Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018  12:38:16
Πρόσωπα

Πρόσωπα (1042)

Πρόσωπα της εβδομάδας που διανύουμε

Ηταν όρος που είχε τεθεί από την ηγεσία της ΝΔ ότι δεν μπορεί να υπάρχουν δύο συζυγικές υποψηφιότητες. Η δημοτική σύμβουλος Πεύκης - Λυκόβρυσης δήλωσε τελικά, παρά τα αρχικά της σχέδια να είναι υποψήφια δήμαρχος. ότι επιθυμεί να είναι στο…
Στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, το όργανο κατέληξε στον καταμερισμό βασικών αρμοδιοτήτων των μελών του.
Σχολιάζοντας την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά, η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη σημείωσε πως «αν ένας πρωθυπουργός δεν θέλει να βγάλει έναν υπουργό, έχει πολλούς τρόπους να τον πείσει να παραμείνει.
Θυελλώδης ήταν η χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, με απίστευτη ένταση και κατηγορίες μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Νίκου Κοτζιά.
Την απομάκρυνση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου από την κυβέρνηση, με αφορμή τις «χθεσινές του δηλώσεις για την δίκη της Χρυσής Αυγής», ζητά με δήλωση του αντιπροέδρου της, Κωστή Χατζηδάκη, η ΝΔ.
Έκανε για άλλη μια φορά την σκληρότερη, την πιό απαξιωτική πολιτική δήλωση. Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρεται στην αποχώρηση του Νίκου Κοτζιά από τη θέση του ΥΠΕΞ, κάνοντας λόγο για κυβέρνηση μαφίας…
Σελίδα 1 από 105