Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018  01:06:44

NonPaperNews

NonPaperNews

Με άδεια χέρια έφυγαν από το υπουργείο Οικονομικών οι εκπρόσωποι των δημοσίων υπαλλήλων, καθώς βρήκαν κλειστή «πόρτα» και στο θέμα της επαναφοράς των Δώρων και στο αίτημα για μισθολογικές αυξήσεις.

Την σφοδρή αντίδραση της Ενώσεως Εισαγγελέων προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, που τάχθηκε υπέρ της αναγκαιότητας να υπάρξουν φυλακίσεις ενόψει της προεκλογικής περιόδου.

Ωστόσο το σχέδιο για σταδιακή αλλαγή ηγεσίας στη μεγαλύτερη Αρχιεπισκοπή του Πατριαρχείου παραμένει ισχυρό και πρόκειται σύντομα να επανέλθει, παρά την προσωρινή υποχώρηση του κ. Βαρθολομαίου.

Πριν από τέσσερις μήνες προκάλεσε συγκίνηση αποκαλύπτοντας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ότι παλεύει με την ασθένεια - Σήμερα δηλώνει πιο αισιόδοξος και δυνατός από ποτέ.

Τα μαύρα ταξί του Λονδίνου θα βγουν στους δρόμους του Παρισιού τον επόμενο χρόνο, καθώς η London Electric Vehicle Company, η οποία ανήκει στην κινεζική Geely, συνεχίζει την παγκόσμια επέκταση του στόλου των διάσημων οχημάτων της. Το 2017, η εταιρία επέλεξε το Άμστερνταμ ως τον πρώτο προορισμό στο εξωτερικό για τη νέα ηλεκτρονική εκδοχή του ταξί και έχει έκτοτε ανακοινώσει τα σχέδιά της για επέκταση στο Όσλο, το Βερολίνο και το Αμβούργο.

Οργισμένος ο Παναγιώτης Καμμένος έχει ζητήσει από τον Πρωθυπουργό να αντικαταστήσει από υφυπουργό Εξωτερικών τον Τέρενς Κουίκ, με τον οποίο οι σχέσεις του έχουν γίνει κακές γιατί αυτός τάχθηκε υπέρ της Συμφωνίας των Σκοπίων σε αντίθεση με τον αρχηγό των ΑΝΕΛ.

Από τους 156 ενήλικους που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία με εγκαύματα και άλλα τραύματα, μόλις ένας στους τρεις κέρδισε τη μάχη για τη ζωή - Ακόμη και σήμερα νοσηλεύονται τρεις άνθρωποι στον Ευαγγελισμό και το Θριάσιο, εκ των οποίων οι δύο παραμένουν σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Παράλληλα με την υπογεννητικότητα και την εισροή χιλιάδων μεταναστών και μάλιστα εγχρώμων υπάρχουν οι ανησυχητικοί ρυθμοί της μετανάστευσης κατά εκατοντάδες χιλιάδες-φαινόμενο εθνικής αιμορραγίας που εκτιμάται ότι θα συνεχισθεί.

Σελίδα 1 από 1671