Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017  21:49:30

Χιλιάδες άτομα με αναπηρία επιβαρύνονται με εισφορά αλληλεγγύης για τα προνοιακά επιδόματα που λαμβάνουν, καθώς η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων τα θεωρούν ως εισόδημα και με τον τρόπο αυτό υπάγονται στην υποχρέωση καταβολής της εισφοράς.

Ένα επιμελημένο κείμενο συνεργατών του ΒΗΜΑΤΟΣ  με ερωτήσεις-κλειδιά και με απαντήσεις σε μία σειρά ζητημάτων που αφορούν εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρηματίες, για τα θέματα αμοιβών, κρατήσεων, είσπραξης και άλλα συναφή.

Οι βαριές καταγγελίες των επιχειρηματιών και οι δέκα προτάσεις για την αντιμετώπισης της συναλλαγής, της διαφθοράς.

Την εκτίμηση ότι οι υψηλοί φόροι στην Ελλάδα εμποδίζουν πλέον τις επενδύσεις και όχι πρωτίστως την καθημερινότητα των πολιτών, την αγορά και την κοινωνία εξέφρασε με συνέντευξή της στη «Ναυτεμπορική» η Ντέλια Βελκουλέσκου.

 Ενδιαφέρον από τους Ομίλους Δημήτρη Μάρη και Ιβάν Σαββίδη. Από τα 2,35 εκατομμύρια ευρώ ξεκινάει η δημοπρασία για το ΕΘΝΟΣ. Συνολικό χρέος του ΠΗΓΑΣΟΥ στις Τράπεζες 162 εκατ. ευρώ.

Μια συνεργασία υψηλού επιπέδου και μεγάλης προοπτικής με διεθνείς ορίζοντες. Το κολέγιο τεχνολογίας Athens Tech College, δημιούργημα του BCA College,(Δασκαλάκης) της πολυεθνικής εταιρείας Intracom Holdings ( Κόκκαλης) και της 24MEDIA εταιρείας ψηφιακών Μέσων και τεχνολογίας,( Μάρης) αναπτύσσει περαιτέρω το δίκτυο συνεργαζόμενων εταιρειών προσθέτοντας την εταιρεία τεχνολογίας ATCOM στην ομάδα των επίσημων εταιρειών - υποστηρικτών του.

Κίνηση καταρχήν μόνο τα Σαββατοκύριακα στην ουσία τα 3.000 χιλ. Δυνατότητα για άλλα 2.000 χιλιόμετρα ακόμα με χαμηλή τιμή. Πως λειτουργεί το σύστημα.

Το ΔΝΤ υποστηρίζει πλέον, ότι είναι αδύνατη η –παραπλανητική- διαβεβαίωση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι θα εφαρμοσθούν, δήθεν ταυτόχρονα, από το 2020, οι νέες περικοπές και η κατάργηση του αφορολόγητου (από 8636 σε 5.700 ευρώ) και αντίστοιχα τα λεγόμενα κοινωνικά « αντίμετρα», προκειμένου να ψηφίσουν οι βουλευτές τους τα τρίτο Μνημόνιο.

Σελίδα 1 από 145