Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017  04:25:04

Αμετακίνητος ο στόχος να εισπραχθούν 1,1 δις ευρώ, με αύξηση των κλιμακίων σε 20, και με ανακατανομή τελών στα νεώτερα και ακριβότερα αυτοκίνητα.

Να προχωρήσει η έκδοση «αδειών ρουτίνας», όπως χαρακτηρίζονται από την εταιρία, για το έργο των Σκουριών ζητά η Ελληνικός Χρυσός υποστηρίζοντας ότι οι άδειες αυτές είναι ανεξάρτητες από τη διαδικασία της διαιτησίας.

Αναγκαστικά θα πρέπει να αλλάξουν οι τιμές προς τα κάτω, στις λεγόμενες «άλλοτε πλούσιες» περιοχές( βόρεια και νότια προάστια στην Αττική) και προς τα πάνω στις λεγόμενες λαϊκές. Στασιμότητα και μικρές μειώσεις στις περισσότερες περιοχές «μεσαίας κατοικίας και εισοδήματος».

Είχε προηγηθεί την περασμένη Τρίτη επίσημη διαρροή του ΥΠΟΙΚ (που έκανε προσωπικά ο Ε. Τσακαλώτος) ότι δεν αποκλείονται νέα σκληρά μέτρα το 2018, σε αντίθεση με το κλίμα αισιοδοξίας που είχε εξαγγείλει την Κυριακή ο Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ.

Με άγριες διαθέσεις έρχεται το ΔΝΤ στην Αθήνα για την 3η Αξιολόγηση. Δεν αποκλείει τα έκτακτα μέτρα κατά το 2018, όπως είχε προαναγγείλει προχθές με ανώνυμη διαρροή του.

Εμφανίζεται ανυποχώρητος και μαζί..αισιόδοξος ότι θα υποχωρήσει μόνο η εταιρεία. Οι κολοσσοί που μετέχουν στην επιχείρηση για τον χρυσό στη Χαλκιδική.

Σελίδα 1 από 151