Τρίτη 17 Ιουλίου 2018  18:30:18

NonPaperNews

NonPaperNews

Στην εκκαθάριση του μητρώου των δικαιούχων του προνομιακού αγροτικού τιμολογίου ηλεκτρικού ρεύματος θα προχωρήσει η ΔΕΗ, ζητώντας από τους αγρότες να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Με την υπογραφή, την Τετάρτη 18 Ιουλίου, δύο απαραίτητων υπουργικών αποφάσεων, «ανοίγει» η προθεσμία έκδοσης αδειών θήρας για την κυνηγετική περίοδο 2018-19. Είναι η πρώτη φορά που παρέχεται αυτή η δυνατότητα (της αδειοδότησης έναν μήνα νωρίτερα από κάθε άλλη φορά) στους ενδιαφερόμενους.

Υστερα από αναμονή περίπου οκτώ μηνών το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε τη σύμβαση για την κατασκευή και 60ετή διαχείριση του εμπορευματικού κέντρου στην έκταση των 588 στρεμμάτων της ΓΑΙΑΟΣΕ στο Θριάσιο από την κοινοπραξία ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ - Goldair. Στα επόμενα βήματα, η σύμβαση αναμένεται εντός του καλοκαιριού να κυρωθεί από το ελληνικό Κοινοβούλιο, με στόχο οι εργασίες να ξεκινήσουν ακόμα και τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ενα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση φέρνει το Διεθνές Αεροδρόμιο στο Καστέλι η έγκριση από τη Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που ελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα.

Λίστα με κατάλληλες και ακατάλληλες παραλίες για κολύμπι στην Αττική δημοσίευσε το Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών. Ανάμεσά τους αγαπημένοι προορισμοί των λουόμενων για δεκαετίες όπως η Λούτσα, ο Ωρωπός και ο Σχοινιάς.

Σε χαμηλό πενταετίας μειώθηκε ο αριθμός των μεταναστών από την Ευρωπαϊκή Ένωση στη Βρετανία το 2017, καθώς λιγότεροι άνθρωποι έφτασαν στη χώρα χωρίς σταθερή δουλειά κατά τη διάρκεια της πρώτης χρονιάς μετά το δημοψήφισμα για το Brexit τον Ιούνιο του 2016.

Καθώς βαραίνει συνεχώς το όλο κλίμα για την Κυβέρνηση και τον συνεταιρισμό ΣYΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, τα σενάρια για εκλογικό αιφνιδιασμό από πλευράς κυβέρνησης, με απώτατο όριο τον Μάιο του 2019 και δυο «ενδιάμεσες» πολύ πιθανές ημερομηνίες, περί τα τέλη Οκτωβρίου και αρχές του νέου χρόνου.

Πώς κατέληξε να καρφώνει το αεροπλάνο του στον Ατλαντικό και να παρασύρει στον θάνατο άλλες δύο γυναίκες. Επιβεβαιώνοντας τον κανόνα από όλη του τη ζωή ότι δεν είναι κληρονομική η πολιτική ικανότητα και η πνευματική ευφυία.

Σελίδα 1 από 1550