Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017  01:51:36

Εκτέθηκε πολιτικά ο ίδιος αλλά και όσοι υπουργοί, με πρώτες την υπουργό Εργασίας κ.Αχτσίογλου και την εκπρόσωπο κ.Σβίγκου, ταυτίστηκαν μαζί του, καθώς και η ομάδα των «53» στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκτιμάται ότι στον μηχανισμό του εξωδικαστικού θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση περισσότερες από 400.000 επιχειρήσεις -εκ των οποίων οι 300.000 είναι μικρού μεγέθους και οι 100.000 μεσαίες- καθώς επίσης και περίπου 3.000 μεγάλες εταιρείες.

Τσουχτερά πρόστιμα, κλείσιμο στα «παράθυρα» για παραβάτες ιδιοκτήτες και επιπλέον επαγγέλματα και καταστήματα-στόχοι.

Χιλιάδες επαγγελματίες γιατροί, δικηγόροι, τεχνίτες, συνεργάτες, λογιστές, κατασκευαστές κ.α. μπορεί να κλείνουν τα βιβλία τους στην Εφορία, (υπολογίζεται να φτάσουν σύντομα τους 100.00) αλλά δεν φεύγουν από την αγορά. Συνεχίζουν να εργάζονται παράνομα και να παρέχουν τις υπηρεσίες εισπράττοντας «μαύρα» και αδήλωτα έσοδα.

Απομακρύνεται μετά την ομιλία Τσίπρα για «βέτο» στα εργασιακά και άλλα ανοικτά θέματα, στα οποία εμπλέκεται και το ΔΝΤ, η δυνατότητα-ελπίδα τεχνικής συμφωνίας ως τις 7 Απριλίου, με αποτέλεσμα το τελευταίο «σύνορο» του Eurogroup της 22ας Μαΐου να επικρατεί ως πολύ πιθανή νέα καθυστέρηση. ήδη στον ορίζοντα.

Υποχωρεί και ο τζίρος και στα σούπερ μάρκετ. Συνέχιση της ύφεσης και το πρώτο τρίμηνο του 2017 καταδεικνύουν τα στοιχεία για την κατανάλωση.

Δύο ζοφερές προβλέψεις για τις βλαπτικές συνέπειες των καθυστερήσεων ρης Κυβέρνησης στη δεύτερη διαπραγμάτευση, που έχει ξεπεράσει κάθε χρονικό όριο.

Σελίδα 1 από 241

Tο νέο online lifestyle περιοδικό!

logo5

line chart   Ισοτιμία νομισμάτων

ισοτιμια ευρω δολλαριου

news   Πρωτοσέλιδα