Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018  12:10:43

NonPaperNews

NonPaperNews

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, μιλώντας στο συνέδριο, δήλωσε ότι η ΕΥΠ δεν μοιράζεται πληροφορίες με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας τόσο σε ό,τι αφορά το οργανωμένο έγκλημα αλλά και τα θέματα που ενδεχομένως αφορούν στην τρομοκρατία, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές για τη διοίκηση της υπηρεσίας και τον τρόπο που λειτουργεί.

Η εντολή από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες να ανοίξουν οι λογαριασμοί του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, καθώς και της συζύγου του, του αδελφού του, αλλά και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, δεν βρήκε την Κεντροαριστερά απροετοίμαστη.

Emma Stone, Rachel Weisz, Olivia Colman μιλούν για τις γυναίκες, το "The Favourite" και τον Γιώργο Λάνθιμο. «Δεν νομίζω ότι ο Γιώργος Λάνθιμος είχε στο μυαλό του κάποια Αμερικανίδα ηθοποιό για την ταινία και κυρίως γι' αυτόν το ρόλο».

Από τις προχθεσινές ανακοινώσεις πάντως, η υποψηφιότητα του Πέτρου Τατσόπουλου στο Βόρειο Τομέα της πάλαι πότε Β' Αθηνών προκάλεσε μουρμούρα από τους έτερους γαλάζιους υποψήφιους στη συγκεκριμένη περιφέρεια και όχι μόνον, διότι υπήρξε στο παρελθόν βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κυρίως διότι δεν είχε ψηφίσει το Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα τέλη του 2014, συμβάλλοντας και αυτός στην πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά- αν και είναι γεγονός ότι η ψήφος του δε θα έκανε διαφορά, ο συμβολισμός ήταν που προκάλεσε κάποια ενόχληση. Οχι όμως γενική.

Η έκθεση της C&W, όπου αναλύονται 446 εμπορικά σημεία, αφορά 65 χώρες, με την πιο ακριβή αρτηρία να αφορά την Causeway Bay στο Χονγκ Κονγκ όπου το ετήσιο μίσθωμα διαμορφώνεται σε 24.606 ευρώ.

Με μέτριες σπουδές, ασύμβατες και κατώτερες προς τα δύσκολα καθήκοντα της. Με ειδίκευση σε θέματα καλλιτεχνικά και με μελέτη των... βαμπίρ.

Με 320χλμ./ώρα έτρεχε σύμφωνα με την έκθεση πραγματογνωμοσύνης η Πόρσε με οδηγό τον Γιώργο Βακάκη το μοιραίο βράδυ της 26ης Φεβρουαρίου όταν έπεσε εκτός ελέγχου πάνω στο αυτοκίνητο του Υπάτιου Πατμάνογλου σε παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας.

Πιθανή θεωρείται η σύσταση μιας Επιτροπής από Μητροπολίτες να μελετήσει το «απλό προσχέδιο»-πλέον κατά την αναδίπλωση του κ.Ιερώνυμου- της Συμφωνίας και να εισηγηθεί αλλαγές και βελτιώσεις πολύ ουσιώδεις μάλιστα.

Πρόκειται για εκτεταμένο φαινόμενο πλαστογραφήσεων (ανύπαρκτων) προσόντων και ψεύτικων πιστοποιητικών σπουδών, μετεκπαιδεύσεων και άλλων ικανοτήτων, από τις οποίες πολλές περιπτώσεις αντιμετωπίσθηκαν με μεγάλη επιείκεια από υπηρεσιακά συμβούλια, συνδικαλιστές και πολιτικές ηγεσίες.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου και όσοι αρεοπαγίτες ψήφισαν να δικαστεί ο Ανδρέας Γεωργίου τρίτη φορά για το ίδιο αδίκημα άφησαν σε πολλούς να πιστεύουν ότι η δίωξη είναι πολιτική και μάλιστα με τον ιδιόρρυθμα πρωτόγονο τρόπο που ασκείται η πολιτική στην Ελλάδα. Ξεσήκωσαν νέο κύμα διεθνών διαμαρτυριών.

Σελίδα 1 από 1710