Κυριακή 28 Μαϊου 2017  19:42:45

Φαίνεται να υπήρξε ευσυνείδητος ανώτατος λειτουργός όσον και να δυσαρέστησε πολιτικούς με τις εκθέσεις του γι την οικονομική διαχείριση και τα ελλείμματα της διακυβέρνησης Κώστα Καραμανλή και όχι μόνο.

Μπορεί η Κυβέρνηση να ισχυρίζεται , μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι δεν υπάρχει τέταρτο Μηνμόνιο με τα νέα σκληρα μέτρα και τις περικοπές σε μισθους, συντάξεις και επιδόματα.Ομως η Αντιπολίτευση υποστηρίζει τα αντίθετα και να έχει πείσει τους Ελληνες.

Σχέδιο με τρεις προτάσεις για χαλάρωση των capital contrlos παρουσιάζει η Ενωση Ελληνικών Τραπεζών στο υπουργείο Οικονομικών και στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Συνεχίζει και διευρύνει τη δική του παράδοση απέναντι στο προσωπικό του, και στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων Μαρινόπουλου.

Ο Αλ. Τσίπρας δημαγωγούσε ότι σύντομα θα αναγκασθεί να φορέσει... γραβάτα (με μόνο « κουστούμι» τη μεγάλη λιτότητα διαρκείας), ενώ το Μαξίμου έδινε ψευδείς υποσχέσεις προς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να ψηφίσουν πρόθυμα τα σκληρά μέτρα, όπως και έγινε.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Άρειος Πάγος επικύρωσε την ποινή της φυλάκισης των 4 ετών και το χρηματικό πρόστιμό των 10.000 ευρώ που είχε επιβληθεί στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Γιάννο Παπαντωνίου, όπως επίσης επικύρωσε και την ίδια ποινή (και χρηματικό πρόστιμο) που έχει επιβληθεί στη σύζυγο του, Σταυρούλα Κουράκου, για ανακριβή δήλωση περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες) του οικονομικού έτους 2009.

Ο Ομογενής επιχειρηματίας είχε προτείνει στο σχετικό διαγωνισμό τον Σεπτέμβριο 61,5 εκατ. ευρώ για την αξία μιάς πανελλήνιας άδειας και μάλιστα χωρίς επικουρία από συγκεκριμένο κανάλι και την υποδομή του. Σκληρή επίθεση από ΝΔ και ΠΟΤΑΜΙ.

Δύο μέγιστοι κοινωνικοί στόχοι και επιδιώξεις. Αναφερόμενος στην πρώτη ανάγκη-στόχο, της μείωσης των φορολογικών επιβαρύνσεων, ο κ. Μητσοτάκης διαβεβαίωσε πως μία κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα διεκδικήσει από τους δανειστές μείωση των στόχων για τα πρωτογενή πλεονάσματα από το 3,5% στο 2% του Α.Ε.Π., έτσι ώστε να επιτευχθεί δημοσιονομικός χώρος ευελιξίας.

Σελίδα 1 από 220