Τρίτη 30 Απριλίου 2024  21:08:09

NonPaperNews

NonPaperNews

Εκτιμάται υπεύθυνα ότι ο αριθμός των Τούρκων επισκεπτών που πήγαν στα νησιά κατά τη διάρκεια των διακοπών ξεπέρασε τους 20.000, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 6.000 στη Ρόδο, 4.000 προς Κω, 3.000 προς Σάμο, 3.000 προς Χίο, 5.000 προς Λέσβο και 1.000 προς Καστελόριζο από Φετιγιέ και Μαρμαρίς.

Τι θα συμβεί με τα ΜΜΜ και παράλληλα με την αισθητή έξοδο από την Αττική και τις μεγάλες πόλεις της επαρχίας. Σε υποτονική, χαλαρή λειτουργία Υπουργεία, ΔΕΚΟ, δημόσιες-αυτοδοικητικές υπηρεσίες.

Το άλλοτε δεξί χέρι του Κώστα Καραμανλή στη Ρηγίλλης, πριν τον αντικαταστήσει μετά γενική κατακραυγή με τον Θεόδωρο Ρουσσόπουλο, έχει ταχθεί από το 2019 στην πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ - Τώρα θα συμμετέχει στο επικοινωνιακό τιμ της Κουμουνδούρου.

«Πυρά» αντήλλαξαν για ακόμα μία φορά ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης στη Βουλή, με αφορμή την τροπολογία που επιτρέπει σε ιδιώτες ιατρούς να χειρουργούν σε δημόσια νοσοκομεία.

«Κάθε πέρσι και καλύτερα με την υγειονομική κάλυψη των νησιών». Ίσως υπερβολικά αλλά πάντως αξιόπιστα στην πλειοψηφία τους τα στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ.

Παράλληλα, θα ερευνηθεί αυτεπαγγέλτως εάν συντρέχουν λόγοι άσκησης έφεσης κατά το σκέλος εκείνο που αφορά τις αθωώσεις των εμπλεκομένων στην τραγωδία του 23 Ιουλίου 2018.

Οργή και αγανάκτηση ανάμεσα στους συγγενείς των θυμάτων και σε όλα θύματα, που γλύτωσαν τον θάνατο και επιβίωσαν τελικά της τραγωδίας. Αγανάκτηση και από πολλούς νεοδημοκράτες για μια τέτοια απόφαση σε ένα μαζικό έγκλημα του Κράτους επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Σελίδα 1 από 2781
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline