Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018  12:27:33

Μετά από μία μακρά περίοδο ύφεσης, η ελληνική Οικονομία εμφάνισε ενδείξεις ασθενούς ανάκαμψης το 2017, καταγράφοντας χαμηλούς, αλλά θετικούς ρυθμούς μεταβολής σύμφωνα με την ICAP.

Υγρόν πυρ στις τσέπες των χιλιάδων ελληνικών νοικοκυριών και τουριστών που παραθερίζουν στη χώρα μας εξαπολύουν οι κερδοσκόποι.

Επίσης μισθώσεις εβδομάδος ή και μήνα με πελάτες τουρίστες, επισκέπτες ή μικρές ομάδες αλλοδαπών με υψηλότερες και συχνά αδήλωτες τιμές..

Παρά το γεγονός ότι η τιμή του πετρελαίου έχει μειωθεί σε διάστημα περίπου ενάμιση μήνα στα 73 δολάρια το βαρέλι μειωμένο σχεδόν κατά 5 δολάρια, στην ελληνική αγορά τα προβλήματα παραμένουν με τις τιμές να είναι σκαρφαλωμένες σε πολύ υψηλά επίπεδα, αμετακίνητες, ακριβές γενικά και σταθερά.

Γιατί με το ονοματολογικό, όπως θα ρυθμισθεί με βάση την συμφωνία των Πρεσπών ανοίγονται παράθυρα σε βάρος μας (ήδη οι Σκοπιανοί ηγέτες μιλάνε για σκέτο Μακεδονία και Μακεδόνες) και θα υπάρξει σύντομα μείζον πρόβλημα κατά τον πρόεδρο του ΣΕΒΕ κ. Σαββάκη.

Στην εκκαθάριση του μητρώου των δικαιούχων του προνομιακού αγροτικού τιμολογίου ηλεκτρικού ρεύματος θα προχωρήσει η ΔΕΗ, ζητώντας από τους αγρότες να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Προσκλητήριο προς δύσπιστους καταθέτες του εξωτερικού, επιχειρήσεις, νοικοκυριά με αρκετά –υπολογιζόμενα- δις ευρώ σε θυρίδες, στρώματα, χρηματοκιβώτια, κρυμμένες γωνιές παντού και σε πολλές ξένες καταθέσεις. Με την δυσπιστία να συνεχίζει να βασιλεύει και να μην υπάρχει εμπιστοσύνη και λόγω του συστήματος CAPITAL CONTROL. φέρτε στην Ελλάδα τα κεφάλαια.

Μείωση του ποσοστού της αδήλωτης εργασίας στους κλάδους υψηλής παραβατικότητας καταγράφεται, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ελεγκτικής δράσης του ΣΕΠΕ και του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) για την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας σε όλη τη χώρα, το διάστημα από την 1η Ιανουαρίου 2017 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017, που αποτυπώνει η έκθεση του επιχειρησιακού σχεδίου «ΑΡΤΕΜΙΣ».

Σελίδα 1 από 180