Σάββατο 25 Μαρτίου 2017  03:44:39

Ενημέρωση προς τους πολίτες παρέχει η ΕΛΑΣ στο πλαίσιο της πρόληψης και αποτροπής περιστατικών εξαπάτησης κατά τη διάρκεια συναλλαγών μέσω Α.Τ.Μ., με μεγάλα και ανησυχητικά κρούσματα κλοπών και αφαίρεσης χρημάτων.

Εκατοντάδες οι δικηγόροι, λογιστές, γιατροί, καθηγητές και ειδικοί πληροφορικής, μικροτεχνίτες, κατασκευαστές, ελεύθεροι επαγγελματίες, συνεργάτες κ.α. περνούν μάλλον στη μαύρη οικονομία.

Μεγάλες ανησυχίς στις Τράπεζες για δύο σοβαρούς λόγους, με πρώτο την παράταση των διαπραγματεύσεων με Βρυξέλλες και ΔNΤ. Δεύτερον τα μεγάλα ανοίγματα με τα κόκκινα δάνεια.

Δυο χρόνια τώρα ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έχουν ξεχάσει τις διαρκείς καταγγελίες τους και έχουν θάψει το όλο θέμα από τον Αλ. Τσίπρα και έως τον υφυπουργό Υγείας Π. Πολάκη.

Χωρίς κανένα πολιτικό και ιδεολογικό ενδοιασμό, όπως είχε εκδηλώσει παλαιότερα με πράξεις αντίθεσης και μαρξιστικές δηλώσεις του ο υπουργός Υποδομών και Επικοινωνιών προωθεί με εντυπωσιακό ρυθμό τις ιδιωτικοποιήσεις και τη συνεργασία με κατασκευαστές και επενδυτές σε όλους τους τομείς της αρμοδιότητες του, που είναι εκτεταμένες αρμοδιότητες.

Η δρακόντεια, απάνθρωπη και εκφοβιστική εγκύκλιος του Διοικητή της ΑΑΔΕ έρχεται απλώς να κοινοποιήσει και να διευκρινίσει τα όσα έφεραν οι αλλαγές στις διαδικασίες επιβολής των μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης, αλλά η παράθεση των συγκεκριμένων διατάξεων προκαλεί ανατριχίλες, με δεδομένο ότι αφενός ο αριθμός των οφειλετών του Δημοσίου παραμένει πάνω από τα 4,1 εκατομμύρια.

Το τελευταίο διάστημα το παιχνίδι των αιθέρων γίνεται όλο και πιο "άναρχο". Η Level, low cost του ομίλου της British Αirways έρχεται να μπερδέψει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, που γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη με τις φθηνές εταιρείες μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων.

Σελίδα 1 από 241

Tο νέο online lifestyle περιοδικό!

logo5

line chart   Ισοτιμία νομισμάτων

ισοτιμια ευρω δολλαριου

news   Πρωτοσέλιδα