Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017  15:21:48
Πρόσωπα

Πρόσωπα (641)

Πρόσωπα της εβδομάδας που διανύουμε

Η Κάιλι Τζένερ επιφυλάσσει διαρκώς εκπλήξεις για όλες τις γυναίκες που αγαπούν τις συλλογές μακιγιάζ που φέρουν την υπογραφή της.
Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο αεροδρόμιο του Λος Αντζελες μαζί με τον σύντροφό της. Με casual και νεανική εμφάνιση, φορώντας ένα αμάνικο τοπ, ένα τζιν σε χαλαρή γραμμή και γυαλιά aviators, η Κιμ Μπάσιντζερ, στα 63 της χρόνια, χαμογελά.
Ο Ζακ Υβ Κουστώ έμεινε στην ιστορία ως ο μεγάλος εξερευνητής των ωκεανών. 20 χρόνια μετά τον θάνατό του το θρυλικό ωκεανογραφικό σκάφος «Καλυψώ» ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες.
Ο αποχαιρετισμός του Σπύρου Παπαδόπουλου στη τελευταία εκπομπή το Σάββατο 17 Ιουνίου έδωσε την είδηση. Θα αναζητήσει συνέχεια σε άλλο κανάλι, όπως έκανε με τον ALPHA μετά την ΕΡΤ.
"Η κυβέρνηση Καραμανλή δικαιώθηκε με το βέτο στο Βουκουρέστι, τον Απρίλιο του 2008" δηλώνει ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών.
«Να αντιμετωπιστεί ποιμαντικά και αποτρεπτικά, η δυσάρεστη, απαράδεκτη και αξιοκατάκριτη παρουσία των ομοφυλοφίλων». Αυτό ζητά με ανακοίνωσή της η ιερά μητρόπολη Θεσσαλονίκης που απαντά με αγρυπνία στη διαεξαγωγή του Gay Pride στην πόλη.
Σελίδα 1 από 65