Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017  12:11:55

Ελάχιστοι άνθρωποι χρησιμοποιούν το διάσημο εικονικό νόμισμα, ωστόσο όλοι υφίστανται τις επιπτώσεις του bitcoin στο περιβάλλον. Η δημιουργία bitcoins στο διαδίκτυο απαιτεί τεράστιες ποσότητες ρεύματος.

Επιπλέον ο καθηγητής Ευκλ. Τσακαλώτος δηλώνει μαρξιστής, αντικαπιταλιστής και ως υπουργός Οικονομικών ενεργεί ως μέγας διώκτης όσων είχαν η εξακολουθούν να έχουν ξένες καταθέσεις στο εξωτερικό.

 Στα λεγόμενα βόρεια και νότια προάστια είναι φυσικό οι υψηλοί συντελεστές να πέσουν ,ενώ σε μια σειρά από λαϊκές συνοικίες οι πολύ χαμηλοί συντελεστές αναγκαστικά θα ανέβουν. Ανάμεσα τους Δραπετσώνα.,Λιόσια. Ελευσίνα, Κερατσίνι.

Τα χρέη προς το Δημόσιο, τα Ταμεία κ.ά., ο υψηλός ΕΝΦΙΑ ή άλλες ανάγκες ωθούν πολλούς ιδιοκτήτες να πωλούν ακόμη και τα σπίτια όπου μένουν.

Η αλήθεια των αριθμών και η αλήθεια των μεθοδεύσεων των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ κατεβάζουν στα 35 ευρώ το επίδομα ΕΚΑΣ και μόνο για συντάξεις έως 585 ευρώ. Οι έξι νέες περικοπές συντάξεων έρχονται τη διετία 2018-2019.

Η ιδιωτική πρωτοβουλία έρχεται για άλλη μια φορά να καλύψει τα τεράστια κενά του κράτους. Από τους απλούς ιδιώτες που προσφέρουν τρόφιμα, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας μέχρι τους επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες που συνδράμουν με ό,τι μέσα διαθέτουν.

Σελίδα 1 από 160