Τετάρτη 22 Μαϊου 2024  02:46:17

NonPaperNews

NonPaperNews

«Δοξάζω τον Θεό γιατί έφθασα τους 26 μήνες και είμαι ζωντανή ανάμεσά σας, χάρη σε έναν από τους δύο Έλληνες που βρέθηκαν συμβατοί με εμένα».

Η «Νεράιδα», τα «Αστέρια», η «Φαντασία», τα «Δειλινά», το «Ακρωτήρι», ο «Διογένης Παλλάς» και το «Αθηνών Αρένα» έδωσαν τη θέση τους σε επενδυτικά ακίνητα.

Αρκετές οι βιομηχανίες που μεσουράνησαν τις προηγούμενες δεκαετίες λύγισαν υπό το βάρος των χρεών τους και έβαλαν λουκέτο, μέσα σε χρέη προς Τράπεζες και εκποιήσεις ακινήτων.

Ο διευθυντής της κλινικής για τον καρκίνο του πνεύμονα σε ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία στον κόσμο, τη Mayo Clinic, μιλά στην «Κ» για την πορεία του από την Κρήτη στη Μινεσότα, το ΕΣΥ και τις τελευταίες εξελίξεις στην ογκολογία.

«Στηρίξαμε τα μέτρα. Ο,τι μας ζητήθηκε το κάναμε. Θέλουμε να έχουμε μια μείωση του ΦΠΑ. Να ανταγωνιστούμε κι εμείς τις υπόλοιπες χώρες», ανέφερε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) κ. Ιωάννης Γιώτης.

Τα ξημερώματα της 14ης Ιουνίου 2023 ανατράπηκε και βυθίστηκε 47 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Πύλου ένα αλιευτικό σκάφος φορτωμένο με ανθρώπους από την Αίγυπτο, τη Συρία, το Πακιστάν και την Παλαιστίνη.

Όλες οι χώρες της Ε.Ε. (σε αντίθεση με Τουρκία, Ρωσία, Β. Κορέα) καταδικαστικές για τις συμπεριφορές και ευθύνες της Χαμάς, χωρίς να την εξισώνουν με την βίαιη συμπεριφορά του Ισραήλ, πρώτα αμυντική και μετά επιθετική, έντονα κατακτητική.

Τα σενάρια συνωμοσίας που καλλιεργούνται από μια μειοψηφική μερίδα δημοσιολογούντων φαίνεται πως βρήκαν ευήκοα ώτα, επηρεάζοντας – σε έναν βαθμό – την εμβολιαστική κάλυψη του γενικού πληθυσμού.

Οι τιμές θα είναι χαμηλότερες από ό,τι περιμέναμε, δήλωσε ο CEO της Ryanair Μάικλ Ο' Λίρι. Χαμηλότεροι από ό, τι προβλεπόταν θα είναι οι ναύλοι της Ryanair το καλοκαίρι, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Σελίδα 1 από 2254
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline