διαρροή επιζήμιων στοιχείων για τις υποθέσεις του στα ΜΜΕ. Υποθέσεις…
Η νομολογία έχει να επιδείξει αποζημιώσεις και καταδίκες για θανάτους, βαριές σωματικές βλάβες-αναπηρίες κ.λπ. από ανθρώπινα λάθη, σοβαρές αμέλειες ή ακατάλληλες υποδομές, αλλά και για δωροδοκίες με τα γνωστά «φακελάκια».
Αντιδράσεις προκάλεσε η αποκάλυψη της "Κ" και του κοινοβουλευτικού της συντάκτη Γιώργου Μπουρδάρα, ότι με αποφάσεις του Προέδρου της Βουλής, μόνο τον τελευταίο μήνα, διορισμένοι και απασχολούμενοι ως τώρα με σχέση εργασίας μετακλητού υπαλλήλου, πλέον εργάζονται ως σχεδόν μόνιμοι, δηλαδή…
Στα ελληνικά μέτρα του επιστρέφει ο παγκόσμιος πολιτικός και οικονομικός αναλυτής, που φαίνεται ότι πέρασε η μαρξιστική και αντιευρωπαική μόδα του.
Σελίδα 1 από 140

Tο νέο online lifestyle περιοδικό!

logo5

news   Πρωτοσέλιδα