Δευτέρα 27 Μαϊου 2024  06:03:52

Η πνευματώδης καλλιτέχνις –πολύ άμεση και προσηνής, έτοιμη κάθε στιγμή να κάνει χιούμορ– απαντά και στην «κατηγορία» ότι ο Λάνθιμος και η ομάδα του έσπευσαν να κεφαλαιοποιήσουν την επιτυχία της προηγούμενης ταινίας τους, κυκλοφορώντας άλλη μία μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Η νέα πολιτική ηγεσία στα Σκόπια δεν δείχνει να έχει συνείδηση του κινδύνου πρωτίστως για την σταθερότητα και συνοχή της ιδίας της χώρας της Βόρειας Μακεδονίας.

«Θα συνιστούσα ψυχραιμία στην Κα Ακρίτα σχετικά με τα όσα άθλια ψεύδη έχει πει προσβάλλοντας την προσωπικότητα μου» αναφέρει σε ανάρτησή της - Τι απάντησε η Έλενα Ακρίτα.

Η ατζέντα του Διεθνούς Συνεδρίου που ξεκίνησε στην Αθήνα παρουσία χριστιανών από όλον τον κόσμο και του πρώην υπουργού Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Μάικ Πομπέο, ισχυρού υποστηρικτή στις ΗΠΑ του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Μιλώντας στο Associated Press, η πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων εξηγεί πως δόθηκε η επιλογή πριβέ ξενάγησης «γιατί το ζητούσε ο κόσμος»...

Πρόκειται για δεύτερη καταδίκη γύρω από τη μεταχείριση και τον σεβασμό των ζωών στο Πάρκο, που κρίνεται μάλλον βασανιστική και αντιπαδαγωγική.

Σελίδα 1 από 462
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline