Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017  05:52:07

NonPaperNews

NonPaperNews

Πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου, και αρτοποιός Καλαμάτας ο κ. Κωνσταντινέας κινήθηκε χωρίς καμμιά αυτοκριτική για τον ΣΥΡΙΖΑ, την Περιφερειάρχη Ρ. Δούρου και τους αρμόδιους υπουργούς, επιθετικός κατά της Δημάρχου Μάνδρας.

Αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στον χώρο του ευρύτερου ΠΑΣΟΚ, που θα οδηγήσει σε διεύρυνση του νοήματος του πρώτου γύρου που ήταν η απόσταση από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η καταδίκη της πολιτικής τους.

Οι εικόνες της Μάνδρας Αττικής κάνουν το γύρο του κόσμου. Η βρετανική Telegraph.co.uk δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία με τους εργάτες που παλεύουν μέσα στα λασπόνερα να ξεκολλήσουν από ένα σπίτι ένα σκαρφαλωμένο αυτοκίνητο.

Τέσσερις ειδικοί επιστήμονες και μελετητές αναλύουν τους παράγοντες κινδύνου και μαζί προειδοποιούν για το άμεσο μέλλον.

Τον μήνυσε για τον χαρακτηρισμό του «νεόπλουτο τσουλί» και άλλες μειωτικές αναφορές, προσβλητικές για τις οποίες δεν διαμαρτυρήθηκε καμμία ένωση φεμινιστριών του ΣΥΡΙΖΑ.

Οπαδός η κ.Αναστασία Τσουκαλά της θεωρίας του Υπουργού κ.Νίκου Τόσκα για παθητική στάση των αστυνομικών (των οποίων και μόνο η παρουσία προκαλεί τους διαδηλωτές). Παθητικότητα και μεγάλη ανοχή απέναντι στη βία και την κοινωνική θρασύτητα, που διαρκώς κλικαμώνεται και είχε- δυστυχώς αλλά και συμβολικά- ως μεγάλο θύμα μια ακαδημαϊκό και νομικό της «ελευθερίας και της ανοχής».

Σε εντυπωσιακές διαπιστώσεις οδήγησε η μελέτη για την αλήθεια των πραγμάτων όσο αναφορά τις συντάξεις των Βουλευτών από τον ακαταπόνητο και σοβαρό Πρόεδρο της Ένωσης τέως Βουλευτών – Ευρωβουλευτών Κώστα Πυλαριανό, διακεκριμένη προσωπικότητα επί δεκαετίες του Δημοσίου Βίου.

Σελίδα 1 από 1291