Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018  13:22:07

NonPaperNews

NonPaperNews

Στην Vadodara της Ινδίας ολοκληρώνεται το μεγαλύτερο άγαλμα στον κόσμο που ανήκει στον Ινδό Σαρντάρ Πατέλ, τον πρώτο αντιπρόεδρο της Ινδίας, ιδρυτικό στέλεχος του κόμματος National Congress και ενός εκ των «πατέρων» της Δημοκρατίας της Ινδίας. Το άγαλμα είναι φτιαγμένο από μπρούτζο και έχει ύψος 182 μέτρα. Είναι δύο φορές ψηλότερο από το άγαλμα της ελευθερίας και πέντε φορές ψηλότερο από τον Ιησού που βρίσκεται στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Το άγαλμα βρίσκεται στο νησάκι Sadhu-Bet, τρεισήμισι χιλιόμετρα από το φράγμα Σαρντάρ Σαροβάρ, στη διοικητική περιφέρεια Ναρμάντα του Γκουτζαράτ.

Ηταν όρος που είχε τεθεί από την ηγεσία της ΝΔ ότι δεν μπορεί να υπάρχουν δύο συζυγικές υποψηφιότητες. Η δημοτική σύμβουλος Πεύκης - Λυκόβρυσης δήλωσε τελικά, παρά τα αρχικά της σχέδια να είναι υποψήφια δήμαρχος. ότι επιθυμεί να είναι στο πλευρό του συζύγου της Γιώργου Πατούλη στη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής κόντρα στην Ρένα Δούρου.

Σε ειδική εξόρμηση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, που έγινε το τριήμερο από 17 έως 19 Οκτωβρίου, για τον εντοπισμό οδηγών που χρησιμοποιούν αντικανονικά το κινητό τους τηλέφωνο κατά την οδήγηση, βεβαιώθηκαν συνολικά 431 παραβάσεις.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, το όργανο κατέληξε στον καταμερισμό βασικών αρμοδιοτήτων των μελών του.

Δεν αρκούνται πλέον με τους πανηγυρισμούς της Κυβέρνησης και των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι δεν θα προβούν σε νέες περικοπές στις παλαιές συντάξεις (για στις νέες έχουν γίνει πολύ μεγάλες), τις οποίες οι ίδιοι επέλεξαν και ψήφισαν.

«Ο Κώστας Βαξεβάνης αντί να φαντασιώνεται το επόμενο σενάριο συκοφαντίας μου ας προσέλθει στα δικαστήρια για να εκδικαστούν οι αγωγές μου και μηνύσεις εναντίον του, αντί να ζητά διαρκώς αναβολές...»

Το φαινόμενο φαίνεται να συνεχίζεται και μετά την έξοδο από τα Μνημόνια στις 21 Αυγούστου, που υποτίθεται θα λειτουργούσε αντίστροφα, με επιστροφή στη Ελλάδα καταθέσεων από το εξωτερικό, επιστημόνων και επιχειρήσεων επίσης.

Με επιβεβαίωση όσων έχουμε επισημάνει ότι ο Αλ. Τσίπρας θα συνεχίζει την επιλεκτική σχέση συνεργασίας με τον Π. Καμμένο και τους ΑΝΕΛ και δεν θα αναζητήσει ελλείποντες βουλευτές από άλλα κόμματα.

Σελίδα 1 από 1673