Σάββατο 24 Μαρτίου 2018  15:57:38

NonPaperNews

NonPaperNews

Σε μία εβδομάδα είναι το Πάσχα των καθολικών, και καλλιτέχνες δημιούργησαν πάνω στην άμμο τον Μυστικό Δείπνο. Ένα γλυπτό από άμμο που καθηλώνει τους επισκέπτες μιας παραλίας στην Πορτογαλία.

Νέα τουρκική «βόμβα» για την κυριαρχία στο Αιγαίο έριξαν οι Τούρκοι και μάλιστα ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου που δεν ανήκει φυσικά στο περιβάλλον Ερντογάν. Σύμφωνα με τον Κιλιτσντάρογλου;

Αυξήσεις - σοκ στις αντικειμενικές αξίες ακινήτων για έξι στις δέκα τιμές ζώνης σε όλη τη χώρα και μειώσεις μόνο για το 23% των περιοχών εισηγήθηκαν οι ιδιώτες εκτιμητές που ολοκλήρωσαν χθες το έργο τους.

Το πρώτο... φίλτρο στις εισηγήσεις των εκτιμητών, έβαλε το υπουργείο Οικονομικών, πριν καν πιάσει δουλειά η Δευτεροβάθμια Επιτροπή, θέλοντας έτσι να σβήσει τις «φωτιές» πριν καλά- καλά τις ανάψουν οι προτάσεις για αυξήσεις ως και 50% στις «λαϊκές» περιοχές.

Η Τουρκία απέρριψε τις «απαράδεκτες», όπως τις χαρακτήρισε, επικρίσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία καταδίκασε κατά την πρώτη ημέρα της Συνόδου Κορυφής τις «επίμονες παράνομες ενέργειες» της Τουρκίας στη Μεσόγειο, οι οποίες συνδέονται με διενέξεις με την Ελλάδα και την Κύπρο.

Παράγοντες του Μαξίμου δίνουν μεγάλη σημασία στη στήριξη και της Ρωσίας και των ΗΠΑ, ενώ ιδιαίτερη σημασία είχε και η τηλεφωνική επικοινωνία την Πέμπτη μεταξύ του Αλ. Τσίπρα με τον επανεκλεγέντα Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Στην κυβέρνηση εκφράζουν ικανοποίηση και από τις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, καθώς οι ηγέτες των κρατών μελών της Ε.Ε. έστειλαν ισχυρό και ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία, καταδικάζοντας τις συνεχιζόμενες ενέργειές της στη Μεσόγειο.

Το ίδιο απαράδεκτο γεγονός συνέβη και με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν με την επίσημη επίσκεψη τον περασμένο Δεκέμβριο, που εξάγγειλε πρώτα η Άγκυρα και καθόρισε επίσης την επιθυμητή του ημερομηνία, αξιώσεις τις οποίες ικανοποίησαν πρόθυμα και ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Καταδίκασε κατηγορηματικά την τουρκική προκλητικότητα, όπως και το Συμβούλιο Ηγετών στην Ε.Ε., μετά από πρωτοβουλία εκεί του Aλέξη Τσίπρα. Έγιναν αποδεκτές οι θέσεις της ΝΔ στο ΕΛΚ.

Τρελές διατάξεις για φορολογία στα οικόσιτα ζώα, για μη περίθαλψη από κτηνίατρο τραυματισμένου- άρρωστου ζώο, που δεν είναι δηλωμένο, την αναγκαστική στείρωση εντός εξαμήνου και πολλά αλλα.

Σελίδα 1 από 1418