Σάββατο 23 Ιουνίου 2018  03:20:25
Πρόσωπα

Πρόσωπα (898)

Πρόσωπα της εβδομάδας που διανύουμε

Νέο κρούσμα αποστασιοποίησης στο ΠΟΤΑΜΙ, μετά την περίπτωση του Γρηγόρη Ψαριανού, που δήλωσε ότι έκλεισε η δική του πορεία προς και με την Αριστερά.
Την ίδρυση κόμματος στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, έως τα τέλη του 2018, προανήγγειλε ο Τάκης Μπαλτάκος. Το όνομα είναι έτοιμο και βρίσκεται σε συζητήσεις με βουλευτές εν ενεργεία (ανεξάρτητους βουλευτές) αλλά και με πρώην στρατιωτικούς πρόσθεσε, μιλώντας στην κρατική ραδιοφωνία.
Οι οικονομικοί εισαγγελείς απέρριψαν τους ισχυρισμούς του Πάνου Καμμένου για την «απάτη με τα CDS», καθώς η εν λόγω υπόθεση οδηγήθηκε στο αρχείο.
Την ίδια ώρα, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας δήλωσε ότι στο τέλος της ημέρας θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις για να κλείσει η αξιολόγηση και να πάρει την ρύθμιση του χρέους η χώρα.
Από πρόκληση σε πρόκληση και από αποκάλυψη σε αποκάλυψη ο άθλιος «Μακεδόνας» βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ. Με βαρύ παρελθόν εθνικής μειοδοσίας- χαλαρότητας σχεδόν.
Στο πλαίσιο των εορτασμών της 18ης Ιουνίου 1940, ένας μαθητής θεώρησε καλό να αποκαλέσει τον Γάλλο πρόεδρο χαϊδευτικά με το μικρό του όνομα. Εξαλλος ο Εμανουέλ Μακρόν του έδωσε ένα μικρό και αυστηρό μάθημα.
Σελίδα 1 από 90